Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • Szabóné Aigner Margit
  2014. 05. 26. 19:37 (Kaposvár)
  A barátnőmmel töltöttünk önöknél két éjszakát és nekünk nagyon tetszett a szálloda hozzáállása a vendégekhez. Nagyon udvarias emberek vannak,mi a fodrászat, és manikűr szolgáltatást vettük még igénybe de a legmaximális kiszolgálásba volt részünk. A szobák tiszták voltak, a konyha és a kaja is kitűnő volt, egyszóval pazarul éreztük magunkat. Remélem vissza fogunk menni még. Kritikát talán a vécé papír minősége miatt tudnám említeni, de ez felejthető a sok kedvesség mellett.
  üdvözlettel? Szabóné Kaposvárról
 • Simon Miklós
  2014. 05. 20. 08:51 (Budapest)
  Csodás 4 napot töltöttünk el a szállodában a rossz idő ellenére is. Nagyon szép, nagy a welness részleg, a szobánk is gyönyörű szép volt.
  Bőséges reggeli és vacsora. Kedves és barátságos volt mindenki. A halpedikűr szuper! Ha tehetjük még vissza térünk!
  További sok sikert kívánunk!
  Simon Miklós
 • Kissné Ildi
  2014. 05. 19. 22:54 (Dunasziget)
  Nagyon jól éreztük magunkat. Apróbb hiányosságok voltak, de ezek nem szegték kedvünket. A pezsgőfürdőkád szuper volt, a wellness részleg is (medencék). A szauna előtere viszont kicsi, nincs hely az átöltözés intimitásához, a szaunázás utáni pihenéshez. A szaunaszeánsz nekünk nem tetszett, Tibi stilusa nem jött be nekünk.
  Az ételek finomak voltak, a szoba tágas és szép.
  MenDan Magic Spa & Wellness Hotel****superior
  2014-05-23 14:09:23
  Kedves Ildi! Köszönjük szépen, hogy értékelte szállodánkat, megosztotta velünk véleményét. Kollégáink nevében is köszönjük a dicsérő szavakat, örülünk, hogy jól érezték magukat nálunk. Üdvözlettel: MenDan Magic Spa
 • Kurányi Györgyi
  2014. 05. 18. 15:59 (Celldömölk)
  Nagyon jól éreztük magunkat a szállodában, bőséges reggelik, vacsorák várták a vendégeket. Külön köszönet Tibinek a a remek szauna programokért.
 • Budai Nóra
  2014. 05. 12. 09:59 (Csorna)
  A szuper szauna show volt a legjobb program a hétvégén! Köszönjük Tibinek! N&K
 • Sz. Zoltán
  2014. 05. 04. 20:07 (Mosonmagyaróvár)
  Az éttermi szolgáltatás és a welness kitűnő, mindenki nagyon kedves, barátságos volt. Majdnem jól éreztük magunkat. Sajnos keserű szájízzel jöttünk el, és úgy érezzük, hogy nem azt kaptuk, amire vártunk. A csomagban meghirdetett programok jó része nem valósult meg. (Fergeteges Fiesta LL. Junior ). A "csomag-ár"-ban foglalt "Gránit-fürdő" belépő / éjszaka.......szintén nem kaptuk meg. A szobánkban a szőnyeg több helyen foltos volt, nem tudtuk eldönteni : vajon kutyapisi-e? A fürdőszoba enyhén szólva "retro". Lepukkant , vízköves ósdi zuhanykabin, kopott, repedezett zuhanytálca, kívülről poros, rozsdás, vízköves, erősen vízköves csaptelepek és mosdókagyló ( még takarítás után is) ezt fényképekkel tudom bizonyítani. Poros fürdőszobai üvegpolc. A mosdókagylónál nem jött meleg víz egyszer sem. Az ablakokon besüvített a szél, és beázott teljes hosszában, éjszaka a fűtés ellenére majdnem megfagytunk. Szóval, ez enyhén szólva nem 4 csillagos szolgáltatás. Ennek ellenére jól éreztük magunkat, köszönjük.
  MenDan Magic Spa & Wellness Hotel****superior
  2014-05-19 12:47:33
  Kedves Zoltán, próbáltunk Önnek mailben válaszolni, de visszadobta a rendszer. Az LL Junior fellépés sajnos nem a mi hibánkból hiúsult meg, hanem a fellépő nem ért ide időben (baleset miatt elakadt Sepsziszentgyörgy és Budapest között, 23:00 órára ért volna ide. A fürdőbelépőt a recepción adták a kollégák, de előre ezt nem nyomtatták ki, hanem lenn kellett kérni minden nap. A szobák felújítása fokozatosan történik így mire legközelebb jönnek, már biztosan látni fogják a pozitív változást.
 • S. Judit
  2014. 04. 28. 11:59 (Budapest)
  Sokszor jártunk már a szállodában,de most is csakis pozitív véleménnyel szolgálhatok. Valóban a legbarátságosabb szálloda :-) Köszönet mindenkinek,aki részese volt a kitűnő hétvégénknek. Tibornak köszönjük a csodálatos "felöntéseket", különösen jó volt a sós és a mézes ! Ígérem, milőbb visszatérünk.