Vízi világ - SkyLand

A MenDan tetőtéri vízi- és élménybirodalma 5 emelet magasban

Egy régóta dédelgetett álom vált valósággá 2022 nyarán a MenDan-ban, a szálloda tetején ugyanis kialakítottuk a SkyLand névre keresztelt nem csak varázsatos élményekkel, de igazi adrenalinszint-növelő kalandokkal teli élménybirodalmunkat, ami szó szerint a legfelsőbb szintre emeli a wellness kényeztetés fogalmát. 

Hogy mi ihlette? Egyrészt az, hogy szerettünk volna mindenképpen egy kültéri medencét, ami az Aqualand szintjén kivitelezhetetlen lett volna, így elindultunk más irányba. Másrészt imádjuk az újdonságokat, ha valami igazán meghökkentőt alkothatunk, a vendégeinknek nyújtott minőségi és extra szolgáltatások biztosítása pedig egyenesen a szívügyünk. Ezen apropók pedig kellő lendületet adtak ahhoz, hogy immáron teljes pompájában és szolgáltatáspalettájával fogadjon mindenkit a SkyLand.

Álmodtunk egy nagyot, majd terveztünk, dolgoztunk rajta nem keveset, majd izgultunk, de az izgalmak elszálltak és már csak az élményszerzés és a rengeteg mosoly maradt.

SkyPool - a csobbanás mesterfoka

Varázslatos, lélegzetelállító, egyedülálló, félelmetes, izgalmas... A véleménye mindenkinek megvan róla, hiszen a MenDan SkyPool igazi kuriózumnak számít kicsiny hazánkban, de Európában is. A maga 6x26 méteres "nagyságával", 2/3 rész üvegfelületével, mesés panorámájával, a körülötte meghúzódó panorámafolyosójával és úgy összességében a körülötte érezhető hangulattal egyedülálló élményt biztosít.80 fős panorámaszauna

2022 augusztusának forró napjaira még rátettünk egy lapáttal a SkyLand-en, átadtuk vendégeinknek és főleg a szaunázás szerelmeinek a 80 fő befogadására alkalmas, dézsa formájú panorámaszaunánkat, ami fedett és szabadtéri merülőmedencével, jégkása kúttal, két trópusi, hang- és fényeffektekkel ellátott élményzuhannyal, egy dézsazuhannyal teszi teljessé a szaunázás élményét. A szaunázás utáni lazítást pedig egy szintén 18 év feletti vendégek számára igénybevehető relaxációs napozótér biztosítja.

Sky bár saját konyhával

Nálunk a wellness élményekkel együtt járnak a kulináris kalandok is, vendégeink a SkyLand területén sem maradnak éhesen, szomjasan. Ami ezt biztosítja, az a saját konyhával rendelkező, street food fogásokat, csábító finomságokat, frissítőket, színes koktélokat felsorakoztató Sky bár. Kellemes zene, mesés panoráma, kényelmes gasztro-teresz, azaz lazulás, pihenés, nyugalom minden pillanatban. 

SkyLand élmények számokban

  • 6x26 méteres medence 2/3 részben átlátszó fallal és aljzattal, pezsgőelemekkel, adrenalinszint növelő vizuális effektekkel
  • 1,1-1,4 méter vízmélység
  • 16 méteres magasságban, az 5. emeleten
  • körben panorámafolyosóval
  • 80 fős panorámaszauna, merülőmedencével, pihenő- és napozóterasszal, jégkása kúttal (18+)
  • Sky bár számos ínycsiklandó falattal és frissítővel – saját konyhával, egyedi ét-és itallappal
  • 750 m2 napozóterasz, a medence mellett üvegterasszal, kényelmes nyugágyakkal

SkyLand részlegünk minden évszakban vendégeink rendelkezésére áll, de szélsőséges időjárás esetén - vendégeink biztonsága érdekében - a napi nyitvatartása változhat.

Legnépszerűbb csomagajánlataink

Zalakarosi Wellness Akciók

MenDan Vakáció

Nyár, gyere már! Alig várjuk a perzselő sugarakat, a nyár pezsgését; a VAKÁCIÓ FEELING-et.

Részletek

Sunday Wellness Brunch

Családi lubickolás, hogy a vasárnap, ne csak a főzésről szóljon, ezt mi megoldjuk.
Részletek

Őszi MenDan Élménynapok

Itt van az ősz, itt van újra, érkeznek hát az varázslatosan őszi MenDan kalandok. Hogy mik szerintünk a rozsdásodó természet legszuperebb velejárói? Hát, van egy hosszú listánk.

Részletek

Téli Wellness Kaland

Wellness és kulináris kalandok varázslatos téli kiadásban. Hogy lehet-e ugyanolyan egy téli wellness pihenés, mint egy nyári? Hát nem. De miért is kellene ugyanolyannak lennie?

Részletek
Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel, értesüljön elsőként kizárólag hírlevél olvasóinknak szánt ajánlatainkról!