Rubin Boutique

Wellness mellett a divatban is otthon

Szállodánk földszintjének szolgáltatásközpontjában kiemelkedő helyet foglal el a Rubin Butik, ami folyamatosan frissülő árukészlettel, a mai divat trendeknek megfelelő kínálattal várja vendégeinket.

Az ízlésesen berendezett divatsarok polcai, valamint a színekben és az évszakokkal harmonizáló kirakat már messziről vonzza a tekinteteket és csábít egyre közelebb.

Hoppá, valami otthon maradt?

A MenDan butikja azonban nem csupán a shoppingolni vágyókat várja tárt karokkal, hanem azokat is, akik nem a hóbortjuk vagy éppen a divat iránti szeretetük miatt térnek be az üzletbe, mivel a ruhák vásárlása mellett könnyedén pótolhatják egy-egy otthon felejtett ruhadarabjukat, strandoláshoz elengedhetetlen dolgaikat.

Élen a stranddivatban is

A női alsó- és felsőruházat valóban széles választéka mellett a fürdőruhák között már a gyerekek és a férfiak is kedvükre, valamint igényük szerint válogathatnak, de helyet kaptak a polcokon minőségi törölközők és fürdőköntösök is, melyek a családok minden tagjának kényelmes viseletet biztosítanak, hozzájárulnak a kellemes strandolás élményéhez.

Nem hiányozhatnak persze wellness szálloda lévén a butikból a kisebb strandcikkek; gyermekeknek szóló úszógumik és játékok, napozáshoz szükséges kencék sem.

Rubin Boutique

Hírek első kézből

Ha pedig még Ön is azon kevesek közé tartozik, akik szívesen olvassák papír alapon a napi sajtóhíreket vagy éppen bújják a bulvár magazinok hasábjain a sztár- és celeb infókat, esetleg éppen a fitt életvitel fortélyait, akkor a Rubin butikban szintén jó helyen jár.