4* Wellness Szálloda, mint Esküvőhelyszín

Szállodai esküvő, avagy boldogító igen egy szállodában, egy szállodának…
…életre szóló élmények egy marketinges szemével

Családbarát, wellness , spa, gyógy és konferenciaszálloda… kommunikálja mindig a vendégek felé  a marketing, mert meg kell találni azokat a célcsoportokat, akik megtöltik a szállodánkat. Ellátogatnak hozzánk, megismerik a lehetőségeket, a szolgáltatásokat, majd újra visszatérnek, mert tetszett nekik, mert pozitív tapasztalatokat szereztek, jó élményekkel távoztak és visszavágynak. Ez így jól átgondolva még nem is hangzik rosszul, de amikor saját bőrén tapasztalja az ember, hogy ez így is van, akkor elönti a jóérzés, a büszkeség, hogy igen, az, amit hirdet, az valós.

Ez év júliusában lehetőségem volt arra, hogy az életem egyik legnagyobb és legszebb eseményét, a boldogító igen kimondását Zalakaroson mondhassam ki a MenDan Magic Hotelben. Eleinte nagyon bizarrnak tűnt az ötlet, hiszen az ember nem nagyon vágyik vissza a munkahelyére, pláne egy ilyen eseményre, de ez a furcsa érzés hamar elszállt.

Igaz, nem sok időnk volt tervezni, pláne szervezni, de minden tökéletesre sikerült. Csodálatos volt látni és érezni, ahogy a szálloda dolgozói magukénak érzik a rendezvényt, ahogy nagyobb lendülettel szervezik a részleteket, mint mi, ahogy készítik a forgatókönyvet, segítenek a dekorálásban és odafigyelnek minden apró részletre, hogy nekünk a nagy nap ideje alatt csak egymásra és a vendégekre kelljen figyelnünk.

Előkészületek, ceremónia, vacsora és a hajnalig tartó mulatság

Érkeztek a vendégek, akik mind miattunk jöttek, hogy osztozzanak a boldogságunkban, akik már az első perctől kezdve kedves kiszolgálásban részesültek, majd a ceremónia ideje alatt a szálloda előtti gyönyörűen feldíszített Dísz téren szemlélhették végig a nap fénypontját. Ezt egy össznépi köszöntés és koccintás követte, és persze a közös fotók sem maradhattak el.

Majd eljött a vacsora ideje, ami egyszerűen fenomenális volt! A szálloda konyhája olyan ízletes ételeket varázsolt az asztalokra, hogy sokszor nehéz volt az asztal mellől felkelni, mert a gusztusosan tálalt és csábító fogások csak úgy vonzották vissza az embert. Néha jól is jött egy-egy lágy vagy pörgős dallam, ahol lemozoghattuk az elfogyasztott finom falatokat.

Figyelmesség, precizitás, tökéletes csapatmunka. Ezekkel jellemezhetném leginkább a lakodalom szakmai részét, vagy inkább csak röviden; profizmus.

Életre szóló élmény marad, hiszen a munka helyett lehetőségem volt mással foglalkozni, nem a hirdetéseken és a vendégek elérésén gondolkozni, pedig higgyék el, ez nem egyszerű feladat!

Mindenkinek csak ajánlani tudom helyszínként, nem csak pihenésre, kikapcsolódásra, de egy – egy nagyobb esemény megszervezésére is, hiszen a MenDan egy olyan szálloda, ahol minden adott és minden biztosított egy örökre mély nyomot hagyó pillanat, esemény átélésére.

Szóval július 12-én 2 igen is „született”. Egyik a páromnak, immáron férjemnek, másik pedig a MenDan-nak: igen, ha újra kezdeném, akkor sem választanék másik helyszínt.

Mátyás-Dömötörfy Ildikó
marketing igazgató
MenDan Magic Wellness & Spa Hotel****superior

Legnépszerűbb csomagajánlataink

Zalakarosi Wellness Akciók

Sunday Only

…hogy igazán varázslatos élményekkel zárjuk a hetet és csapjunk bele a hétfőbe!

Részletek

MenDan Vakáció

Nyár, gyere már! Alig várjuk a perzselő sugarakat, a nyár pezsgését; a VAKÁCIÓ FEELING-et.

Részletek