Bezár

Gasztronómia Ínyenc étterem, gasztronómiai különlegességek

Zafír étterem

Nyitva tartás:

Zafír étteremZafír éttermünk valódi gasztronómiai örömöket kínál bőséges büféreggelivel, élőzenével hangulatossá varázsolt bőséges büfévacsorával, kiváló borokkal.

Többszörös díjnyertes konyhánkból és mesterszakácsaink keze alól naponta megújuló ételvariációk remekei kerülnek a büféasztalra, melyet bőséges választék, látványos kínálat jellemez. Mind a hagyományos, magyaros ízek kedvelői, mind a vegetáriánus vendégek könnyedén megtalálják a számukra csábító falatokat, de gondolunk a fitt táplálkozás híveire is, valamint az egzotikus és pikáns remekművekre nyitott vendégeink sem fognak csalódni.

Legyen szó a szobában elfogyasztott villásreggeliről, csábuljon el egy könnyű ebéd vagy snack-étel láttán a nap folyamán, csábítsa el szerelmét újra egy romantikus, gyertyafényes vacsorán, az ínyencfalatok, a látvány, az illatok és ínycsiklandó ízek garantáltak.

Asztalfoglalás

Zafír éttermünk szinte egyedülálló módon, egyazon időben több mint 400 vendég befogadására alkalmas.

Éttermünkben lehetőséget biztosítunk asztalfoglalásra is, így amennyiben ezt az ingyenes szolgáltatásunkat igénybe kívánják venni, kérjük, jelezzék már a szoba foglalásakor értékesítő kolléganőnknél telefonon vagy elektronikus úton a reservation@mendan.hu vagy az fb@mendan.hu e-mail címek egyikén (foglalási szám, létszám és időpont, illetve a helyszínen, az étterem vezetőségénél vagy a recepción.


MenDan Borbarlang

Magyar és külföldi borkínálat

A 2014. augusztus elején elkészült Borbarlangunk több mint 500 féle borból álló készlete az összes magyarországi borvidék borait felsorakoztatja, több nívós pincészet kínálatán keresztül, nagy hangsúlyt fektetve az eddig is előtérbe helyezett zalai borokra. Az eddig csupán magyar borokat kínáló Zafír éttermünk több külföldi (olasz, francia spanyol) borkülönlegességgel csábítja az ínyenc borfogyasztókat.

MenDan BorbarlangA MenDan borkínálata teljes mértékben megfelel a mai szakmai ízlésnek és kívánalmaknak, boraink között szerepelnek mind a hagyományos, mind a modern technika által készítettek. Boraink többsége száraz, de az édesebb bort kedvelők is találnak kedvükre valót, és természetesen a hölgyekről sem feledkezünk meg.

Rosé borokból extra széles kínálatot sorakoztatunk fel.

Ahhoz, hogy munkatársaink segítséget tudjanak nyújtani a borválasztáshoz, folyamatos tréningen vesznek részt, biztosítva ezáltal az ételek és italok tökéletes harmóniáját.

Kóstolja meg Ön is a MenDan Borbarlang zamatos borait!


Smaragd Cafe Shop

Nyitva tartás:

Smaragd Cafe ShopCafe Shopunkban reggeltől estig, napi 15 órán át várjuk kedves vendégeinket frissítő kávéspecialitásokkal, cappuccino-csodákkal, macchiato-különlegességekkel, ősztől tavaszig pedig kibővül italválasztékunk forró nedűkkel, melyeket jólesik elfogyasztani a hűvös időjárásban. Forrócsokoládé-, és teakülönlegességeink számos ízben jelennek meg kínálatunkban.

Tavasztól őszig kávézónk szabadtéri területe egy 100m2-es mediterrán terasszal bővül, ahol kávéspecialitásokat, limonádék széles választékát, gyümölcsös, tejes koktélokat, fagylaltkelyheket, különféle desszerteteket, valamint snack-ételeket kínálunk. Kényelmes kerti ülőgarnitúráink, hintafoteleink a mesés íz-világ mellé tökéletes kényelmet és lazulást biztosítanak.


Coral étterem

Coral étteremNyitva tartás:

Szállodánk földszintjén található éttermünk a déli órákban (12.00 – 15.00 között) az év minden napján „félbüfé” vagy büféebéd kínálattal, snack-ételajánlattal várja vendégeit. Az étterem szolgáltatási fürdőköpenyben is igénybe vehetők, így ha megéheznek napközben, akkor nem szükséges a wellness élményeket átöltözéssel, szárítkozással megszakítani.


Coral FunHouse

Nyitva tartás:

A gyereklelkű felnőtteknek és a 6-8 év feletti gyerekek részére létrejött a MenDan fedett "játszótere" ahol X-Box, csocsó, darts, billiárd áll vendégeink rendelkezésére. Hogy a szórakozás és a játék öröme tökéletesen teljes legyen, az éhséget snack-étel kínálatunk, a szomjúságot limonádék, üdítőitalok, alkoholmentes-, és alkoholos koktélkülönlegességek, minőségi borok enyhítik.


Pool Bár

Pool bárNyitva tartás:

Aqualand épületünkben, a wellness részleg galériáján kialakított pool bárunk a wellness pihenés során talán a legtökéletesebb választás, ha megéhezett, megszomjazott.

Könnyű snack-ebéd kínálattal, hűsítő koktélkülönlegességekkel, limonádékkal, sörökkel, üdítőitalokkal teljeskörűen fel vagyunk készülve az éhség és a szomjúság enyhítésére.
Pool bárunkból a napozó teraszunkon pihenő vendégeinket is kiszolgáljuk.


Kávézó, dohányzásra kijelölt helySzállodánk egész területén a törvényi előírásoknak megfelelően a dohányzás mindenütt tilos, a dohányzásra kijelölt helyek kivételével.

Dohányzásra kijelölt helyeink:

Szeretettel várjuk Önöket!

Legnépszerűbb
csomagajánlataink