Hívjon bennünket! Visszahívjuk!Vezetékes: +36 93 542 142
Mobil: +36 30 508 9881

Impresszum

A www.wellnesshotelmendan.hu weboldal üzemeltetője: ZK Hotel Szállodaipari Kft.
Ügyfélszolgálat (hétfőtől-péntekig 0:00-24:00 óráig): + 36 93 542 100
Általános információ: +36 93 542 100
E-mail cím: reservation@mendan.hu
A cég elnevezése: ZK Hotel Szállodaipari Korlátolt Felelősségű Társaság
A cég rövidített elnevezése: ZK Hotel Kft.
A cég székhelye: 8749 Zalakaros, Gyógyfürdő tér 8.
A cég képviseletére jogosult személy neve: Czimondor Nándor ügyvezető
A cég statisztikai számjele: 23424379-5510-113-20
A cég adószáma: 23424379-2-20
A cég cégjegyzékszáma: 20-09-071779
A cég pénzforgalmi jelzőszáma: 11500092-11083133
A pénzforgalmi jelzőszámot a Takarékbank kezeli.
A cég elektronikus elérhetősége: reservation@mendan.hu

Felhasználási feltételek

Cégünk tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

A MenDan Magic Spa & Wellness Hotel weboldala, annak grafikai elemei, tartalma szerzői jogvédelem alá esik. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a ZK Hotel Kft. jogosult.

A ZK Hotel Kft. előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni.

A MenDan Magic Spa & Wellness Hotel weboldalának tartalma az eredetileg megfogalmazottak szerint, változtatás nélkül értendő. Előfordulhat, hogy a weboldalon a ZK Hotel Kft. akaratától és ráhatásától független változtatás történik, ezért - ha jogszabály másként nem rendelkezik - a ZK Hotel Kft. semmilyen természetű felelősséget nem vállal az Ön előtt megjelenő weboldalai pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok tekintetében.

Cégünk fenntartja a jogot, hogy weboldalt bármikor módosítsa, vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza, vagy megszüntesse. A ZK Hotel Kft. nem garantálja, hogy a weboldalához való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a ZK Hotel Kft. kifejezetten kizárja.

A ZK Hotel Kft nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez a MenDan Magic Spa & Wellness Hotel weboldala kapcsolódik, vagy amelyekre hivatkozik.

Akciós ajánlataink

Szolgáltatás Ajánló
Vendégeink mondták
Vélemények szállodánkról

Hírlevél

Tájékozódjon folyamatos akcióinkról és ajánlatainkról!

Iratkozzon fel