Hívjon bennünket! Visszahívjuk!Vezetékes: +36 93 542 142
Mobil: +36 30 508 9881

Mandara wellness központ

Mandara Wellness Resort Zalakaros, MenDanMiért lett divat a wellness? Miért lett trendi a spa?
Ismerjük a szokásos válaszokat: rohanunk, stresszelünk, elfáradunk, kimerülünk, elhanyagoljuk testi és lelki egészségünket. A wellness lehetőség egy pillanatnyi megállásra, egy kis szusszanásra - de nálunk még ennél is több!

Egy wellness hétvége a MenDan-ban ne csak egy pillanatnyi megállás legyen, legyen ez újragondolás, magunkba merülés, és valami másnak a kezdete. Hagyja, hogy érzékei elbóduljanak, tudata új, friss, kellemes gondolatokkal teljen meg.

Egy őszinte mosoly, egy kis odafigyelés önmagunkra és szeretteinkre segíthet nemcsak a pihenésben, hanem hogy újjáformáljuk értékrendünket, megtaláljuk a test és lélek harmóniáját.

Kínálatunkat gyógyszolgáltatásaink teszik teljessé. Vendégeink személyre szabott terápiatervvel, szakorvosaink felügyelete alatt gyógyulhatnak. Panaszaiknak megfelelően vehetik igénybe víz alatti sugármasszázsunkat, iszappakolásainkat vagy teljes elektromos kádfürdőnket.

Aktuális áraink

Gyógyszolgáltatásaink és masszázsaink teljes listája megtekinthető itt.

akuAkupunktúra kezelés Zalakaroson

TŰ NÉLKÜLI AKUPUNKTÚRA kezelések Song Danqun kínai akupunktőr terapeutával.

Különleges terápia - allergia, emésztőrendszeri-, belgyógyászati-, mozgásszervi panaszok, fájdalomcsillapítás, migrén, izületi bántalmak, depresszió ellen. A tű nélküli akupunktúra kezelés ugyanazon az elven működik, mint a tűvel történő gyógyítás, a gyógyhatást a bőr meghatározott pontjainak stimulálásával idézi elő.

A tanácsadás térítésmentes, előzetes időpontegyeztetés szükséges.
Információ: Magdaléna Song Eisenschreiber 0036-30/226-1428

ÚJDONSÁG!

Indiai Ájurvédikus kezelések és Masszázsok egyenesen Indiából!

ayurvedikus-masszazsAz Ájurvéda, amit úgy is neveznek, az "élet tudománya", egyike a legrégibb, az egészség védelmét célzó irányzatoknak. Ez az ősi tudás Indiából ered, kb. 6000 évvel ezelőttről. Ma már az egész világon ismerik hatékonyságát, amellyel elősegíti az általános jól-lét, a hosszú élet és az általános egészség megőrzését.

Az ajurvédikus kezelések, olyan természetes és holisztikus alapelvekre épülnek, mint a "három dósa elmélete".

Ez az elmélet az embereket az alkatuk alapján csoportosítja. A három dósa elmélete szerint három fő dósa, vagy "testnedv" létezik: VATA, PITA és KAPHA.
Az elmélet alapján az ajurvédikus kezelések speciális és egyénre szabott módon működnek, ezzel teljesen személyre szóló élménnyé téve azokat. Összefoglalva, e kezelések ideális eszközei, hogy megszabaduljunk a negatív stressztől, és növeljük a mindennapi tevékenységünkhöz szükséges energiát.

Az ajurvédikus kezelések még hatásosabbak, ha meleg gyógyvizes fürdővel kombináljuk őket.


KÜLÖNLEGESSÉGÜNK AZ EREDETI THAI MASSZÁZS!

Szállodánkban a thai masszázsokat Thaiföldről érkezett, az évszázados technikát annak otthonában elsajátított, eredeti thai masszőrök végzik.
Ha próbálta már a thai masszázst, ismerje meg a különbséget, ha még nem, fedezze fel ennek a különleges technikának a páratlan hatásait!

boxbg-2

Akciós ajánlataink

Szolgáltatás Ajánló
Vendégeink mondták
Vélemények szállodánkról

Hírlevél

Tájékozódjon folyamatos akcióinkról és ajánlatainkról!

Iratkozzon fel