Mandara Wellness Központ

Miért lett divat a wellness? Miért lett trendi a spa?

Ismerjük a szokásos válaszokat: rohanunk, stresszelünk, elfáradunk, kimerülünk, elhanyagoljuk testi és lelki egészségünket. A wellness lehetőség egy pillanatnyi megállásra, egy kis szusszanásra - de nálunk még ennél is több!

Egy wellness hétvége a MenDan-ban ne csak egy pillanatnyi megállás legyen, legyen ez újragondolás, magunkba merülés, és valami másnak a kezdete. Hagyja, hogy érzékei elbóduljanak, tudata új, friss, kellemes gondolatokkal teljen meg.

Egy őszinte mosoly, egy kis odafigyelés önmagunkra és szeretteinkre segíthet nemcsak a pihenésben, hanem hogy újjáformáljuk értékrendünket, megtaláljuk a test és lélek harmóniáját.

Kínálatunkat gyógyszolgáltatásaink teszik teljessé. Vendégeink személyre szabott terápiatervvel, szakorvosaink felügyelete alatt gyógyulhatnak. Panaszaiknak megfelelően vehetik igénybe víz alatti sugármasszázsunkat, iszappakolásainkat vagy teljes elektromos kádfürdőnket.

Gyógyszolgáltatásaink és masszázsaink teljes listájának megtekintéséért kattintson:

Tű nélküli akupunktúra-kezelések

Terapeuta: Song Danqun kínai akupunktőr

Különleges terápia - allergia, emésztőrendszeri-, belgyógyászati-, mozgásszervi panaszok, fájdalomcsillapítás, migrén, izületi bántalmak, depresszió ellen. A tű nélküli akupunktúra kezelés ugyanazon az elven működik, mint a tűvel történő gyógyítás, a gyógyhatást a bőr meghatározott pontjainak stimulálásával idézi elő.

Egy elégedett páciens véleménye:
"Nagyon hatásos lehet sok embernek. Érdemes utána olvasni. Nagyon sok embernek segített (Lyme kór ès daganatos betegek)."

A tanácsadás térítésmentes, előzetes időpont egyeztetés szükséges. Lepje meg szeretteit egy igazi gondoskodással akár Ajándékutalvány formájában is!

Információ:

Legnépszerűbb csomagajánlataink

Zalakarosi Wellness Akciók

Évnyitó MenDan Wellness

Hogyan is indíthatnánk jobban az évet, mint pihenéssel, feltöltődéssel? 
Részletek

Felnőttbarát Valentin hétvége

Valentin napi wellness hétvége tele szenvedéllyel, izgalommal, érzésekkel (18+)
Részletek

Farsangi Mulató

Ha február kerül szóba, akkor mulatság, lakoma, fánkok hada, télbúcsúztatás és persze a farsang, ami talán a leggyorsabban eszébe jut mindenkinek.
Részletek

Szevasz Wellness Tavasz

Mit is keresünk a tavaszban? Melengető napsugarakat, friss illatokat, a szabadság érzését, az éledő színeket?
Részletek

Bella Italia

Varázslatos utazás az olasz ízek és az olasz életérzés világába.
Részletek

Húsvéti Wellness Kaland

Varázslatos csobbanás a tavasz első hosszú hétvégéjén akár ég és föld között.
Részletek
Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel, értesüljön elsőként kizárólag hírlevél olvasóinknak szánt ajánlatainkról!