Vízi világ - Aqualand Kids World

Aqualand Kids World

Szállodánk fedett élményfürdője; az Aqualand, számos medencéjével, szaunaparkjával, poolbárával és varázslatos hangulatával már évtizedek óta a vendégek „szolgálatában áll”, rengetek lazulós, feltöltődős, regenerálós élményt nyújtva.

Mi azonban mindig szeretünk valami újat mutatni, az élményeket még inkább fokozni, nem csak azért, mert tudjuk, mindig van valami új a nap alatt, hanem azért is, mert jóleső érzés látni azt a sok mosolyt, ami ezzel együtt „jár”.

A MenDan, sőt, pontosabban az Aqualand vadiúj, még szinte „ropogós” újdonsága pedig ontotta ránk a mosolyokat már az első pillanattól kezdve. 

A SkyLand mellett régóta dédelgetett másik álmunk a vízi kölyökvilág kialakítása volt, amivel 2024. márciusában szintén révbe értünk. 

Legújabb MenDan kiküldetés: Aqualand Kids World

A március 15-i hosszú hétvégén a legapróbb vendégeink birtokba vehették a tengerkék, aranybarna és csillogó szürke színvilágú Aqualand Kids World-öt.

A vízi világban 3 gyerekmedence fogadja őket; a legkisebbeket egy 10-40 cm mélységű, míg a nagyobbacskákat két 60 cm mélységű medence csábítja pancsolásra. Az élményelemek persze itt sem maradtak el; a kalózhajóból vízi ágyú, a medencék partjáról pedig vízi pisztoly és egy hosszasan tekergő tengeri, vízköpő kígyó hív mindenkit játékra. Ha pedig menekülőre kell fogni a figurát, akkor jöhetnek a csúszós kalandok, irány a csúszda!

S hogy mi teszi még különlegesebbé, varázslatosabbá a vízi kalandokat? Egy újabb mesevilág, ami a videófalról sugározza a jókedvet és a vidám pillanatokat egész nap.

Folyamatosan fejlődünk...

  • 2015 - A vízi világban helyet kapott egy új infraszauna és vadonatúj rattan napozóágyak kerültek a medencetérbe.
  • 2016 - Kényelmes nyugágyaink 2016-tól még nagyobb teret hódítanak az emeleti pihenőrészben; az újonnan kialakított napfényes Relax-Teraszon, még nyugalmasabb wellness élményeket biztosítva ez által.
  • 2016 - Jégbarlang: Az északi népek szauna kultúrája szerint a forró légfürdő után a szabadban tartózkodtak egy ideig. Ma már rendelkezésre állnak azok a technológiák, amelyekkel mesterséges módon akármilyen évszakban biztosítható hasonló élmény. A jégbarlangban a hőmérséklet 0 - -3°C.
  • 2016 - Jégkása kút: A hűtőfürdőzés egyik különleges módja, amikor testünkre apró szemű jégkását, jégdarát szórunk, vagy tenyerünkből az apró szemű jeget bőrünkre dörzsöljük. A jégkása hatékony kiegészítője a szaunázásnak.
  • 2017 - Az élménymedencét újabb élményelemmel gazdagítottuk, mediterrán élményzuhanyunk igazi esőerdő hangulatot varázsol a medencetérbe.  
  • 2018 - Szaunavilágunk repertoárja tovább bűvült, helyet kapott az Aqualandon egy színterápiás panorámaszauna, ami gyorsan "meghódította" vendégeink szívét.
  • 2022 - SKYLAND, a régóta dédelgetett álom: SkyPool 16 méter magasban, 80 fős dézsa formájú panorámaszauna, 750 m2 napozóterasz, azaz élmények a köbön. További részletekért KATTINTSON!
  • 2024 - AQUALAND KIDS WORLD - egy újabb mérföldkő >>> Vízi kölyökbirodalom három gyerekmedencével, élményelemekkel, csúszdával. További részletekért KATTINTSON!

Legnépszerűbb csomagajánlataink

Zalakarosi Wellness Akciók

Szevasz Wellness Tavasz

Mit is keresünk a tavaszban? Melengető napsugarakat, friss illatokat, a szabadság érzését, az éledő színeket?
Részletek

Tavaszi MenDan Mulató

Gatyát felkötni, táncos cipőket felpróbálni, mulatságra testben, lélekben felkészülni! 
Részletek
Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel, értesüljön elsőként kizárólag hírlevél olvasóinknak szánt ajánlatainkról!