Főoldal / Hírek / Aqualand Kids World

Aqualand Kids World

2024. 03. 19.
Aqualand NEW(s) – Aqualand Kids World wellness birodalommal bővült a MenDan

Számos ötletet alapul véve, hosszas előkészületet és tervezést követően a március 15-i hétvégén a MenDan legapróbb vendégei birtokba vették a vadiúj vízi kölyökparkot, ami az enélkül is egyedinek számító Aqaualand wellness világon kapott helyet. A tengerkék, aranybarna és csillogó szürke színvilágú Aqualand Kids World egy mesebeli kalózbirodalomba repíti a gyerkőcöket.
Aqualand Kids World

Újabb 3 medence tengernyi élménnyel

A vízi világban 3 gyerekmedence fogadja őket; a legkisebbeket egy 10-40 cm mélységű, míg a nagyobbacskákat két 60 cm mélységű medence csábítja pancsolásra. Az élményelemek persze itt sem maradtak el; a kalózhajóból vízi ágyú, a medencék partjáról pedig vízi pisztoly és egy hosszasan tekergő tengeri, vízköpő kígyó hív mindenkit játékra. Ha pedig menekülőre kell fogni a figurát, akkor jöhetnek a csúszós kalandok, irány a csúszda!

S hogy mi teszi még különlegesebbé, varázslatosabbá a vízi kalandokat? Egy újabb mesevilág, ami a videófalról sugározza a jókedvet és a vidám pillanatokat egész nap. Szóval, itt olyan nem mondható el, hogy mese nincs J Mert van. Minden mennyiségben.

Gyerekszáj – ilyenkor tudjuk, „megérte”

Ami pedig a legszuperebb visszacsatolás a számunkra, az a mini vendégeink „mondandója”, akik így „nyilatkoztak” az Aqualand Kids World-ről:

  • Ha holnap hazamegyünk, akkor holnapután vissza is tudunk már jönni, fürdeni, igaz?
  • Először kalóz leszek, megtámadok mindenkit, de utána inkább csúszdázok.
  • Legközelebb elhozom a kalózos jelmezemet is!
  • Végre van saját medencém, ahová anya nem jöhet be.

Szóval nincs más hátra, mint újabb MenDan vízi kalandokra felkészülni, majd jöhet a kalózcsata!