Főoldal / Hírek / Újabb díjat zsebelt be a SkyPool

Újabb díjat zsebelt be a SkyPool

2023. 12. 10.
Egy igazán remek hírrel indítottuk a decembert, ugyanis szállodánk egyedülálló, 5. emeleti wellness élményét ismét magasabb szintre emeltük, elnyertük ugyanis a XXV. Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj Különdíját, mely egy újabb bizonyítéka annak, hogy jól teljesítünk az exkluzivitás és folyamatos innováció területén is.
Újabb díjat zsebelt be a SkyPool

A Magyar Ingatlanszakmai Egyesület – a FIABCI Hungary – 26 évvel ezelőtt 1997-ben rendezte meg először a Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázatot azzal a céllal, hogy elismerje a magyarországi ingatlanfejlesztők kiváló teljesítményét, megismertesse a hazai szakmai és a szélesebb közönséggel a létrehozott fejlesztéseket. A pályázatok elbírálását harminc magyar és a meghívott külföldi szakemberekből álló zsűri végezte, akik nagyon sok szempontot figyelembe véve hozták meg döntésüket.

Óriási öröm ez számunkra

Varázslatos atmoszféránkkal, folyamatosan bővülő szolgáltatásainkkal évek óta vezető szerepet töltünk be a hazai szállodaiparban, egy újabb elismerés azonban mindig megerősít bennünket abban, hogy a befektetett energia és a vendéglátás iránti szeretetünk nem hiábavaló.

Az exkluzivitás a MenDan alapvető értéke, amelyet minden négyzetcentiméteren érezni lehet, mind a kialakításában, mind pedig a prémium kínálatban, a SkyPool azonban egy igazi mérföldkő a szálloda életében. A SkyLand birodalom, központjában a 2/3 részben üvegaljú és üvegfalu SkyPool-lal nemzetközi szinten egyedülálló „alkotás”, ami páratlan wellness élményt nyújt a vendégeknek. A légies lubickolás közben élvezhetik vendégeink a természet szépségét és szabad levegő frissességét, némi adrenalin kalanddal fokozva, de a nyolcvan fős, dézsa formájú panoráma szauna, a felnőttek részére kialakított pihenőtér, a Sky Bár ízletes street food kínálata mind hozzátesz ahhoz, hogy a 16 méter magasban lévő wellness komplexum a hotel egyik központi élményközpontjává váljon.

Köszönjük a különdíjat a Lakásvásár Médiacsoportnak.