Sport és fitness

INGYENES sportprogramjai (a programban meghirdetett időpontban)

Testébresztő reggeli torna

frissen, üdén, jó hangulattal indul a nap egy egész testet átmozgató, az izmokat bemelegítő tornával.

Vízi gimnasztika

gimnasztikai alapokra épülő speciális vízi eszközökkel végzett gyakorlatok. Miközben erősítik az izmokat, kellemes közegben kitűnő szórakozást biztosít.

Stretching

az izom elasztikussága meghatározza az ízületi mozgáskiterjedést, aminek beszűkülése a hétköznapi életben komoly mozgáskoordinációs problémákat eredményezhet. A stretching életkoronként más funkciót lát el. Fiataloknál az ízületi hajlékonyságot, az izmok nagyfokú ruganyosságát eredményezheti, míg idősebb korosztálynál a koordinált, könnyebb mozgás megszerzését helyezi előtérbe.

Fit-Ball torna

az egyre népszerűbb labdás torna szórakoztató, változatos és rendkívül hatékony testedzésre teremt lehetőséget. A labdával végzett gyakorlatok alkalmasak az összes izomcsoport teljes átmozgatására, valamint az egyes testrészek erősítésére, formálására. A labdahasználat segít a testtartás javításában, növeli az ízületek rugalmasságát. A gyakorlatok motiváló hatásúak, biztonságosak, nem megterhelőek, így minden edzettségi szinten, minden korosztály részére ajánlott mozgásforma.

Alakformáló torna

olyan gyakorlatokat tartalmaz, melyek a mindennapi életet teszik könnyebbé, ezért a tartó izmokat kell megerősítenünk. Intervall jellegét tekintve nagy és mérsékelt intenzitású gyakorlatok követik egymást, éppen ezért az egyik legjobb módszer a fogyáshoz.

Kondicionáló torna

az ízületi funkciók töretlen fenntartása, az izmok rugalmasságának, ellenálló képességének és erejének megőrzése/fejlesztése.

Átmozgató torna

nyújtás, izmok bemelegítése és teljes testet átmozgató gyakorlatok sorozata.

Has-láb-fenék torna

a comb- és farizom testünk két legnagyobb izomcsoportja, épp ezért alaposan meg kell edzenünk, ha eredményt szeretnénk elérni. Nagyon hatékony gyakorlatok, melyekkel a tökéletes formát el lehet érni.

Zsírégető torna

a test minden részét nagyobb intenzitással mozgatja át, formálja és építi az izomzatot. Növeli az antioxidáns termelését, serkenti az anyagcserét és a zsírégetést.


Fitness terem

Ha saját maga kíván edzeni, sportolni szállodánk fitness terme minden lehetőséget biztosít! 9 új Technogym kondigéppel várjuk vendégeinket.

Vadonatúj gépeink:

  • 2 darab Technogym Exite RUN 500 futópad
  • 2 darab Technogym Exite Synchro 700ip elliptikus
  • 2 darab Technogym Exite Wave 700i lépcsőző
  • 2darab Technogym Exite Bike 500i kerékpár

Fitness termünk nyitvatartási ideje:

  • Hétköznapokon: 07:00 - 21:00 óra
  • Hétvégén: 07:00 - 22:00 óra

Sport animátor kollégáink vízen, szárazföldön és külső helyszíneken is örömmel szerveznek vagy ajánlanak egészséges programokat - legyen szó egy nordic walking túráról, vízi családi vetélkedőről vagy tenisz lehetőségről.