Sport és fitness

INGYENES sportprogramjai (a programban meghirdetett időpontban)

Reggeli torna

Frissen, üdén, jó hangulattal indul a nap egy egész testet átmozgató, az izmokat bemelegítő tornával.

Vízi gimnasztika

Gimnasztikai alapokra épülő speciális eszközökkel vízben végzett gyakorlatok összesége. A gyakorlatok az egész testre lokalizáltak, melyek bármely életkorra adaptálhatók. Miközben erősíti az izmokat, kellemes közegben kitűnő szórakozást biztosít.

Stretching

Az izom elasztikussága meghatározza az ízületek mozgásterjedelmét, melynek beszűkülése a hétköznapi életben komoly egészségügyi problémákat eredményezhet. A mindennapokba beépített streching gyakorlatokkal megelőzhető a szövetek, az izmok, az ínak feszülése/sérülése, az ebből fakadó fájdalom redukálódik, az izmok mozgással szembeni ellenállása csökken, az izmok hajlékonysága és teljesítménye fokozódik. Így mind az idősebb, mind a fiatalabb korosztálynak ajánljuk.

Fit-Ball torna

Az egyre népszerűbb labdás torna szórakoztató, változatos és rendkívül hatékony testedzésre teremt lehetőséget. A labdával végzett gyakorlatok alkalmasak az összes izomcsoport teljes átmozgatására, az egyes testrészek erősítésére, valamint az egyensúly és testtartás javítására. A gyakorlatok motiváló hatásúak, nem megterhelőek, így minden edzettségi szinten ajánlott mozgásforma.

CrossFit

A CrossFit egy Amerikából származó fitneszrendszer, ami az utóbbi években látványos térhódításba kezdett. Alapja az intenzív és állandóan változó edzésingerek biztosítása.

Kondicionáló torna

Célja a test formában tartása, a kondicionáló gyakorlatok olyan fizikai készségek fejlesztésére irányulnak, mint az erő, az egyensúly, a rugalmasság és az állóképesség.

Kardio edzés

Minden olyan állóképességi sportot felölel, amely növeli a pulzusszámot. A kardió edzés tehát olyan mozgásos tevékenység, amely többnyire mindenkinek ajánlott, leginkább a szálkásításhoz és a zsírégetéshez, valamint az állóképesség növeléséhez.

Has-láb-fenék torna

A comb- és a farizmai testünk két legnagyobb izomcsoportja, épp ezért alaposan meg kell edzenünk őket, ha eredményt szeretnénk elérni. Nagyon hatékony gyakorlatok, melyekkel a tökéletes formát el lehet érni.

Gerinctorna

A gyógytorna alapjaira épített mozgásforma, amely elősegíti a törzsizmok erősítését, oldja a beszűkült gerincmozgásokat, javítja a testtartást, valamint csökkenti a derék és a hát fájdalmait.

Nordic Walking

Finn eredetű gyaloglási forma, amely a hétköznapi sétától eltérően, speciális botokat használ túrázás közben, így a felső végtagok még aktívabban vesznek részt a gyaloglásban, ezáltal serkentve a vérkeringést.


Fitness terem

Ha saját maga kíván edzeni, sportolni szállodánk fitness terme minden lehetőséget biztosít! 9 új Technogym kondigéppel várjuk vendégeinket.

Vadonatúj gépeink:

  • 2 darab Technogym Exite RUN 500 futópad
  • 2 darab Technogym Exite Synchro 700ip elliptikus
  • 2 darab Technogym Exite Wave 700i lépcsőző
  • 2darab Technogym Exite Bike 500i kerékpár

Fitness termünk nyitvatartási ideje:

  • Hétköznapokon: 07:00 - 21:00 óra
  • Hétvégén: 07:00 - 22:00 óra

Sport animátor kollégáink vízen, szárazföldön és külső helyszíneken is örömmel szerveznek vagy ajánlanak egészséges programokat - legyen szó egy nordic walking túráról, vízi családi vetélkedőről vagy tenisz lehetőségről.