MenDan Hotelben Zalakaros
Bezár

Szauna show szaunamester, szauna ceremóniák

Alig elviselhető forróság, gyöngyöző verejtékcseppek, páratlan regenerálódás. Ez a szauna: megelőzés és gyógyítás egyszerre. A modern kor emberének elsősorban a teljes kikapcsolódás, a relaxálás optimális helye, ahol a vérerek, a bőr pórusai kitágulnak, majd összehúzódnak a váltakozó hideg-meleg levegő hatására, a szervezet pedig megszabadul a méreganyagoktól a fokozott izzadás révén. Rohanó világunkban az egyre gyakoribb stressz hatások is kiküszöbölhetők vagy csökkenthetők a rendszeres szaunázás segítségével.

Wellness szállodánk szauna parkja a következő szolgáltatásokat kínálja Önnek:

Szauna Show - wellness élmény tűzforrón

Szauna Show Zalakaroson a MenDanbanA vendégek körében egyik legkedveltebb programunk a szauna showk változatos tárháza. A wellnesshétvégék programjának középpontjában mindig a fürdőzés és szaunázás állnak, de nálunk ez a program szórakoztató élmény is egyben, köszönhetően szauna mestereinknek. A szauna show alatt a szaunamester a vendégekkel közösen vesz részt a felöntésen, nem csak levezényli a teljes programot, de tanácsokat ad, információkat oszt meg a szaunázásról, az aromákról és koktélokról melyekkel a felöntést végzi, továbbá biztosítja a szauna kabin megfelelő hőjét és törölköző segítségével áramoltatja a forró levegőt a vendégek körül.

show szó is magáért beszél, itt bizony mindenki remekül érezheti magát a közel negyed órás etapok alatt, melyekről megfrissülve, újjászületve, stressztől és méreganyagoktól mentesen távozunk.

A Szauna Showk abban is különböznek a hagyományos szaunázástól, hogy a szaunamesternek köszönhetően társalgás, viccelődés folyik a Szauna Showkon. Az egymást követő programok egyre erőteljesebbek. Egy-egy program időtartama maximum 12-15 perc, de bárki, aki úgy érzi elég volt számára, nyugodtan elhagyhatja a szaunát. Ezt követi a lehűlés, majd pihenés, relaxálás.

Szaunamestereink:

Ízelítő szauna cocktail show kínálatunkból:

sweethoney

Sweeet Honey – mézes érintés

A szauna melegét, az aromás illóolajok és a konyak illatát, valamint a virágméz jótékony hatását egyesíti a mézes szeánsz. Rövid előizzadást követően a meleg hatására cseppfolyóssá váló mézzel a bőrt bekenve, az a pórusokon keresztül felszívódik.
Az ásványi anyagok selymessé, egészségesebbé varázsolják a bőrt.

ice-mint

Ice Mint Kamikaze

Az intenzív forró levegő és a jég fagyos ellentéte, valamint a szaunamester technikájának köszönhetően vérkeringés-serkentő, frissítő hatás érvényesül.
A Borsmentának köszönhetően a légutak kitisztulnak. A váltakozás hatására testünkön többszöri jóleső borzongás fut végig, mely hatására boldogsághormonok szabadulnak fel.

citruscooler

Citrus Cooler – a frissítő citrusos

A szauna extrém környeztében szervezetünk verejtékezéssel védekezik, a méreganyagok mellett számos ásványi anyag is távozik a szervezetből. A szaunamester ezért friss gyümölccsel kínálja meg a vendégeket a szaunában a bőr átdörzsölésére, majd megkóstolásra is. A vitaminok és ásványi anyagok a szaunázást követően sokkal intenzívebben szívódnak fel.

tiamaria

Tia Maria – kávéval felpörgetve

Szauna koktélunk első hétvégi felöntésén a kávé egyedi illata keveredik a csokoládé likőr és vanília aromájával.
A testet, lelket és érzékeket ébresztő szeánsz méregtelenítő és stresszoldó hatása mellett kitűnő hangulatjavító is.

tequila

Tequila Sunrise – az élet sója

Rövid előizzadást követően, miközben a Tequila vérpezsdítő aromája lengi át a szaunát – a vendégek verejtéktől nedves bőrüket – a szaunamester által kiosztott finomított tengeri sóval dörzsölik be. A tengeri sót természetes testradírként használva megszabadulnak az elhalt hámsejtektől, ezáltal bőrük egészségesebbé válik. A só aktívabbá teszi a verejtékmirigyeinket is, ezzel is fokozva a méregtelenítést. Rengeteg nyomelem és ásványi anyag található benne, amely a kitágult pórusokon keresztül könnyedén szívódik fel bőrünkbe.
Újjávarázsolja, feszesíti a bőrt, csökkenti a cellulitisz tüneteit.

after-eight

After Eight – menta az esti érzékek ébredéséért

Az esti fürdővarázs party első felöntése a menta és a csokoládé aromájával az érzékeket célozza meg. A mentol hűsítő és tisztító hatásának köszönhetően a légútak és az elme is felfrissül. A csokoládé illata endorfint, boldogsághormont szabadít fel, miközben szaunamesterünk szaunazászlójával folyamatosan kavarja a forró levegőt.

pinacolada

Pina Colada – trópusi hangulatban

A felöntés előtti hastánc bemutató vidám folytatásaként megidézzük a forró, trópusi hangulatot a szaunában. A fehér rum karakteres aromája keveredik a déli gyümölcsök friss illatával. Immunrendszer és közérzetjavító hatás mellett szaunamesterünk gondoskodik a feledhetetlen hangulatról, melyet a kókusszal megszórt friss ananász teszi fel a koronát.

chocolatte-flip

Chocolatte - flip – édes érzés (gőzkabin)

A többi szeánsszal ellentétben itt nem a finn szaunakabinban, hanem 45 °C-os gőzkabinban zajlik a program. A vendégek csokoládékrémmel kenik be testüket, amely a melegben és a magas páratartalom hatására lassan elolvad és felszívódik a bőrükön. Finom illatával elbódít, felemel a mindennapok szürkeségéből.
A csokoládéban található kakaóvaj magas antioxidáns tartalma miatt kiváló bőröregedés gátló. Látványosan javítja a fáradt és igénybe vett bőr minőségét.

yoghurt

Yoghurt Dream - Joghurtos gőzölés (gőzkabin)

Aktív bőrápoló programjaink közé tartozik a szintén gőzkabinban zajló felöntés. Néhány perces előizzadás után - a méz és vanília aromájával körülölelve – a szaunamester mézes-joghurtot csorgat a vendégek kezébe, melyet a bőrükre kenve végzik a szeánszot.
A meleg és az élőflórás joghurt hatására a bőr selymessé, egészséges kinézetűvé válik.
Kitűnő program a szombat este méltó lezárásaként.

Legnépszerűbb
csomagajánlataink