Bezár

Szauna show szaunamester, szauna ceremóniák

Alig elviselhető forróság, gyöngyöző verejtékcseppek, páratlan regenerálódás. Ez a szauna: megelőzés és gyógyítás egyszerre. A modern kor emberének elsősorban a teljes kikapcsolódás, a relaxálás optimális helye, ahol a vérerek, a bőr pórusai kitágulnak, majd összehúzódnak a váltakozó hideg-meleg levegő hatására, a szervezet pedig megszabadul a méreganyagoktól a fokozott izzadás révén. Rohanó világunkban az egyre gyakoribb stressz hatások is kiküszöbölhetők vagy csökkenthetők a rendszeres szaunázás segítségével.

Wellness szállodánk szauna parkja a következő szolgáltatásokat kínálja Önnek:

Szauna Show - wellness élmény tűzforrón

Szauna Show Zalakaroson a MenDanbanA vendégek körében egyik legkedveltebb programunk a szauna showk változatos tárháza. A wellnesshétvégék programjának középpontjában mindig a fürdőzés és szaunázás állnak, de nálunk ez a program szórakoztató élmény is egyben, köszönhetően szauna mestereinknek. A szauna show alatt a szaunamester a vendégekkel közösen vesz részt a felöntésen, nem csak levezényli a teljes programot, de tanácsokat ad, információkat oszt meg a szaunázásról, az aromákról és koktélokról melyekkel a felöntést végzi, továbbá biztosítja a szauna kabin megfelelő hőjét és törölköző segítségével áramoltatja a forró levegőt a vendégek körül.

show szó is magáért beszél, itt bizony mindenki remekül érezheti magát a közel negyed órás etapok alatt, melyekről megfrissülve, újjászületve, stressztől és méreganyagoktól mentesen távozunk.

A Szauna Showk abban is különböznek a hagyományos szaunázástól, hogy a szaunamesternek köszönhetően társalgás, viccelődés folyik a Szauna Showkon. Az egymást követő programok egyre erőteljesebbek. Egy-egy program időtartama maximum 12-15 perc, de bárki, aki úgy érzi elég volt számára, nyugodtan elhagyhatja a szaunát. Ezt követi a lehűlés, majd pihenés, relaxálás.

Szaunamestereink:

Ízelítő szauna show kínálatunkból:

Mézes szaunafelöntés

A szauna melegét, az aromaolajok illatát, valamint a virágméz jótékony hatását egyesíti a mézes szeánsz. Rövid előizzadást követően a meleg hatására cseppfolyóssá váló mézzel a bőrt bekenve, az a pórusokon keresztül felszívódik. Az ásványi anyagok selymessé, egészségesebbé varázsolják a bőrt.

Jeges-mentolos szaunafelöntés

Az intenzív forró levegő és a jég fagyos ellentéte, valamint a szaunamester technikájának köszönhetően vérkeringés-serkentő, frissítő hatás érvényesül. A borsmentának köszönhetően a légutak kitisztulnak. A váltakozás hatására testünkön többszöri jóleső borzongás fut végig, mely hatására boldogsághormonok szabadulnak fel.

Sörös szaunafelöntés

Köztudott, hogy a sör kiváló B-vitamin forrás. A benne lévő alkohol viszont nem annyira barátunk, de itt egy remek áthidaló megoldás a problémára! A sörös felöntés közben a szaunamester sört locsol az izzó lávára, és étvágygerjesztő friss kenyér, illetve árpa- és malátaillat járja be a szaunát. A forró, párás levegő hatására kitágult pórusainkon keresztül pedig felszívódnak az értékes E- és D-vitaminok.

Gyümölcsös szaunafelöntés

A mester először illóolajjal vegyített vizet oszlat szét a kályhán, majd a forró levegő cirkulációjával kelt a vendégekben kellemes érzetet. A szeánsz végén friss gyümölcsökkel kínálja a frissülni vágyókat, melyek vitamin- és ásványi anyag tartalma a szaunázás hatására sokkal jobb hatásfokkal szívódik fel.

Kávés szaunafelöntés

Szauna koktélunk a kávé egyedi illata keveredik a csokoládé likőr és vanília aromájával. A testet, lelket és érzékeket ébresztő szeánsz méregtelenítő és stressz oldó hatása mellett kitűnő hangulatjavító is.

Sós-olívás szaunafelöntés

Rövid előizzadást követően – a vendégek verejtéktől nedves bőrüket – a szaunamester által kiosztott finomított tengeri sóval dörzsölik be. A tengeri sót természetes testradírként használva megszabadulnak az elhalt hámsejtektől, ezáltal bőrük egészségesebbé válik. A só aktívabbá teszi a verejtékmirigyeinket is, ezzel is fokozva a méregtelenítést. Rengeteg nyomelem és ásványi anyag található benne, amely a kitágult pórusokon keresztül könnyedén szívódik fel bőrünkbe.
Újjávarázsolja, feszesíti a bőrt, csökkenti a cellulitisz tüneteit. Az olíva olajjal ötvözve nyugtató, hidratáló, a bőr immunitását erősítő hatással is rendelkezik. Gazdag A- és E-vitaminban.

Csokis-mentolos szaunafelöntés

Az esti fürdővarázs party első felöntése a menta és a csokoládé aromájával az érzékeket célozza meg. A mentol hűsítő és tisztító hatásának köszönhetően a légutak és az elme is felfrissül. A csokoládé illata endorfint, boldogsághormont szabadít fel, miközben szaunamesterünk szaunazászlójával folyamatosan kavarja a forró levegőt.

Ananászos felöntés

A hastáncot követően déli gyümölcs illatával megidézzük a forró, trópusi hangulatot a szaunában. Mindehhez szaunamesterünk gondoskodik a feledhetetlen hangulatról, melyet a felkínált friss ananász koronáz meg. A gyümölcs magas antioxidáns tartalma immunrendszer-erősítő és közérzetjavító hatású.

Legnépszerűbb
csomagajánlataink