Hívjon bennünket! Visszahívjuk!Vezetékes: +36 93 542 142
Mobil: +36 30 508 9881

Masszázs

mendan_masszazsHa MenDan, akkor wellness és spa élmény…

Ha MenDan, akkor wellness és spa élmény, melynek elmaradhatatlan része egy testet és lelket felpezsdítő masszázs. Mandara Wellness részlegünk széleskörű testkezelés kínálattal rendelkezik, melyből Ön is megtalálhatja kedvencét. A hétköznapok rohanó világában álljon meg egy kicsit, hozza el családját egy kellemes wellness hétvégére, és kényeztetesse magát szolgáltatásainkkal. A hagyományos masszázsoktól a távol-keleti masszázsokig minden megtalálható a repertoárban.

A sokszínű igényeknek megfelelően állítottuk össze a spa menüt.

Frissítő-, stressz- és feszültségoldó masszázsok, melyek lazító, élénkítő és relaxáló hatású kezelések, azoknak a vendégeinknek ajánljuk, akik a fizikai és szellemi munkavégzés okozta túlterheltséget kívánják feloldani, újult erővel visszatérni a mindennapokba. A hagyományos gyógy masszázsokat a mozgásszervi megbetegedések okozta kellemetlen fájdalmak enyhítésére javasoljuk, masszőrjeink a svéd masszázs specialistái. A különleges keleti-, thai- és indiai masszázsok szállodánk legkedveltebb, leggyakrabban igénybe vett szolgáltatásai. Vendégeink mindig átszellemülten távoznak a kezelésekről és azt mesélik: ez az igazi spa élmény.

Nem sikerül választani a hatalmas kínálatból? Segítünk.

A Mandara Wellness Resort kiemelt ajánlatai
Kezelés neveIdőtartamaÁra
Menedzser masszázs 50 perc 9 900 Ft
Relax egésztest masszázs 50 perc 8 500 Ft
Gyógy egésztest masszázs 40 perc 7 900 Ft
Különleges hétvégi ajánlatunk
Kényeztesse magát thai olajos masszázsunkkal, amely feloldja az energiacsatornák elzáródásait és megnyugtatja a stresszel teli hétköznapok után testét lelkét.
Thai olajos masszázs 60 perc 9 900 Ft

További információért és időpont egyeztetésért vegye fel a kapcsolatot Wellness részlegünkkel a terapia@mendan.hu e-mail címen, vagy 93/542-181-es telefonszámon.

Akciós ajánlataink

Szolgáltatás Ajánló
Vendégeink mondták
Vélemények szállodánkról

Hírlevél

Tájékozódjon folyamatos akcióinkról és ajánlatainkról!

Iratkozzon fel