Vízi világ - Aqualand

Szállodánk saját élményfürdője, termálfürdője Zalakaroson

A kékről a színszimbolika alapján erősen asszociálunk a békességre, a nyugalomra, az életre, a gyógyításra, a megértésre és a lágyságra.

A víz színe, a spa színe megadja az alaphangulatot mindahhoz, amiről egy wellness pihenés szól.

Az Európában egyedülálló termálvíz egyszerre kínálja a gyógyítás és a megelőzés lehetőségét a hozzánk látogató fürdőzőknek.

A MenDan Hotel vízi világának megalkotásakor nem köveket, nem csempéket használtunk az építéshez, hanem egy kis kékséget, egy kis nyugalmat, egy kis harmóniát... így lettünk a spa egyedülálló szigete.

Páratlan szépségű fürdőkomplexumunk, az Aqualand több mint 400 nm vízfelülettel csábítja a fürdőzni vágyókat.

Aqualandunkon 27-28 °C a levegő hőmérséklete. A zárt fürdőtér belső hőmérsékletének és páratartalmának optimalizálásáról egy Menerga típusú, négy egységből álló, automatán üzemelő légkezelő berendezés gondoskodik, mely figyelembe veszi a napszakot, évszakot, a belső- és külső hőmérsékletet, valamint a páratartalmat. Ez a rendszer számítógép vezérlésű online beavatkozási lehetőséggel.

Medencéink

Medencekínálatunkban minden kedves Vendégünk megtalálja a kedvére valót:

Aqualandunk kínálatát Kneipp kúránk, egyedülálló élményzuhanyaink, gyönyörű látványt kínáló napozóteraszunk, nyugágyaink, mediterrán pihenőszobánk teszik teljessé.

Szauna parkunk

Szauna parkunkban finn és bioszauna, valamint gőzkabin várja a szauna rajongókat egy kis egészséges izzadásra. Nem lenne azonban MenDan a MenDan, ha nem nyújtanánk itt is egy kicsivel többet - napi több alkalommal ingyenes szauna show programokkal kedvezünk Vendégeinknek! Joghurtos, sörös, mézes, jeges, sós, jó reggelt, vagy afrodiziákumos szauna programjaink elvarázsolnak mindenkit, ráadásul a profi szauna mester vezetésével megtanulhatjuk az egészséges izzadás mikéntjét is.

Poolbárunk

Változatos frissítő és koktélkínálat szolgálja Poolbárunkban a fürdőzés utáni felfrissülést. Aqualandunk legkedveltebb programja a minden pénteken vagy szombaton megrendezésre kerülő éjszakai fürdővarázs party, mely során 24:00 óráig tart nyitva a fürdő részleg, fények, zene, hastánc és szauna programok szórakoztatják a lubickoló vendégeket.

Folyamatosan fejlődünk...

  • 2015 - A vízi világban helyet kapott egy új infraszauna és vadonatúj rattan napozóágyak kerültek a medencetérbe.
  • 2016 - Kényelmes nyugágyaink 2016-tól még nagyobb teret hódítanak az emeleti pihenőrészben; az újonnan kialakított napfényes Relax-Teraszon, még nyugalmasabb wellness élményeket biztosítva ez által.
  • 2016 - Jégbarlang: Az északi népek szauna kultúrája szerint a forró légfürdő után a szabadban tartózkodtak egy ideig. Ma már rendelkezésre állnak azok a technológiák, amelyekkel mesterséges módon akármilyen évszakban biztosítható hasonló élmény. A jégbarlangban a hőmérséklet 0 - -3°C.
  • 2016 - Jégkása kút: A hűtőfürdőzés egyik különleges módja, amikor testünkre apró szemű jégkását, jégdarát szórunk, vagy tenyerünkből az apró szemű jeget bőrünkre dörzsöljük. A jégkása hatékony kiegészítője a szaunázásnak.
  • 2017 - Az élménymedencét újabb élményelemmel gazdagítottuk, mediterrán élményzuhanyunk igazi esőerdő hangulatot varázsol a medencetérbe.  
  • 2018 - Szaunavilágunk repertoárja tovább bővült, helyet kapott az Aqualandon egy színterápiás panorámaszauna, ami gyorsan "meghódította" vendégeink szívét.
  • 2022 - SKYLAND, a régóta dédelgetett álom: SkyPool 16 méter magasban, 80 fős dézsa formájú panorámaszauna, 750 m2 napozóterasz, azaz élmények a köbön. További részletekért KATTINTSON!
  • 2024 - AQUALAND KIDS WORLD - egy újabb mérföldkő >>> Vízi kölyökbirodalom három gyerekmedencével, élményelemekkel, csúszdával. További részletekért KATTINTSON!

Privát wellness

Az Aqualand privát bérlésére is van lehetőség, akár romantikára, akár privát szórakozásra vágyó csoportok számára - a nyitvatartási időn túl 25.000 Ft /óra összeg ellenében. Amennyiben ilyen igénye merül fel, keresse kollégáinkat a e-mail címen, vagy foglalásában/ajánlatkérésében a megjegyzés rovatban jelezheti igényét szobafoglalás részlegünk felé!

Legnépszerűbb csomagajánlataink

Zalakarosi Wellness Akciók

Sunday Only

…hogy igazán varázslatos élményekkel zárjuk a hetet és csapjunk bele a hétfőbe!

Részletek

MenDan Vakáció

Nyár, gyere már! Alig várjuk a perzselő sugarakat, a nyár pezsgését; a VAKÁCIÓ FEELING-et.

Részletek
Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel, értesüljön elsőként kizárólag hírlevél olvasóinknak szánt ajánlatainkról!