Vízi világ - Aqualand

Szállodánk saját élményfürdője, termálfürdője Zalakaroson

A kékről a színszimbolika alapján erősen asszociálunk a békességre, a nyugalomra, az életre, a gyógyításra, a megértésre és a lágyságra.

A víz színe, a spa színe megadja az alaphangulatot mindahhoz, amiről egy wellness pihenés szól.

Az Európában egyedülálló termálvíz egyszerre kínálja a gyógyítás és a megelőzés lehetőségét a hozzánk látogató fürdőzőknek.

A MenDan Hotel vízi világának megalkotásakor nem köveket, nem csempéket használtunk az építéshez, hanem egy kis kékséget, egy kis nyugalmat, egy kis harmóniát... így lettünk a spa egyedülálló szigete.

Páratlan szépségű fürdőkomplexumunk, az Aqualand több mint 400 nm vízfelülettel csábítja a fürdőzni vágyókat.

Aqualandunkon 27-28 °C a levegő hőmérséklete. A zárt fürdőtér belső hőmérsékletének és páratartalmának optimalizálásáról egy Menerga típusú, négy egységből álló, automatán üzemelő légkezelő berendezés gondoskodik, mely figyelembe veszi a napszakot, évszakot, a belső- és külső hőmérsékletet, valamint a páratartalmat. Ez a rendszer számítógép vezérlésű online beavatkozási lehetőséggel.

Medencéink

Medencekínálatunkban minden kedves Vendégünk megtalálja a kedvére valót:

Aqualandunk kínálatát Kneipp kúránk, egyedülálló élményzuhanyaink, gyönyörű látványt kínáló napozóteraszunk, nyugágyaink, mediterrán pihenőszobánk teszik teljessé.

Szauna parkunk

Szauna parkunkban finn és bioszauna, valamint gőzkabin várja a szauna rajongókat egy kis egészséges izzadásra. Nem lenne azonban MenDan a MenDan, ha nem nyújtanánk itt is egy kicsivel többet - napi több alkalommal ingyenes szauna show programokkal kedvezünk Vendégeinknek! Joghurtos, sörös, mézes, jeges, sós, jó reggelt, vagy afrodiziákumos szauna programjaink elvarázsolnak mindenkit, ráadásul a profi szauna mester vezetésével megtanulhatjuk az egészséges izzadás mikéntjét is.

Poolbárunk

Változatos frissítő és koktélkínálat szolgálja Poolbárunkban a fürdőzés utáni felfrissülést. Aqualandunk legkedveltebb programja a minden pénteken vagy szombaton megrendezésre kerülő éjszakai fürdővarázs party, mely során 24:00 óráig tart nyitva a fürdő részleg, fények, zene, hastánc és szauna programok szórakoztatják a lubickoló vendégeket.

Folyamatosan fejlődünk...

  • 2015 - A vízi világban helyet kapott egy új infraszauna és vadonatúj rattan napozóágyak kerültek a medencetérbe.
  • 2016 - Kényelmes nyugágyaink 2016-tól még nagyobb teret hódítanak az emeleti pihenőrészben; az újonnan kialakított napfényes Relax-Teraszon, még nyugalmasabb wellness élményeket biztosítva ez által.
  • 2016 - Jégbarlang: Az északi népek szauna kultúrája szerint a forró légfürdő után a szabadban tartózkodtak egy ideig. Ma már rendelkezésre állnak azok a technológiák, amelyekkel mesterséges módon akármilyen évszakban biztosítható hasonló élmény. A jégbarlangban a hőmérséklet 0 - -3°C.
  • 2016 - Jégkása kút: A hűtőfürdőzés egyik különleges módja, amikor testünkre apró szemű jégkását, jégdarát szórunk, vagy tenyerünkből az apró szemű jeget bőrünkre dörzsöljük. A jégkása hatékony kiegészítője a szaunázásnak.
  • 2017 - Az élménymedencét újabb élményelemmel gazdagítottuk, mediterrán élményzuhanyunk igazi esőerdő hangulatot varázsol a medencetérbe.  
  • 2018 - Szaunavilágunk repertoárja tovább bűvült, helyet kapott az Aqualandon egy színterápiás panorámaszauna, ami gyorsan "meghódította" vendégeink szívét.
  • 2022 - SKYLAND, a régóta dédelgetett álom: SkyPool 16 méter magasban, 80 fős dézsa formájú panorámaszauna, 750 m2 napozóterasz, azaz élmények a köbön. További részletekért KATTINTSON!

Privát wellness

Az Aqualand privát bérlésére is van lehetőség, akár romantikára, akár privát szórakozásra vágyó csoportok számára - a nyitvatartási időn túl 25.000 Ft /óra összeg ellenében. Amennyiben ilyen igénye merül fel, keresse kollégáinkat a e-mail címen, vagy foglalásában/ajánlatkérésében a megjegyzés rovatban jelezheti igényét szobafoglalás részlegünk felé!

Legnépszerűbb csomagajánlataink

Zalakarosi Wellness Akciók

MenDan Magic Days

Extra kedvező ajánlatunk kizárólag egyes februári és márciusi hétköznapokon érvényes.
Részletek

Évnyitó MenDan Wellness

Hogyan is indíthatnánk jobban az évet, mint pihenéssel, feltöltődéssel? 
Részletek

Szevasz Wellness Tavasz

Mit is keresünk a tavaszban? Melengető napsugarakat, friss illatokat, a szabadság érzését, az éledő színeket?
Részletek

MenDan Nőnap

MenDan Nőnap - Mert minden nőnek jár egy kis MenDan
Részletek

Március 15-ei hosszú hétvége

Március közepén, amikor a tavasz már bontogatja szárnyait, nincs is jobb, mint egy kis szabadság, pláne, ha az egy hosszú hétvége keretében köszönt ránk.
Részletek
Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel, értesüljön elsőként kizárólag hírlevél olvasóinknak szánt ajánlatainkról!