Szórakozás

MenDan Party Time

Jó azt hallani, olvasni, mikor szállást keresünk, hogy mi olyan szuper hely vagyunk, ahonnét az embernek ki sem kell tennie a lábát napokig és az unalom halvány jele az egyetlen, amivel nem találkozik a pihenés során, igaz? De fussuk csak át, hogy a MenDan-ban ez valójában mit is takar. Azért csak futólag, mert minden élmény és program felsorolása valóban hosszú lenne, elmélet helyett pedig sokkal élvezetesebb lesz a gyakorlat, mikor személyesen éli át mindezt.

MenDan Band - élőzenés estek heti 6 alkalommal a vacsora ideje alatt

Mert hát mit ér a finom falat és a zamatos nedű a jó társaság, na és persze a vacsora alap hangulatát meghatározó lágy zene nélkül. Szállodánk zenekara a hét hat napján felelős azért, hogy a vacsora ideje alatt megteremtse azt a miliőt, amelyben minden vendég jól érzi magát. A lassabb, romantikus daloktól kezdve, a ritmusosabb zenéken át, a valóban pörgős, mulatós dalok is megtalálhatóak repertoárjukban. Így, ha a vacsora közben vagy után táncra perdülnének, csak annyit mondhatunk, irány a táncparkett!

MenDan FunHouse – felnőttek és kamaszok játéktere

A FunHouse-t igazi gyereklelkű felnőtteknek és a kamaszodó ifjak igényei szerint alakítottuk ki. Itt aztán jöhet az igazi lazulás. Billiárd asztalok, rex-asztal, 2 darts, több x-box kinect, csocsó… és jöhetnek a baráti vagy éppen családi küzdelmek, az önfeledt játék és szórakozás. S ha közben elfogytak az energiák, pótolni könnyedén lehet, hiszen a retro és modern elemeket ötvöző „játszótérnek” saját bisztrója van, ahol frissítők, koktélok, street food ételek várnak a megéhezettekre.

Mini Play City – a játék élménye ovisoknak, kisiskolásoknak

Ha a család kisebb tagjai belefáradtak a partikba a FunHouse-ban, csak pár lépés és máris a korban talán jobban passzoló játékok közt találhatják magukat, a Mini Play City-ben. Itt őket is könnyedén megszállhatja a játékszellem, hiszen léghokiban, kosárlabdában, markolójátékban, speed ballban is kipróbálhatják magukat, sőt, a pónilovacska is garantált kedvenc lesz.

MagicLand – varázslatos játszóház szakképzett animátorokkal

És elérkeztünk a csöppségek játszóházához is, a szálloda valóban mesebeli birodalmához, a MagicLand-hez. Ez lett a hozzánk csöppent és nálunk letelepedett kakadu, a kis Gustavo otthona, aki a játszópark animátoraival, óvónőivel együtt tárt karokkal, remek foglalkozásokkal, vidám hangulattal és eszméletlen sok játékkal, lehetőséggel várja a család legkisebbjeit, valamint igazán picurkák esetén a szüleiket is. Festés, rajzolás, ragasztás, agytorna, tánc, kreatívkodás és varázslat vár mindenkire, aki ide belép. A probléma, csak a kilépéssel szokott lenni, ugyanis az élmények erősen húznak vissza mindenkit.

Kiemelt gyermek animáció – ünnepi időszakok felturbózva

Hogy az ünnepi időszak gyerekhada se legyen érezhető túlzottan, és a felnőttek, szülőknek is igazi kikapcsolódást jelentsen a MenDan-lét, így a kiemelt időszakokban, nyári főszezonban és az ünnepek ideje alatt megsokszorozzuk erőinket és több helyszínen, többféle programlehetőséggel, vízi, szárazföldi kalandokkal szórakoztatjuk vendégeinket.

És itt kezdődnének a wellness és spa kényeztetések, a terápiás, jótékony hatással bíró kezelési lehetőségek, a sportfoglalkozások, különféle mozgásformák, a szálloda több helyszínén megjelenő gasztronómiai kínálatunk, tematikus programajánlóink bemutatása, DE…

Ha kedvet kapott, hogy megtapasztalja, milyen az igazi MenDan kikapcsolódás, válasszon időpontot és jöhet a tapasztalat.

Legnépszerűbb csomagajánlataink

Zalakarosi Wellness Akciók

Sunday Only

…hogy igazán varázslatos élményekkel zárjuk a hetet és csapjunk bele a hétfőbe!

Részletek

Szevasz Wellness Tavasz

Mit is keresünk a tavaszban? Melengető napsugarakat, friss illatokat, a szabadság érzését, az éledő színeket?
Részletek

Pünkösdi Parádé SkyPool szezonnyitóval

Kora nyári hangulat, wellness élmények 5 emelet magasban, ínycsiklandó étkek a büféasztalokon, azaz pünkösdi hosszú hétvége a MenDan-ban.
Részletek

MenDan Vakáció

Nyár, gyere már! Alig várjuk a perzselő sugarakat, a nyár pezsgését; a VAKÁCIÓ FEELING-et.

Részletek