Gyógyászat

Gyógyulás, regenerálódás másképp

Szállodánk a wellness és spa élmények mellett nagy hangsúlyt fektet a regenerációra és a gyógyulásra is. Aqualandunkon kialakított gyógyászati kezelőink ugyanis a vizes-, elektromos-, mágneses- és egyéb gyógykezelések számos fajtáját nyújtják azon vendégeinknek, akik bizonyos egészségügyi problémákkal küzdenek vagy gyógyulásukban, felépülésükben lényeges pontot jelent a regenerálódás.

Gyógyászati céllal hozzánk érkező vendégeink jó kezekben vannak. Elismert, nagy szaktudással és sok tapasztalattal rendelkező reumatológus szakorvosunk a kúra megkezdésekor átfogó vizsgálattal, valamint egy kötetlen beszélgetéssel feltérképezi az egészségügyi állapotot, majd ennek megfelelően írja ki a javaslatokat a gyógyászati kezelések igénybevételére. Ezzel azonban még nincs vége, szakorvosunk a szakképzett munkatársainkkal (fizioterápiás asszisztensek, gyógytornász, gyógymasszőrök…), együtt nyomon követik a kezelések során bekövetkező változásokat, valamint egy kontroll vizsgálattal át is beszélik a tapasztaltakat, valamint a jövőt.

Tradicionális fürdőkúra

Lényeges részt képvisel a gyógyulásban, valamint a baleseti utókezelések során a tradicionális fürdőkúra is. Szállodánk gyógyhatású termálvízzel teli medencéjében való időszakos fürdőzés ugyanis – előírásnak megfelelően – kiválóan alkalmas sokféle probléma, betegség enyhítésére, megoldására. Termálvizünk a Zalakarosi Gyógyfürdőből érkezik. A több mint 2500 méter mélyből feltörő 96 C°-os zalakarosi gyógyvíz vízösszetétele alapján alkáli-kloridos, hidrogén-karbonátos gyógyvíz, melyben a jód, a bróm, a kén és a fluor együttes jelenléte igen ritkán előforduló Európában egyedülálló vízösszetételt eredményez. Ennek az összetételnek valamivel gyengébb koncentrációját képviseli termálvizünk, ami hatását tekintve azonban nem változik.

Zalakarosi gyógy- és termálvíz összetétele Gyógyhatású termálvizünk hatása, javallatok A gyógyhatású kezelések ellenjavallatai

A „szállodai gyógyászat” előnyei

Gyógykezeléseink specializáltan arra épülnek, hogy a termálvíz jótékony hatásait kiegészítve tökéletesen komplex szolgáltatásokat tudjunk nyújtani ahhoz, hogy a gyógyulás és a regenerálódás a leghatékonyabb legyen. S ami a „szállodai gyógyászat” előnyére írható, az az, hogy nincs sorban állás, hosszas várakozás egy-egy kezelésre, sőt, a gyógykezelések olyan további szolgáltatásokkal egészíthetők ki, melyek bizonyítottan fokozni tudják a gyógyulási folyamat hatékonyságát, akár csökkenteni a gyógyulás, baleseti utókezelések idejét.

Gyógyszolgáltatásaink és masszázsaink teljes listájának megtekintéséért kattintson:

Aktuális árak


S akiknél már mindezt bizonyítottuk...

A Csurgói kézilabda csapat rendszeresen a MenDan-t választja. Hozzánk járnak regenerálódni, de lazítani is.

Legnépszerűbb csomagajánlataink

Zalakarosi Wellness Akciók

Őszi MenDan Élménynapok

Itt van az ősz, itt van újra, érkeznek hát az varázslatosan őszi MenDan kalandok. Hogy mik szerintünk a rozsdásodó természet legszuperebb velejárói? Hát, van egy hosszú listánk.

Részletek

Sunday Only

…hogy igazán varázslatos élményekkel zárjuk a hetet és csapjunk bele a hétfőbe!

Részletek

Októberi Mulatós Hétvége

Újra mulat a MenDan az ősszel, ráadásul nem is akárhogyan! Október első hétvégéjén ismét beindul mulatós gépezetünk, aminek háziasszonya Suzy lesz. 

Részletek

Október 23-ai ünnepi hétvége

Október 23-i hosszú hétvége, amikor hadat üzenünk az őszi szürkeségnek és a monoton hétköznapoknak.
Részletek

Halloween Wellness Time

Szörnyen jó wellness kalandok, ördögien finom ízek, iszonyatosan izgi élmények az őszi szünetben, ami garantáltan „TÖKre” bejön majd mindenkinek.

Részletek
Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel, értesüljön elsőként kizárólag hírlevél olvasóinknak szánt ajánlatainkról!