Gyógyászat

Gyógyulás, regenerálódás másképp

Szállodánk a wellness és spa élmények mellett nagy hangsúlyt fektet a regenerációra és a gyógyulásra is. Aqualandunkon kialakított gyógyászati kezelőink ugyanis a vizes-, elektromos-, mágneses- és egyéb gyógykezelések számos fajtáját nyújtják azon vendégeinknek, akik bizonyos egészségügyi problémákkal küzdenek vagy gyógyulásukban, felépülésükben lényeges pontot jelent a regenerálódás.

Gyógyászati céllal hozzánk érkező vendégeink jó kezekben vannak. Elismert, nagy szaktudással és sok tapasztalattal rendelkező reumatológus szakorvosunk a kúra megkezdésekor átfogó vizsgálattal, valamint egy kötetlen beszélgetéssel feltérképezi az egészségügyi állapotot, majd ennek megfelelően írja ki a javaslatokat a gyógyászati kezelések igénybevételére. Ezzel azonban még nincs vége, szakorvosunk a szakképzett munkatársainkkal (fizioterápiás asszisztensek, gyógytornász, gyógymasszőrök…), együtt nyomon követik a kezelések során bekövetkező változásokat, valamint egy kontroll vizsgálattal át is beszélik a tapasztaltakat, valamint a jövőt.

Tradicionális fürdőkúra

Lényeges részt képvisel a gyógyulásban, valamint a baleseti utókezelések során a tradicionális fürdőkúra is. Szállodánk gyógyhatású termálvízzel teli medencéjében való időszakos fürdőzés ugyanis – előírásnak megfelelően – kiválóan alkalmas sokféle probléma, betegség enyhítésére, megoldására. Termálvizünk a Zalakarosi Gyógyfürdőből érkezik. A több mint 2500 méter mélyből feltörő 96 C°-os zalakarosi gyógyvíz vízösszetétele alapján alkáli-kloridos, hidrogén-karbonátos gyógyvíz, melyben a jód, a bróm, a kén és a fluor együttes jelenléte igen ritkán előforduló Európában egyedülálló vízösszetételt eredményez. Ennek az összetételnek valamivel gyengébb koncentrációját képviseli termálvizünk, ami hatását tekintve azonban nem változik.

Zalakarosi gyógy- és termálvíz összetétele Gyógyhatású termálvizünk hatása, javallatok A gyógyhatású kezelések ellenjavallatai

A „szállodai gyógyászat” előnyei

Gyógykezeléseink specializáltan arra épülnek, hogy a termálvíz jótékony hatásait kiegészítve tökéletesen komplex szolgáltatásokat tudjunk nyújtani ahhoz, hogy a gyógyulás és a regenerálódás a leghatékonyabb legyen. S ami a „szállodai gyógyászat” előnyére írható, az az, hogy nincs sorban állás, hosszas várakozás egy-egy kezelésre, sőt, a gyógykezelések olyan további szolgáltatásokkal egészíthetők ki, melyek bizonyítottan fokozni tudják a gyógyulási folyamat hatékonyságát, akár csökkenteni a gyógyulás, baleseti utókezelések idejét.

Gyógyszolgáltatásaink és masszázsaink teljes listájának megtekintéséért kattintson:

Aktuális árak


S akiknél már mindezt bizonyítottuk...

A Csurgói kézilabda csapat rendszeresen a MenDan-t választja. Hozzánk járnak regenerálódni, de lazítani is.

Legnépszerűbb csomagajánlataink

Zalakarosi Wellness Akciók

Szevasz Wellness Tavasz

Mit is keresünk a tavaszban? Melengető napsugarakat, friss illatokat, a szabadság érzését, az éledő színeket?
Részletek

Tavaszi MenDan Mulató

Gatyát felkötni, táncos cipőket felpróbálni, mulatságra testben, lélekben felkészülni! 
Részletek
Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel, értesüljön elsőként kizárólag hírlevél olvasóinknak szánt ajánlatainkról!