Főoldal / Hírek / SKYLAND - Révbe értünk

SKYLAND - Révbe értünk

2022. 08. 04.

Hírt adtunk már róla pár hónapja, hogy a nyár kezdetével együtt elstartoltak szállodánkban a SkyPool élmények is, ugyanis több éves előkészület után - igaz csak próbaüzemben - de megnyitottuk a tetőmedencénket a "nagyközönség" előtt. Leírhatatlan, amit akkor éreztünk és leírhatatlan az is, ami bennünk van azóta. Imádjuk mi is és imádják a vendégeink is.

SKYLAND - Révbe értünk

SkyPool után panorámaszauna, felnőttbarát wellness...

Nem értük be ennyivel... Bár a 16 méter magasan található, 6x26 méteres, 2/3 részben átlátszó fallal és aljzattal, pezsgőelemekkel rendelkező SkyPool tetőmedence, a hozzá tartozó 750 m2-es napozóterasz, a street food fogásokat és csábító finomságokat felsorakoztató Sky bár triója rengeteg élményt tartogat, augusztusra ezt a hármast további szolgáltatásokkal vérteztük fel.

Augusztus első hétvégéjén a SkyLand birodalomban további lehetőségek várják felnőtt vendégeinket, hogy a MenDan-os pihenésüket kimaxolják. Beüzemelésre kerül (szintén próbaüzemben) augusztus 5-én a 80 fős, dézsa formájú panorámaszaunánk, ami fedett és szabadtéri merülőmedencével, jégkása kúttal, két trópusi, hang- és fényeffektekkel ellátott élményzuhannyal, egy dézsazuhannyal teszi teljessé a szaunázás élményét. A szaunázás utáni lazítást pedig egy szintén 18 év feletti vendégek számára igénybevehető relaxációs napozótér biztosítja.

Megelevenedő SkyPool

S hogy az amúgy is élettel teli SkyPoolt még vonzóbbá tegyük, az adrenalinszintet pedig még inkább fokozzuk, a medencét speciális, vizuális effektekkel láttuk el, így jöhet az igazi tengeri feeling. Felkészülni, vigyázz, csobbanás!

SkyLand élmények számokban:

  • 6x26 méteres medence 2/3 részben átlátszó fallal és aljzattal, pezsgőelemekkel, adrenalinszint növelő vizuális effektekkel
  • 1,1-1,4 méter vízmélység
  • 16 méteres magasságban, az 5. emeleten
  • körben panorámafolyosóval
  • 80 fős panorámaszauna, merülőmedencével, pihenő- és napozóterasszal, jégkása kúttal (18+)
  • Sky bár számos ínycsiklandó falattal és frissítővel – saját konyhával, egyedi ét-és itallappal
  • 750 m2 napozóterasz, a medence mellett üvegterasszal, kényelmes nyugágyakkal

Nyitvatartás: minden nap 8.00 - 20.00 között