Bezár
Főoldal » Hírek » SkyLand - Révbe értünk.

SkyLand - Révbe értünk.

SkyLand - Révbe értünk.

Élmények mindenek felett >>> SkyLand

Hírt adtunk már róla pár hónapja, hogy a nyár kezdetével együtt elstartoltak szállodánkban a SkyPool élmények is, ugyanis több éves előkészület után - igaz csak próbaüzemben - de megnyitottuk a tetőmedencénket a "nagyközönség" előtt. Leírhatatlan, amit akkor éreztünk és leírhatatlan az is, ami bennünk van azóta. Imádjuk mi is és imádják a vendégeink is.

SkyPool után panorámaszauna, felnőttbarát wellness...

Nem értük be ennyivel... Bár a 16 méter magasan található, 6x26 méteres, 2/3 részben átlátszó fallal és aljzattal, pezsgőelemekkel rendelkező SkyPool tetőmedence, a hozzá tartozó 750 m2-es napozóterasz, a street food fogásokat és csábító finomságokat felsorakoztató Sky bár triója rengeteg élményt tartogat, augusztusra ezt a hármast további szolgáltatásokkal vérteztük fel.

Augusztus első hétvégéjén a SkyLand birodalomban további lehetőségek várják felnőtt vendégeinket, hogy a MenDan-os pihenésüket kimaxolják. Beüzemelésre kerül (szintén próbaüzemben) augusztus 5-én a 80 fős, dézsa formájú panorámaszaunánk, ami fedett és szabadtéri merülőmedencével, jégkása kúttal, két trópusi, hang- és fényeffektekkel ellátott élményzuhannyal, egy dézsazuhannyal teszi teljessé a szaunázás élményét. A szaunázás utáni lazítást pedig egy szintén 18 év feletti vendégek számára igénybevehető relaxációs napozótér biztosítja.

Megelevenedő SkyPool

S hogy az amúgy is élettel teli SkyPoolt még vonzóbbá tegyük, az adrenalinszintet pedig még inkább fokozzuk, a medencét speciális, vizuális effektekkel láttuk el, így jöhet az igazi tengeri feeling. Felkészülni, vigyázz, csobbanás!

SkyLand élmények számokban:

Nyitvatartás: minden nap 8.00 - 20.00 között

Legnépszerűbb
csomagajánlataink