Főoldal / Hírek / SKY Pool - Csobbanásra kész

SKY Pool - Csobbanásra kész

2022. 06. 04.

Megnyitott a MenDan kétharmad részt átlátszó aljú tetőmedencéje, a Sky Pool, ahol a csobbanás élménye mellé mesés panoráma és valódi izgalmak járnak. Adrenalin kalandokra fel! Egyedülálló, extrán látványos és felejthetetlen.

SKY Pool - Csobbanásra kész

Csobbanásra kész a Sky Pool

Pár hete még csak remélni tudtuk, hogy a két éves előkészületek, munkálatok és izgalmak után Pünkösdkor megnyithatjuk vendégeink előtt - ugyan csak próbaüzemben - a tetőmedencénket, de most már büszkén jelenthetjük, hogy SIKERÜLT. A hosszú hétvégén vendégeink már birtokba vehették a Sky Pool területét, csobbanhatnak és élvezhetik az igazán melegen sütő nap sugarait a medence körül található 750 négyzetméteres panoráma napozóteraszokon. Ha pedig a meleg ellen nem lenne elég hűsítő a medence víze, akkor a Sky bárban találhatnak frissítőket, ínycsikalndó fogásokat is hozzá.

Hogy volt-e izgalom?

Hát persze. Izgultunk mi, hogy milyen lesz a fogadtatás, na meg aztán izgultak az első bátor vendégek is, akik belemerészkedtek a 6x26 méteres medence "habjaiba", de a mesés panoráma, a hűs víz, s ez az egyedülálló élmény gyorsan elterelte mindenki gondolatát az izgulásról. Mindenki imádja.

A Sky Land birodalom

A Sky Land élményeinek sora azonban a csobbanás és a napozás élményével nem ér véget, a próbaüzem időszakában a munkálatok folytatódnak. Hamarosan beüzemelésre kerül egy 80 fős, dézsa formájú „panorámaszauna” külön pihenőterasszal, valamint fedett és szabadtéri merülőmedencével, jégkúttal, ami a felnőttek körében bizonyára nagy sláger lesz, ugyanis ez a rész kizárólag a 18+ korosztály számára áll majd rendelkezésre.

Élmények számokban

  • 750 m2 napozóterasz, a medence mellett üvegterasszal, kényelmes nyugágyakkal
  • 6x26 méteres medence 2/3 részben átlátszó fallal és aljzattal, pezsgőelemekkel
  • 1,1-1,4 méter vízmélység
  • 16 méteres magasságban, az 5. emeleten
  • körben panorámafolyosóval
  • 80 fős panorámaszauna, merülőmedencével, pihenő- és napozóterasszal, jégkúttal (18+)
  • Sky bár számos ínycsiklandó falattal és frissítővel – saját konyhával, egyedi ét-és itallappal

Szóval, ez a nap is eljött. nem is szaporítjuk tovább a szót. jó csobbanást!