Bezár

Vendégkönyv

Járt már nálunk?

Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük! • Vendégkönyv bejegyzések

  • Simon Mihályné
   2014. 08. 27. 16:23 (Vecsés)
   Ezúton köszönöm a szálloda összes dolgozójának azt a figyelmességet amiben családom részesült finom ételek és tiszta szobák több helyen megfordultunk már de ez számunkra a tuti ki pihenten távozunk minden egyes alkalommal negyedik éve járunk önökhöz és remélem idén is megyünk! :) Köszönettel:Simon L
   MenDan Magic Spa & Wellness Hotel****superior
   2014-09-07 19:38:50
   Kedves Hölgyem! Örülünk, hogy jól érezték magukat szállodánkban, köszönjük szépen, hogy megosztotta velünk élményeit, tapasztalatait! Szeretettel várjuk vissza Önöket a jövőben! Üdvözlettel: MenDan Magic Hotel Management
  • Kárpáti J.
   2014. 08. 14. 13:52 (Kecskemét)
   Tisztelt Mendan Hotel!

   Nagy családdal, nagyszülőkkel nyaraltunk Önöknél július végén, összesen 8 felnőtt és 4 kisgyerek. Alapvetően kiválóan éreztük magunkat, nagyon elégedettek voltunk mindennel és érdekesnek találtuk a hotel építészeti megoldásait!

   A legpozitívabb dolgok: a személyzet nagyon udvarias és segítőkész, kiemelkedő az általuk tükrözött elkötelezettség! A konyhájuk remek, a választék szenzációs! A hatalmas étterem az élőzenével, bűvészprogramokkal végképp lenyűgözte a családot. A szobák tágasak, kényelmesek, a falak nem papírból vannak, az áthallás zéró! A wellness és a szaunaprogramok is kitűnőek, a szabadidős programszervező hölgy szintén érti a dolgát. A gyermekek játszószobája és az ott dolgozó fiatal lány munkája szintén elismerésre méltó!

   Ami nekünk hiányzott: teniszezési lehetőség nincs (egész Zalakaroson egy bezárt teniszpályát találtunk), némi saját kert jól jönne, ahol mondjuk tollasozhatnak egyet a gyerekek, vagy egy saját kinti játszótér. Mindez értelemszerűen a szálloda belvárosi fekvéséből adódik. A strand közelsége és az oda biztosított belépő végülis ellensúlyozta a saját park hiányát.

   Az elhelyezkedés révén a hétvégi zenés városi programok kicsit közel voltak, melyek sajnos hozzánk a kelleténél jobban behallatszottak, lévén hogy arrafelé néztek a mi szobánik. Gondolom, az utca lefelé eső részén lévő szárnyban ez nem is volt észlelhető. Szerencsére a közelben megtaláltuk a focipályát is, így a kültéri sportra is volt mód.

   Két apróbb dolog, amin változtatnék a tökéletes élmény érdekében: az italok igen túlárazottak az étteremben. Folyóbor 390,- Ft / dl igen magas, az üvegesek ára is az egekben 7 ezer Ft körül. Sör szintén. Nem is nagyon fogyasztottunk, egyszerűen drágának találtuk és lemondtunk ezekről. Ha alacsonyabb árak lettek volna, nem gondoltuk volna meg kétszer is az italfogyasztást a vacsora mellé. A közösségi terekben pedig elfelejtkeznek pár dolog gyakori takarításáról, pl. a csocsóasztal üvegét sűrűbben kellene tisztítani.

   Fenti apróságok mellett összességében igazán elismerésre méltó a szállodájuk, és pozitív, hogy a sok vendég ellenére egy pillanatig sem éreztük a tömeget, a tumultust, még a wellnessben sem. Folyamatosan törődtek velünk, figyeltek ránk, és nagyon sok élménnyel gazdagodva jöttünk haza Zalakrosról.

   Köszönet és gratuláció!
   MenDan Magic Spa & Wellness Hotel****superior
   2014-08-14 14:42:47
   Tisztelt Kárpáti Úr! Köszönjük szépen, hogy megosztotta velünk tapasztalatait, illetve örülünk, hogy jól érezték magukat szállodánkban. Észrevételeit mindenképpen tolmácsoljuk az illetékes részlegeken dolgozó munkatársaink felé, természetesen a pozitív szavakon túl azokat is, amikre érdemes jobban odafigyelni. Vendégeink véleménye - így az Öné is - fontos számunkra, hiszen így tudunk minél jobban az egyes igényeknek megfelelni és egyre tökéletesebb szolgáltatást nyújtani. Köszönjük. További kellemes nyarat és a legközelebbi viszont látásra! Üdvözlettel: MenDan Magic Hotel Csapata
  • Baloghné Geri Andrea
   2014. 07. 06. 21:56 (Vecsés)
   Tisztelt Mendán Munkatársak, Vezetőség!
   1 és 5 éves kislányunkkal nyaraltunk (volna) Önöknél immár 4. alkalommal. Sajnos a kisebbik lányom betegsége miatt nem sokáig élveztük a nyaralást, be kellett feködnünk a kanizsai kórházba infúzióra. Férjem a nagyobbik lánnyal próbálta a helyzetből a legjobbat kihozni, hogy legalább az óvodás nyaraljon egy kicsit.
   Ezúton szeretnénk köszönetet mondani az étterem dolgozóinak, akik, ha kellett,frissen főztek a babának, hogy a kórházba be tudja hozni a férjem. Köszönet a recepciónak és a Vezetőségnek, akik szó nélkül figyelembe vették a számla végösstegében is, hogy sajnos csak ketten voltunk a teljes családból. És nem utolsósorban köszönet Klaudinának a játszószobából, akit a nagylány évek óta nagyon szeret és ezért ott tudtuk hagyni nála, amíg a férjem mimket a kórházban látogatott. Remélem legközelebb be tudjuk pótolni az elmaradt felhőtlen nyaralást Önöknél!
  • Gajárszki Józsefné
   2014. 06. 29. 19:14 (Százhalombatta)
   Tisztelt MenDan Hotel Vezetősége,Munkatársai!

   Az utóbbi kis welness 3 napunkat 2 hete töltöttük Önöknél,immár második alkalommal. Ebben az évben,mint fürdővendégek is jártunk már Önöknél,de tavaly is. Most újból tervezzük,hogy júliusban is pár napot eltöltünk az Önök szállodájában. Mehetnénk máshová is,de ilyen vendéglátásban,mint Önöknél,még sehol nem volt eddig részünk! A welness részleg is kiváló,minden működött ahogyan kell!

   A szálloda valamennyi részlegének dologzóit a maximális kedvesség,udvariasság jellemzi,a pincérek a reggelinél,vacsoránál,azonnal viszik el a már nem használatos edényeket, a vacsorához gyújtják meg a gyertyát az asztalon,ahogyan helyet foglalunk. Az abroszok is kifogástalanul tiszták,vasaltak.
   Amikor odaértünk már a szoba légkondícionálója a nagy melegben be volt kapcsolva, csoda szép rend fogadott bennünket,minden ragyogó tiszta volt. Hát,lehet ilyen helyen nem jól érezni magunkat?
   Ja, és a vacsora választék is sokat fejlődött pl. az előző két évhez viszonyítva,és a reggelik,elmondhatatlanul kiváló minőségűek!
   Csak gratulálni tudunk,és köszönjük!
   MenDan Magic Spa & Wellness Hotel****superior
   2014-07-01 09:38:58
   Kedves Gajárszki Józsefné ! Igazán köszönjük kedves szavaikat! Várjuk Önöket szeretettel vissza!!
  • Probsdorfer Andrea
   2014. 06. 28. 21:43 (Veresegyház)
   Kedves Mindenki!!
   Nagyon nagy örömmel vettük tudomásul, hogy a Mendán újra Mendán. Gratulálunk!!!
   Igazából csak jót és szépet tudok mondani erről a szállodáról, a nagyon profi kiszolgálsról,a reggeliről, vacsoráról, és nem utolsósorban azokról az emberekről akik ezt a sok jót előteremtik...
   Mi már egy párszor voltunk Önöknél, augusztus végén újra megyünk és már alig várjuk. Most 1 1 /2 éves kisfiunk is velünk tart.
   A mielőbbi viszontlátásra sok szeretettel,
   Andrea Probsdorfer, Anne, Zsombor és Tivadar
   MenDan Magic Spa & Wellness Hotel****superior
   2014-07-01 09:40:27
   Kedves Andrea Probsdorfer, Anne, Zsombor és Tivadar! Várjuk Önöket szeretettel!
  • Kiss-Hajtó Adrienn
   2014. 06. 09. 20:08 (Pápa)
   Tisztelt Vezetőség!
   Volt szerencsénk az Önök szállodájában május elején eltöltenünk egy hétvégét a férjemmel. Szeretném megjegyezni, hogy mindennel annyira meg voltunk elégedve, hogy úgy döntöttünk a pünkösdi hosszú hétvégét is a MenDan ban töltjük. Ezúttal magunkkal vittük a szüleimet és a sógorúnkékat is!!!!
   Remek időt fogunk ki és kellemesen töltöttük a pihenést a szomszédos fürdőben is. Érkezésünkkor mindjárt a londíner kedvessége,segítőkészsége fogadott minket, majd ugyanezt tapasztaltuk a recepciós is. Az étteremben a felszolgálók is kifogástalanul végezték a munkájukat, rendkívűl inteligensek kedvesek voltak. Kiemelném a főpincér segítőkészségét is!!!!!
   Összességében a szálloda minden területén kedves, segítőkész személyzettel találkoztunk. Mind a magunk és családtagjaink nevében szeretném megköszönni a munkájukat. Biztosan a jövőben is a szálloda vendégei közé fogunk tartozni!!!!
   Köszönettel és Üdvözlettel : Kiss-Hajtó Adrienn és Kiss Sándor Pápáról
  • Polgárné Ica
   2014. 06. 05. 14:24 (Szarvas)
   Pár éve voltunk a MenDanban, azóta is minden nyaraláskor reméljük ugyanezt az élményt, a mindennel való elégedettség érzését kapni. Jártunk legutoljára Sümegen, voltunk Hévízen,Egerben, Hajdúszoboszlón, Gunarason,Nyíregyházán,Mórahalmon, kiválasztva egy-egy négycsillagos szállodát, de egyik sem ért a MenDan nyomába. Mindenhol volt valami bibi :) . Vagy a rossz konyha, vagy az elviselhetetlen meleg a szobában a központi klíma miatt (Sümeg! -ez a legfrissebb ), vagy a saját pancsoló hiánya. A MenDan utolérhetetlen .
  • Szabóné Aigner Margit
   2014. 05. 26. 19:37 (Kaposvár)
   A barátnőmmel töltöttünk önöknél két éjszakát és nekünk nagyon tetszett a szálloda hozzáállása a vendégekhez. Nagyon udvarias emberek vannak,mi a fodrászat, és manikűr szolgáltatást vettük még igénybe de a legmaximális kiszolgálásba volt részünk. A szobák tiszták voltak, a konyha és a kaja is kitűnő volt, egyszóval pazarul éreztük magunkat. Remélem vissza fogunk menni még. Kritikát talán a vécé papír minősége miatt tudnám említeni, de ez felejthető a sok kedvesség mellett.
   üdvözlettel? Szabóné Kaposvárról
  • Simon Miklós
   2014. 05. 20. 08:51 (Budapest)
   Csodás 4 napot töltöttünk el a szállodában a rossz idő ellenére is. Nagyon szép, nagy a welness részleg, a szobánk is gyönyörű szép volt.
   Bőséges reggeli és vacsora. Kedves és barátságos volt mindenki. A halpedikűr szuper! Ha tehetjük még vissza térünk!
   További sok sikert kívánunk!
   Simon Miklós
  • Kissné Ildi
   2014. 05. 19. 22:54 (Dunasziget)
   Nagyon jól éreztük magunkat. Apróbb hiányosságok voltak, de ezek nem szegték kedvünket. A pezsgőfürdőkád szuper volt, a wellness részleg is (medencék). A szauna előtere viszont kicsi, nincs hely az átöltözés intimitásához, a szaunázás utáni pihenéshez. A szaunaszeánsz nekünk nem tetszett, Tibi stilusa nem jött be nekünk.
   Az ételek finomak voltak, a szoba tágas és szép.
   MenDan Magic Spa & Wellness Hotel****superior
   2014-05-23 14:09:23
   Kedves Ildi! Köszönjük szépen, hogy értékelte szállodánkat, megosztotta velünk véleményét. Kollégáink nevében is köszönjük a dicsérő szavakat, örülünk, hogy jól érezték magukat nálunk. Üdvözlettel: MenDan Magic Spa
  Legnépszerűbb
  csomagajánlataink