MenDan Hotelben Zalakaros
Bezár

Vendégkönyv

Járt már nálunk?

Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük! • Vendégkönyv bejegyzések

  • Dr.Dezső László
   2018. 12. 28. 12:09 (Pécs)
   Ismételten itt töltöttük a karácsonyt a családdal, amit most sem bántunk meg.

   A jól megszokott élményt nyújtotta a szálloda idén is.

   Kiváló konyha, kedves, figyelmes, segítőkész személyzet. Utóbbiaknak ezúton is köszönjük az áldozatos munkájukat. Hivatásom miatt együtt tudok érezni azokkal, akik akkor is dolgoznak, amikor mindenki más pihen, szórakozik.

   Újra nagy élményt jelentettek a szauna programok, köszi Tibi (vagy Lajos??) na ez csak vicc, a Tibi és a résztvevők értik.

  • Csapi Zsolt
   2018. 12. 26. 20:29 (Dunaharaszti)
   Egész családunk nagyon jól érezte magát Zalakaroson a MenDan-ban töltött 3 nap alatt. Mindannyian találtunk magunknak programokat, kikapcsolódást a fürdőben és aktív szórakozást is. A szálloda kollégái minden alkalommal nagyon segítőkészek és udvariasak voltak. A szobánk tágas volt és kényelmes, pedig 5-en vagyunk 2 szülő és 3 középiskolás "gyerek".

   Visszatérünk még ....
  • Kiss János
   2018. 12. 15. 11:40 (Szombathely)
   Zalakaroson többször, a Hotel ManDan Magic-ben először voltunk. Kifogástalan udvarias személyzet, kényelmes, tiszta szoba, finom ételek, nagyon kellemes víz, szauna, csaláűdias környezet várt ránk. Legközelebb is ide jövünk.

   Köszönjük. További sok vendéget!
  • Enyed István
   2018. 12. 11. 10:27 (Polgárdi)
   Feleségem születénapját mentünk el önökhöz megünnepelni és pihenni kicsit.

   Sajnos csak 3 nap 2 éjszakát töltöttünk el szállodájukban, de ismételni fogunk a jövőben, mert nagyon pozitív élményeket szereztünk, fantasztikusan éreztük magunkat. A szauna szeánszok isteniek voltak, az ételek, a felszolgálás első osztályú, a személyzet kiváló. Köszönjük a szíves vendéglátást és a minőségi szolgáltatásokat.
  • Major Edina
   2018. 12. 10. 20:18 (Székesfehérvár)
   Törzsvendégként járunk már vissza, mégis most először vettünk részt a Mikulás ünnepségen. Hálásan köszönjük az ajándékcsomagot, a szervezést, a kézműves programokat. Továbbra is Önöket választjuk.
  • Baris Ferenc
   2018. 12. 08. 05:15 (Kozármisleny)
   Csodás két napot töltöttünk önöknél,mindennel meg voltunk elégedve.Csak ajánlani tudom másoknak is!
  • Major Lászlóné
   2018. 12. 02. 19:52 (Szekszárd )
   Már sokadszorra élvezzük a MenDán vendégszeretetét a kifogástalan svédasztalt a Wellneszrészt a szoba kényelmét és a kedves fogadtatást Minden dolgozónak köszönünk mindent Majorék !

  • Mezei Zsolt
   2018. 11. 28. 12:24 (Jászfényszaru)
   Szenzációs 2 napot töltöttünk Önöknél! Köszönjük, Visszatérünk!!!!

   Mezei Zsolt
  • Dr. Márkus Antal
   2018. 11. 28. 10:33 (Sárvár)
   Sokadszor élvezzük az Önök vendégszeretetét, bőséges félpanziót, a wellness részleg teljességét. Vigyázat! Még jövünk! Toncsi
  • Dinkné rokolya henriett
   2018. 11. 28. 10:16 (Budapest )
   Kitűnő hotel,nagyon kedves személyzet:)A szoba a tisztaság minden tőkéletes volt.A finom változatos ételek a séf csillagos5-ös.A wellness és Tibi a szauna mester egy élmény.A buli Kökény Attilával szuper.Biztos,hogy vissza megyünk:)
  Legnépszerűbb
  csomagajánlataink