MenDan Hotelben Zalakaros
Bezár

Vendégkönyv

Járt már nálunk?

Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük! • Vendégkönyv bejegyzések

  • Bukosza Viktória
   2018. 09. 08. 00:20 (Budapest)
   Nagyon jól éreztük magunkat, kisgyerekkel remek választás a hotel, csak ajánlani tudom! Kiemelném a színvonalas játszó részleget és a gyermekfelügyeletet.
  • Kender béláné
   2018. 09. 07. 17:20 (Orfű)
   A Fogadtatás a szállodában az étterem , a wellness , a takarítók, a műszaki személyzet mind nagyon kedvesek,mosolygósak voltak. A szoba kényelmes, tiszta ,minden igényt kielégítő volt. Aszálloda belső tere gyönyörű és mindig tiszta.A liftekre sosem kellett várni.Az étterem választéka és a kiszolgálás is remek volt. A wellness is nekünk nagyon tetszett, remek volt a víz és tiszta. Mindenki választhatott kedvére való hőfoku medencét.A maszírozó hölgy is kedves volt, segítőkész és profi.

   Tehát mindenkinek ajánlani tudjuk a szállodát és biztos ,hogy nem utoljára jártunk Önöknél.
  • Szendrő Ágnes
   2018. 09. 06. 08:56 (Budaörs)
   Már jó néhány alkalommal töltöttünk kellemes napokat a szállodában, és ez most sem volt másképp. Udvarias személyzet, odafigyelés. Az étkezés kiváló, széles választék,mindenki megtalálja a kedvére valót. A wellnes is minden igényt kielégít, tiszta, sokféle lehetőség akad, akár a szaunavilág, akár a medencék terén.

   A szobák tiszták, kényelmesek voltak.

   Egész biztosan a jövőben is meglátogatjuk a szállodát.

   Köszönet az egész személyzetnek.
  • Farkas Jánosné
   2018. 09. 03. 11:09 (Dombóvár)
   Sokadszorra voltunk a szállodába! Mindig szívesen megyünk mert szinte az egész személyzettel már visszatérő ismerősként üdvözöltük egymást! Udvarias személyzet, tisztaság, finom ételek, klassz wellness részleg! Ettől nem is kell más! Pihenésre nekünk csakis a Mendan jöhet számításba! Jani, Ica.
  • Oles Laura
   2018. 09. 02. 22:25 (Tata)
   Fantasztikus 1 hetet töltöttünk a szállodában (2 gyerekkel, 2 külön szobában)! Szobák szépek és tiszták. A wellness részleg is tökéletes. Az ételek nagyon finomak, hatalmas a választék. Külön megemlíteném, hogy a szálloda dolgozói egytől-egyig kedvesek, figyelmesek (legyen az recepció, étterem, wellness, takarítás....)

   Nagyon jól éreztük magunkat! Biztos, hogy még visszatérünk!
  • Boda Erika
   2018. 08. 31. 11:44 (Szlovákia)
   A szálloda szuper, szoba-wellnes ugy szintén, kedves, segitőkész személyzet , ételek nagyon finomak csak ajánlani tudom
  • Gavlikné Anikó
   2018. 08. 28. 18:40 (Szeged )
   Tökéletes szálloda és személyzet! Udvariasak, segítőkészek, kedvesek. Az ételek bőséges választéka, nagyon finoman elkészítve. Mennyei sütik! Csodás hete töltöttünk el. A wellness is nagyon jó. Több mint 4 * :) !
   MenDan Magic Spa & Wellness Hotel****superior
   2018-08-29 15:46:36
   Kedves Gavlikné Anikó! Köszönjük értékelését, örülünk, hogy szállodánk megnyerte tetszésüket. Nagy szeretettel, és ugyanilyen színvonallal várjuk Önöket a jövőben is! Üdvözlettel: MenDan Hotel csapata
  • Nagy György
   2018. 08. 28. 08:19 (2225 Üllö)
   Szuper egy szálloda. a szoba csillagos ötös személyzet.nagyon kedves ugy a recepcion csak a dicséret. Étterem nagyon finom menük minden a vártnak megfelelt. ha lehetséges jövöre ujbol megyünk.
   MenDan Magic Spa & Wellness Hotel****superior
   2018-08-29 15:42:29
   Kedves Nagy György! Köszönjük a dicséretet, örülünk, hogy jól érezték magukat nálunk. Várjuk Önöket jövőre is! Üdvözlettel: MenDan Hotel csapata
  • Lázár Imréné
   2018. 08. 22. 13:47 (Újszász)
   A szálloda, a szobák( ágy, TV, bőr ülőgarnitúra ), a wellness részleg és az étkezés is szuper volt. Nagyon ízletesen és változatosan főztek, rengeteg étel választék volt, bőven volt étel,ha valami elfogyott rögtön pótolták. Élő zene minden este. Nagyon sok medence és szauna van a wellnessben, az élményfürdői rész is nagyon változatos( sok strandon nem található ilyen felszereltség ). Sokféle masszázs lehetőség van. A személyzet kedves és figyelmes. Negatívumok: a klíma a szobánkban (tetőtér) nagyon zajos volt és a nem hűtött rendesen, a WC öblítés nem volt zavartalan. Összességében nagyon jól éreztük magunkat, sok szállodában megfordultunk már, de ennyire sokrétű, komplex szolgáltatást kevés helyen tapasztaltunk.
   MenDan Magic Spa & Wellness Hotel****superior
   2018-08-29 15:33:17
   Kedves Lázár Imréné! Köszönjük részletes értékelését. Örülünk, hogy összességében elégedettek voltak szolgáltatásainkkal. Bízunk a mielőbbi viszontlátásban! Üdvözlettel: MenDan Hotel csapata
  • Kókai Sándorné
   2018. 08. 21. 19:32 (Budapest)
   Kedves MenDan Csapat!

   Közelmúltban töltöttünk férjemmel és két nagy lányunkkal 6 éjszakát Önöknél.

   Második alkalommal élvezhettük a "MenDan érzést"!:)

   Maximális odafigyelés, segítőkészség és kedves családias hangulat jellemzi az Önök világát!

   Külön köszönet lányaink diétás étkezésének kifogástalan megoldásáért!

   Apró műszaki problémák mindenhol előfordulnak, szerintem nyugodtan nevezhető tökéletesnek mindaz, amit nyújtanak:).

   Köszönet mindenért, reméljük mihamarabb találkozunk!:)
   MenDan Magic Spa & Wellness Hotel****superior
   2018-08-29 15:31:50
   Kedves Kókai Sándorné! Köszönjük, hogy ismét megtapasztalták a MenDan érzést, nagyon örülünk, hogy ismét tökéletesre sikerült a családi nyaralás. Nagy szeretettel várjuk Önöket is vissza! Üdvözlettel: MenDan Hotel csapata
  Legnépszerűbb
  csomagajánlataink