Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • Eőry-Szikriszt Ágnes
  2022. 01. 19. 08:13 (Visegrád)
  Nagyon jól éreztük magunkat. Az ételek finomak, a szoba tágas. Különösen tetszett a játszóház, ahol foglalkoznak a gyerekekkel és vigyáznak rájuk.
  MenDan Magic Spa & Wellness Hotel****superior
  2022-01-19 09:01:11
  Kedves Ágnes! Köszönjük a visszajelzést, örülünk, hogy jól érezték magukat szállodánkban. Sok szeretettel várjuk Önöket legközelebb is! Üdvözlettel: MenDan Hotel csapata
 • Schánné Nagy Vivien
  2022. 01. 17. 23:52 (Homokszentgyörgy)
  Kedves MenDan! Szuper 4napot töltöttünk a hotelben,deluxe szobában,ami nagyon szép és kényelmes volt. Az ételek nagyon finomak és változatosak,a személyzet is kedves. Köszönjük szépen!
  MenDan Magic Spa & Wellness Hotel****superior
  2022-01-18 09:28:02
  Kedves Vivien! Köszönjük az értékelését. Örülünk, hogy szuper 4 napot töltöttek el szállodánkban, és mindennel elégedettek voltak. Kedves szavait továbbítjuk kollégáinknak, és sok szeretettel várjuk Önöket vissza! Üdvözlettel: MenDan Hotel csapata
 • Oláh Nikolett
  2022. 01. 17. 09:19 (Székesfehérvár)
  Nem először, de nem is utoljára jártunk a szállodában a múlt héten. 2 kisgyermekkel nem egyszerű a nyaralás.. azaz sokszor tapasztaltam ezt életem során. De a MenDan ebben is más! A játszószobában Andi néni és Ági néni erő felett teljesít, minden lépésüket követik. A személyzet nagyon kedves, figyelmes. Jövünk még!
  MenDan Magic Spa & Wellness Hotel****superior
  2022-01-17 09:42:34
  Kedves Nikolett! Köszönjük a kedves szavakat. Nagyon örülünk,hogy jól érezték magukat nálunk. Várjuk szeretettel várjuk vissza Önöket!
 • Róka János
  2022. 01. 17. 08:12 (Győr)
  Többször jártam már itt és minden alkalommal ugyan azzal az elégedettséggel távoztam. Számomra mindig minden tökéletes volt. Nagyon jó Wellness részleg, szuper ételek , kedves udvarias személyzet. Pihenésre szánt időm egy részét továbbra is önöknél fogom eltölteni. Köszönettel.!
  MenDan Magic Spa & Wellness Hotel****superior
  2022-01-17 08:35:05
  Kedves János! Nagyon köszönjük a kedves szavakat. Szeretettel várjuk vissza!
 • Tipszics-Abrudán Beatrix
  2022. 01. 16. 08:23 (Kaposvár)
  Két alkalommal töltöttünk pihentető pár napot a szállodában. Mindkét alkalommal nagyon elégedettek voltunk a szolgáltatásokkal,a tisztasággal, az ellátással, a személyzet minden tagjával, akik kedvesek, tiszteletteljesek, legyen szó recepcióról, felszolgálókról vagy épp a takarìtó személyzetről. A jelenleg zajló felújítási munkálatok ellenére is igénybe vehető minden szolgáltatás, és az ezzel járó zaj, sem volt zavaró sem a szobában, sem a wellness részlegen. A szálloda nagy előnye, hogy a vendégek a szolgáltatások széles palettáját vehetik igénybe egy helyen, nem kell elhagyni az épületet, akkor sem, ha például szépülni szeretnének, vagy kimaradt volna valami a bőröndből, hiszen kozmetika, pedikűr, manikűr,és butik is van. Az ételek kiválóak, nagy a vàlaszték étel intolerancia, vegán étrend esetén is. Az aqualand élmény elemekben gazdag, a szauna kedvelők is napi több felöntésen vehetnek részt. Nagyon szeretjük, ha tehetjük visszatérünk harmadszor is.
  MenDan Magic Spa & Wellness Hotel****superior
  2022-01-17 08:37:33
  Kedves Beatrix! Köszönjük a kedves szavakat. Szeretettel várjuk vissza!
 • Porkoláb Nikolett
  2022. 01. 15. 15:18 (Pápa)
  Most voltunk először a szállodában, de biztos, hogy nem utoljára. Kedves személyzettel találkoztunk. Csodás volt a szoba és a wellness is. Nagyon finomakat ettünk, és nagyszerű élményekkel gazdagodtunk. A szálloda minden igényünket kiszolgálta. Alig várjuk, hogy újra ott pihenhessünk! :)
  MenDan Magic Spa & Wellness Hotel****superior
  2022-01-17 08:38:28
  Kedves Nikoletta! Köszönjük a kedves szavakat és szeretettel várjuk Önöket vissza.
 • Fodor Emőke
  2022. 01. 15. 10:05 (Budapest, XIV.)
  Kedves MenDan!

  Nem először és nem is utoljára töltöttünk Önöknél kellemes napokat.

  Most is csak azt tudom mondani, hogy az érkezésünktől a távozásig mindenki nagyon kedves és segítőkész volt.

  Az ételek bőségesek, a wellness részleg is nagyon jó volt és a szobánk is tökéletesen megfelelt az igenyeinknek, egyszóval fantasztikus volt minden.

  "We'll be back" 😊
  MenDan Magic Spa & Wellness Hotel****superior
  2022-01-17 15:34:24
  Kedves Emőke! Köszönjük visszajelzésüket. Örülünk, hogy pihenésük az első pillanattól az utolsóig jól telt. Sok szeretettel várjuk Önöket legközelebb is! Üdvözlettel: MenDan Hotel csapata
 • Gerencsér Brigitta
  2022. 01. 13. 09:47 (Almásfüzitő)
  Először voltunk a szállodában. 4 napot töltöttünk el. Az ételek finomak voltak és bőségesek. A kisfiam imádta a játszóházat és az ott dolgozó embereket, mindenki nagyon kedves és aranyos volt. A szállodában szerettük volna megtartani a kisfiunk első születésnapját. A lufit amit megrendeltem neki, igaz késéssel de megkaptuk, a tortát viszont nem. A kiságyért is legalább 3szor szóltunk mire nagy nehezen megkaptuk este. Ezek után már inkább nem is szóltunk a kisgyerek a tortàjáért. Ne a vendégnek kelljen mindenért könyörögni. Visszatérő vendégek sajnos biztosan nem leszünk.
  MenDan Magic Spa & Wellness Hotel****superior
  2022-01-17 09:46:58
  Kedves Brigitta! Nagyon sajnáljuk,hogy nem szóltak a torta miatt. A torta ki volt készítve Önöknek,az Önök jelzésére vártak a kollégák. Mivel kicsit korábban érkeztek ezért nem került még be a szobába a lufi. A kiságy késedelme miatt elnézésüket kérjük .Annak örülünk,hogy ettől függetlenül jól érezték magukat.
 • Spiegelberger Krisztiánné
  2022. 01. 13. 08:21 (Budapest)

  Maximálisan meg voltúnk elégedve mindennel. A recepciós kollegák kedvessége,segitőkészségével nagyon elégedettek voltúnk. Tisztaság maximálisan jó volt. A wellness részleg is szuper,a masszőr kolegák fantasztikusak. Az étterem,és a bár részlegről magaslatokban tudok beszélni. Vissza fogúnk menni gyerekekkel is. Köszönűnk mindent!

  MenDan Magic Spa & Wellness Hotel****superior
  2022-01-14 16:15:19
  Kedves Vendégünk! Köszönjük a részletes visszajelzést, a dicsérő szavakat. Nagyon örülünk, hogy szállodánk minden téren elnyerte tetszésüket. Sok szeretettel várjuk Önöket vissza! Üdvözlettel: MenDan Hotel csapata
 • Virág László
  2022. 01. 11. 14:39 (2100 Gödöllő )
  Legutóbb 6 éjszakát töltöttünk a szállodában és jól éreztük magunkat ! Korábban is voltunk már egyszer a MenDan-ba és akkor is meg voltunk elégedve a szolgáltatásokkal és az ellátással is ! Bárkinek merjük ajánlani ! Reméljük , hogy hamarosan újra tudunk menni !
  MenDan Magic Spa & Wellness Hotel****superior
  2022-01-14 16:06:49
  Kedves László! Köszönjük, hogy ismét szállodánkat választották pihenésük helyszínéül. Nagyon örülünk, hogy most is mindennel elégedettek voltak. Köszönjük, ha ajánlanak bennünket másoknak is, de sok szeretettel várjuk Önöket is vissza! Üdvözlettel: MenDan Hotel csapata