Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • Róka János
  2022. 01. 17. 08:12 (Győr)
  Többször jártam már itt és minden alkalommal ugyan azzal az elégedettséggel távoztam. Számomra mindig minden tökéletes volt. Nagyon jó Wellness részleg, szuper ételek , kedves udvarias személyzet. Pihenésre szánt időm egy részét továbbra is önöknél fogom eltölteni. Köszönettel.!
  MenDan Magic Spa & Wellness Hotel****superior
  2022-01-17 08:35:05
  Kedves János! Nagyon köszönjük a kedves szavakat. Szeretettel várjuk vissza!
 • Tipszics-Abrudán Beatrix
  2022. 01. 16. 08:23 (Kaposvár)
  Két alkalommal töltöttünk pihentető pár napot a szállodában. Mindkét alkalommal nagyon elégedettek voltunk a szolgáltatásokkal,a tisztasággal, az ellátással, a személyzet minden tagjával, akik kedvesek, tiszteletteljesek, legyen szó recepcióról, felszolgálókról vagy épp a takarìtó személyzetről. A jelenleg zajló felújítási munkálatok ellenére is igénybe vehető minden szolgáltatás, és az ezzel járó zaj, sem volt zavaró sem a szobában, sem a wellness részlegen. A szálloda nagy előnye, hogy a vendégek a szolgáltatások széles palettáját vehetik igénybe egy helyen, nem kell elhagyni az épületet, akkor sem, ha például szépülni szeretnének, vagy kimaradt volna valami a bőröndből, hiszen kozmetika, pedikűr, manikűr,és butik is van. Az ételek kiválóak, nagy a vàlaszték étel intolerancia, vegán étrend esetén is. Az aqualand élmény elemekben gazdag, a szauna kedvelők is napi több felöntésen vehetnek részt. Nagyon szeretjük, ha tehetjük visszatérünk harmadszor is.
  MenDan Magic Spa & Wellness Hotel****superior
  2022-01-17 08:37:33
  Kedves Beatrix! Köszönjük a kedves szavakat. Szeretettel várjuk vissza!
 • Porkoláb Nikolett
  2022. 01. 15. 15:18 (Pápa)
  Most voltunk először a szállodában, de biztos, hogy nem utoljára. Kedves személyzettel találkoztunk. Csodás volt a szoba és a wellness is. Nagyon finomakat ettünk, és nagyszerű élményekkel gazdagodtunk. A szálloda minden igényünket kiszolgálta. Alig várjuk, hogy újra ott pihenhessünk! :)
  MenDan Magic Spa & Wellness Hotel****superior
  2022-01-17 08:38:28
  Kedves Nikoletta! Köszönjük a kedves szavakat és szeretettel várjuk Önöket vissza.
 • Fodor Emőke
  2022. 01. 15. 10:05 (Budapest, XIV.)
  Kedves MenDan!

  Nem először és nem is utoljára töltöttünk Önöknél kellemes napokat.

  Most is csak azt tudom mondani, hogy az érkezésünktől a távozásig mindenki nagyon kedves és segítőkész volt.

  Az ételek bőségesek, a wellness részleg is nagyon jó volt és a szobánk is tökéletesen megfelelt az igenyeinknek, egyszóval fantasztikus volt minden.

  "We'll be back" 😊
  MenDan Magic Spa & Wellness Hotel****superior
  2022-01-17 15:34:24
  Kedves Emőke! Köszönjük visszajelzésüket. Örülünk, hogy pihenésük az első pillanattól az utolsóig jól telt. Sok szeretettel várjuk Önöket legközelebb is! Üdvözlettel: MenDan Hotel csapata
 • Gerencsér Brigitta
  2022. 01. 13. 09:47 (Almásfüzitő)
  Először voltunk a szállodában. 4 napot töltöttünk el. Az ételek finomak voltak és bőségesek. A kisfiam imádta a játszóházat és az ott dolgozó embereket, mindenki nagyon kedves és aranyos volt. A szállodában szerettük volna megtartani a kisfiunk első születésnapját. A lufit amit megrendeltem neki, igaz késéssel de megkaptuk, a tortát viszont nem. A kiságyért is legalább 3szor szóltunk mire nagy nehezen megkaptuk este. Ezek után már inkább nem is szóltunk a kisgyerek a tortàjáért. Ne a vendégnek kelljen mindenért könyörögni. Visszatérő vendégek sajnos biztosan nem leszünk.
  MenDan Magic Spa & Wellness Hotel****superior
  2022-01-17 09:46:58
  Kedves Brigitta! Nagyon sajnáljuk,hogy nem szóltak a torta miatt. A torta ki volt készítve Önöknek,az Önök jelzésére vártak a kollégák. Mivel kicsit korábban érkeztek ezért nem került még be a szobába a lufi. A kiságy késedelme miatt elnézésüket kérjük .Annak örülünk,hogy ettől függetlenül jól érezték magukat.
 • Spiegelberger Krisztiánné
  2022. 01. 13. 08:21 (Budapest)

  Maximálisan meg voltúnk elégedve mindennel. A recepciós kollegák kedvessége,segitőkészségével nagyon elégedettek voltúnk. Tisztaság maximálisan jó volt. A wellness részleg is szuper,a masszőr kolegák fantasztikusak. Az étterem,és a bár részlegről magaslatokban tudok beszélni. Vissza fogúnk menni gyerekekkel is. Köszönűnk mindent!

  MenDan Magic Spa & Wellness Hotel****superior
  2022-01-14 16:15:19
  Kedves Vendégünk! Köszönjük a részletes visszajelzést, a dicsérő szavakat. Nagyon örülünk, hogy szállodánk minden téren elnyerte tetszésüket. Sok szeretettel várjuk Önöket vissza! Üdvözlettel: MenDan Hotel csapata
 • Virág László
  2022. 01. 11. 14:39 (2100 Gödöllő )
  Legutóbb 6 éjszakát töltöttünk a szállodában és jól éreztük magunkat ! Korábban is voltunk már egyszer a MenDan-ba és akkor is meg voltunk elégedve a szolgáltatásokkal és az ellátással is ! Bárkinek merjük ajánlani ! Reméljük , hogy hamarosan újra tudunk menni !
  MenDan Magic Spa & Wellness Hotel****superior
  2022-01-14 16:06:49
  Kedves László! Köszönjük, hogy ismét szállodánkat választották pihenésük helyszínéül. Nagyon örülünk, hogy most is mindennel elégedettek voltak. Köszönjük, ha ajánlanak bennünket másoknak is, de sok szeretettel várjuk Önöket is vissza! Üdvözlettel: MenDan Hotel csapata
 • Ináncsi Miklós
  2022. 01. 11. 11:02 (Várpalota)
  Január 6-9 között volt szerencsénk ismét a szálloda vendégeként pihenni és fel frissülni. A személyzet mint mindig kedves, mosolygos és segítőkész volt! A szauna felöntés Tibivel fergeteges! Mi személy szerint az Anna relaxációs ,zenés felöntéseit is nagyon kedveljük! A konyháról ismét csak annyit: PAZAR!!! Ismét jövünk!
  MenDan Magic Spa & Wellness Hotel****superior
  2022-01-14 15:59:24
  Kedves Miklós! Örülünk, hogy ismét nálunk pihentek, immár sokadik alkalommal. Köszönjük a kedves szavakat, melyeket továbbítunk kollégáinknak. Sok szeretettel várjuk Önöket legközelebb is! Üdvözlettel: MenDan Hotel csapata
 • Anita Zsidóová
  2022. 01. 10. 18:06 (Veľký Meder - Ižop)
  Két éjszakát töltöttünk önöknél. Most voltunk először, de biztosan mondhatom nem utoljára. Minden nagyon szép volt, maga a hotel csodadzép, a szoba tágas, szép tiszta, a wellness részleg is csodálatos,mindegyik medence vize meleg. Az étkezés fantasztikus, bőséges, különösen örültünk a gluténmentes diéta megolvalósitásának, és persze az a sok finom sütemény. Nagyon örülünk hogy önöknél pihenhettünk, nemsokára újra meglátogassuk önöket.
  MenDan Magic Spa & Wellness Hotel****superior
  2022-01-14 15:50:44
  Kedves Anita! Köszönjük a részletes értékelést. Örömmel olvastuk, hogy nagyon jól sikerült az első MenDan pihenésük és mindennel elégedettek voltak. Örülünk, hogy a speciális étkezési igényeknek is meg tudtunk felelni. Nagyon sok szeretettel várjuk Önöket legközelebb is! Üdvözlettel: MenDan Hotel csapata
 • Rakó-Ander Judit
  2022. 01. 10. 14:06 (Százhalombatta)
  Remek volt minden. A konyha zseniális, minden nagyon finom volt. Egyetlen hiányosságot tudok felhozni: nagyon jó lett volna egy erkély a szobához, ez sajnos nálunk nem volt. Köszönjük!
  MenDan Magic Spa & Wellness Hotel****superior
  2022-01-14 15:46:14
  Kedves Judit! Köszönjük visszajelzését, köszönjük, hogy a pihenésük ideje alatt tapasztaltakat megosztották velünk, örülünk, hogy összességében mindennel elégedettek voltak. Szállodánk építészeti kialakításából adódóan nem minden szobánk erkélyes, de ha foglalásnál előre jelzik, hogy erkélyes szobát szeretnének, akkor ezt igyekszünk biztosítani. Sok szeretettel várjuk Önöket is vissza! Üdvözlettel: MenDan Hotel csapata