Bezár

Vendégkönyv

Járt már nálunk?

Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük! • Vendégkönyv bejegyzések

  • Kurányi Györgyi
   2014. 05. 18. 15:59 (Celldömölk)
   Nagyon jól éreztük magunkat a szállodában, bőséges reggelik, vacsorák várták a vendégeket. Külön köszönet Tibinek a a remek szauna programokért.
  • Budai Nóra
   2014. 05. 12. 09:59 (Csorna)
   A szuper szauna show volt a legjobb program a hétvégén! Köszönjük Tibinek! N&K
  • Sz. Zoltán
   2014. 05. 04. 20:07 (Mosonmagyaróvár)
   Az éttermi szolgáltatás és a welness kitűnő, mindenki nagyon kedves, barátságos volt. Majdnem jól éreztük magunkat. Sajnos keserű szájízzel jöttünk el, és úgy érezzük, hogy nem azt kaptuk, amire vártunk. A csomagban meghirdetett programok jó része nem valósult meg. (Fergeteges Fiesta LL. Junior ). A "csomag-ár"-ban foglalt "Gránit-fürdő" belépő / éjszaka.......szintén nem kaptuk meg. A szobánkban a szőnyeg több helyen foltos volt, nem tudtuk eldönteni : vajon kutyapisi-e? A fürdőszoba enyhén szólva "retro". Lepukkant , vízköves ósdi zuhanykabin, kopott, repedezett zuhanytálca, kívülről poros, rozsdás, vízköves, erősen vízköves csaptelepek és mosdókagyló ( még takarítás után is) ezt fényképekkel tudom bizonyítani. Poros fürdőszobai üvegpolc. A mosdókagylónál nem jött meleg víz egyszer sem. Az ablakokon besüvített a szél, és beázott teljes hosszában, éjszaka a fűtés ellenére majdnem megfagytunk. Szóval, ez enyhén szólva nem 4 csillagos szolgáltatás. Ennek ellenére jól éreztük magunkat, köszönjük.
   MenDan Magic Spa & Wellness Hotel****superior
   2014-05-19 12:47:33
   Kedves Zoltán, próbáltunk Önnek mailben válaszolni, de visszadobta a rendszer. Az LL Junior fellépés sajnos nem a mi hibánkból hiúsult meg, hanem a fellépő nem ért ide időben (baleset miatt elakadt Sepsziszentgyörgy és Budapest között, 23:00 órára ért volna ide. A fürdőbelépőt a recepción adták a kollégák, de előre ezt nem nyomtatták ki, hanem lenn kellett kérni minden nap. A szobák felújítása fokozatosan történik így mire legközelebb jönnek, már biztosan látni fogják a pozitív változást.
  • S. Judit
   2014. 04. 28. 11:59 (Budapest)
   Sokszor jártunk már a szállodában,de most is csakis pozitív véleménnyel szolgálhatok. Valóban a legbarátságosabb szálloda :-) Köszönet mindenkinek,aki részese volt a kitűnő hétvégénknek. Tibornak köszönjük a csodálatos "felöntéseket", különösen jó volt a sós és a mézes ! Ígérem, milőbb visszatérünk.
  Legnépszerűbb
  csomagajánlataink