Bezár

Vendégkönyv

Járt már nálunk?

Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük! • Vendégkönyv bejegyzések

  • Szappanos László
   2017. 01. 18. 10:33 (Érd)
   Egy csodálatos hétvégét töltöttünk önöknél. Mindennel elégedettek voltunk (tisztaság, személyzet, wellness, szoba,stb). Nem szoktam kétszer ugyanabba a szállodába menni, de ide még vissza fogunk jönni.
   MenDan Magic Spa & Wellness Hotel****superior
   2017-01-18 10:43:29
   Kedves Szappanos László! Köszönjük kedves szavait, nagyon örülünk, hogy mindennel elégedettek voltak. Várjuk Önöket sok szeretettel másodszor is! Üdvözlettel: MenDan Hotel csapata
  • Lepsényi Miklós
   2017. 01. 18. 08:39 (Székesfehérvér)
   Kisebb adminisztrációs hiba után, amit aztán sikeresen helyre hoztak, minden renben volt. Jó és ízletes konyha, kedves pincérek, szinvonalas wellnes rész, jó szauna felöntésekkel.
   Ami egy kicsit hiányzott, a sport csatornák hiánya a műsor választékból. ( kézilabda vb)
   Összeségében jól éreztük magunkat, várhatóan visszatérünk majd, köszönjük.
   MenDan Magic Spa & Wellness Hotel****superior
   2017-01-18 10:42:44
   Kedves Lepsényi Miklós! Köszönjük visszajelzését, nagy örömünkre szolgál, hogy összességében jól érezték magukat szállodánkban. Várjuk Önöket sok szeretettel vissza! Üdvözlettel: MenDan Hotel csapata
  • Járóka Sándor
   2017. 01. 18. 00:35 (Tata)
   Nagyon kedveljük ezt a szállodát, ezért visszajáró vendégei vagyunk. Maximális kikapcsolódás, kedvesség és magas színvonalú vendéglátás.
   Mit is mondhatnék, MenDan-nal meg vagyunk elégedve.
  • Halász Viktória
   2017. 01. 17. 09:37 (Tatabánya)
   Először jártunk párommal a szállodában.Mindennel maximálisan meg voltunk elégedve.A wellnesrész csodálatos, az ételek kifogástalanok,a szoba nagyon tiszta és szép volt.A személyzet kedves, barátságos.Biztos hogy visszatérünk.
  • Molnár Zsolt
   2017. 01. 16. 14:18 (Kunadacs)
   Elsősorban ennek a szállodának jót tett,hogy visszakerült az eredeti tulajdonosok kezébe ! A mai világban ehhez gratulálok. A Hungest Hotel csak kárt okozott !!! Ez idővel visszaáll a régi minőségbe.
   Január 9 - 13 ig. 4 éjszakát töltöttünk részünkről minden rendben volt nagyon jó feltöltődés - kikapcsolódás. A szaunáik nagyon jók a felöntések kifogástalanok a lányok és Tibor előtt le a kalappal ! az étterem szerintünk minden igényt kielégít.Még egyszer köszönjük.
   Remélem a 27.-ei. hétvége is jó lesz mert ott leszünk.
   MenDan Magic Spa & Wellness Hotel****superior
   2017-01-16 16:20:13
   Kedves Molnár Zsolt! Nagyon szépen köszönjük kedves szavait, nagyon örülünk, hogy mindennel elégedettek voltak. Dicsérő szavaikat továbbítjuk kollégáink felé, és várjuk Önöket nagy szeretettel a mulatós hétvégén. Üdvözlettel: MenDan Hotel csapata
  • Ratting Tibor
   2017. 01. 15. 15:12 (Mohács)
   Már többször voltunk mind családdal mint barátokkal és mindig nagyon megvoltunk elégedve.A férfiaknak a szauna világ ,a gyerekeknek az élménymedencék,a hölgyeknek az esti kikapcsolódás tetszett a legjobban.A konyha kitűnő,a kiszolgálás gyors és kedves.A szoba tiszta és rendezett,a gyerekvilág az animátorokkal SZUPER!!!Tehát azt hiszem minden TÖKÉLETES egy igazi kikapcsolódásra.Talán egy valami az étteremben javasolhatnék gyerekmenüt.De a szakácsok mindig próbálnak megoldást találni és segíteni!Azt hiszem visszatérő vendégek leszünk..Köszönettel mindenért.
  • ferenczi attila
   2017. 01. 13. 18:51 (bp)
   a szauna show-k nagyon jók
   különösen tibor szauna show-ja kiváló

   ha értékelni kellene, csillagos ötös
  • Vassné Tóth Beáta
   2017. 01. 13. 09:41 (Nyúl)
   Először jártunk Önöknél. Több wellness szállodát is kipróbáltunk, de az Önöké volt számunkra a legjobb. Mint a wellness részleg, mint a szoba, mint pedig az étterem. A személyzet nagyon kedves és segítőkész.
  • Bogár Istvánné
   2017. 01. 12. 15:37 (Pusztaszabolcs)
   Kedves fogadtatás tisztaság tökéletes,minden nagyon tetszett,remélem még sokszor találkozok önökkel. köszönünk mindent:)
  • Szabóné Balga Lívia
   2017. 01. 11. 09:38
   Csodás pár napot töltöttünk először itt Önöknél.Az élmény felejthetetlen,kellemes hely a pihenésre,feltöltődésre. Finom ételek,super wellness részleg,barátságos környezet! Még biztosan visszatérünk!
  Legnépszerűbb
  csomagajánlataink