Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • Ignáth Szilvia
  2017. 02. 17. 15:29 (Budapest)
  Nagyon jól éreztük magunkat. Először jártunk itt, de már azt tervezzük, hogy mikor mehetünk legközelebb vissza Önökhöz. A szálloda és annak szolgáltatásai tökéletesek. A telt ház ellenére is a személyzettől maximális figyelmet kaptunk. Külön köszönet, annak a kedves és figyelmes kollégájuknak, aki meglepetésszerűen köszöntött Minket az étteremben egy torta kíséretében. Köszönjük ezt a fantasztikus élményt!
  MenDan Magic Spa & Wellness Hotel****superior
  2017-02-21 08:58:54
  Kedves Ignáth Szilvia! Köszönjük visszajelzését és kedves, dicsérő szavait. Nagyon örülünk, hogy szállodánk elnyerte tetszésüket, várjuk Önöket sok szeretettel vissza! Üdvözlettel: MenDan Hotel csapata
 • Soós Éva
  2017. 02. 15. 20:27 (Kaposvár)
  Először jártunk a szállodában,de családtagjainktól eddig csak jókat hallottunk róla és bizony nem kellett csalódnunk!Gyönyörű környezet,fantasztikus kiszolgálás,minden igényt kielégítő szolgáltatások fogadtak bennünket.A személyzet kedves,figyelmes,segítőkész.A pihenéshez adott a nyugalom,a csend,a kiváló wellness részleg.Az étel-,és italválaszték pazar és isteni finom.A zenés esteket imádtuk!Biztos,hogy visszatérünk még,csak ajánlani tudjuk mindenkinek!
  MenDan Magic Spa & Wellness Hotel****superior
  2017-02-21 08:57:17
  Kedves Soós Éva! Köszönjük, hogy szállodánkat választották pihenésük helyszínéül. Örülünk, hogy mindennel elégedettek voltak, és nem csalódtak szolgáltatásainkban. Várjuk Önöket sok szeretettel a jövőben! Üdvözlettel: MenDan Hotel csapata
 • Balogh Bálintné
  2017. 02. 15. 09:58 (Mocsa)
  Elegáns,szép szálloda.Figyelmes dolgozók.Kulináris élvezetek tárháza a konyha.Nagyon jól éreztük magunkat.Kellemes hangulatú kulturált zene:tánc ,szórakozási lehetőség.Jövünk máskor is.
 • Kaba Olivia
  2017. 02. 15. 08:37
  Hogy is lehetne röviden megfogalmazni? Egyszerüen csodás  Reggel ha kinyitottam  a szemem, az elsö gondolatom a fantáziadús és finom reggeli volt, ezért kipattantam az ágyból és máris élvezhettem a nap elsö wellness-ét , amit a hatalnas ,ízléses,  praktikus  fürdőszoba nyújt. Már korán reggel mindenhol mosollyal köszöntenek , jól indul a napom. A Mandara  munkatarsait kivétel nélkül dicsérni tudom, mivel négyen voltunk így mindenkit " kiprobaltunk" .legyen az gyogytorna, tradicionális orvosi masszazs,  thai vagy  esetleg indiai ayuverda a nemzetközi csapat fantasztikus élményt nyújtott. A fürdőben is mindenki megtalálta azt amire vágyott ,a különböző hőmérsékletü  medencékben éppúgy alkalom van úszásra mint relaxálásra. A szaunától a jégbarlangig , a csicsergő monszun esőtől a jéghideg dézsáig minden megtalalható. Délutánonként élveztük a kávéház sokoldalú kínálatát és a mindig kedves ,mosolygós kiszolgálást,  itt szívünkbe zártuk föleg Petrát aki megtudta adni azt az érzést mintha messzi útról haza térnénk. A vacsorákról  ne is beszéljünk,  azt se tudom hol kezdjem. Fantáziadús , hatalmas kínálatában mindenki megtalálta  igényeinek megfelelő ételt,  hatalmas választéka megnehezitette a választást,  így mindenből ettünk egy kicsit , itt nem fogunk diétába  kezdeni valahogy sose tudtam a csábításnak ellenállni . A vacsorát kísérő élő zene olyan hangulatot varázsolt,  hogy a gyerekektől kezdve az idősekig, senki nem akart korán lefeküdni,  a táncoló, futosgáló gyerekek nem zavarták a pincéreket,  mosolyogva kerülgették öket . Egyszerüen a mosoly országában éreztük magunkat 1 hétig és még sokáig fogunk ebböl az élményböl erőt meríteni a hétköznapokhoz.  Köszönjük a MenDan csapatnak!  MenDan Magic Spa & Wellness Hotel****superior
  2017-02-15 11:37:15
  Köszönjük szépen a kedves szavakat!
 • Papp Gizella
  2017. 02. 15. 05:14 (Boda)
  Imádjuk a szállodát, évente többször megyünk, mert maximálisan meg vagyunk elégedve a szobával,szolgáltatásokkal, személyzettel! Isteni a konyhájuk is! Rengeteg jó programlehetőség van! Szuper a wellness.
  Csodálatosan éreztük magunkat, Kedvesemmel. Felejthetetlen Valentin Nap volt Rakoncai Imrével. Hamarosan újra jövünk. Ajánlom mindenkinek!
  MenDan Magic Spa & Wellness Hotel****superior
  2017-02-15 11:43:16
  Kedves Gizella,nagyon szépen köszönjük,visszavárjuk Önöket!
 • H. Tamás
  2017. 02. 14. 15:19 (Budapest)
  Lehetetlen a MenDanról röviden írni. Aki nem járt még itt, az nem tudja, hogy mit hagy ki. Áradozhatnék a hotelről, hogy milyen gyönyörű, vagy írhatnék a tágas és minden igényt kielégítő szobákról, de dicsérhetném az ételeket is, esetleg ódákat zenghetnék a wellness részlegről (ami mellesleg tényleg lenyűgöző), de az én személyes kedvencem a vacsoráknál szóló élőzene. Felejthetetlen volt. Ha egy mondatban kellene összefoglalnom a véleményemet, akkor csak annyi mondanék, hogy három hónapon belül másodszor voltunk itt. Azt hiszem, ez mindent elmond a MenDanról. Köszönjük ezt a fantasztikus élményt.
 • Kanyurszky Györgyné
  2017. 02. 14. 11:56 (Budapest)
  Mivel nem most voltunk először , és remélem nem utoljára,ez azért van mert nagyon jól éreztük magunkat.Már a szoba rendelésnél "Ági" úgy ajánl,hogy már kedvet kap az ember. A megérkezésnél a londiner "Tomi" szintén úgy fogad, hogy családtagnak érzed magad. Az éllátás kitünő , a wellness kifogástalan, a kiszolgáló személyzet 1 osztályú. Mindig fájó szivvel jövünk el, s várjúk, hogy mikkor tudunk újra vissza menni. Mindenkit szerettel üdvözlünk.
  MenDan Magic Spa & Wellness Hotel****superior
  2017-02-14 16:02:19
  Kedves Katalin! Köszönjük szépen a kedves szavakat.Szeretettel várjuk Önöket vissza.
 • Horváth Gyuláné
  2017. 02. 12. 17:48 (Budapest)
  Negyedik alkalommal voltunk ebben a remek szállodában,de egészen biztos,hogy nem utoljára.A szobánk minden igényt kielégített,a wellness szuper,az étteremben ízletes ételek,esténként hangulatos retró zene,minden egyes részlegben figyelmes,segítőkész személyzet.Márciusban lányom és családja fog eltölteni néhány napot Önöknél.Biztos vagyok abban,hogy ők is nagyon jól fogják érezni magukat.
  MenDan Magic Spa & Wellness Hotel****superior
  2017-02-21 08:54:59
  Kedves Horváth Gyuláné! Köszönjük visszajelzését, nagy örömünkre szolgál, hogy szállodánkat választották pihenésük helyszínéül. Köszönjük kedves szavaikat, várjuk Önöket sok szeretettel vissza! Üdvözlettel: MenDan Hotel csapata
 • Kovács Zsolt
  2017. 02. 10. 08:50 (Budapest)
  Hosszan sorolhatnám, miért a Mendan a kedvencünk. Két dolgot külön kiemelnék: nagyon jó, hogy elutazás napján csak 11h-kor kell elhagyni a szobát, a wellness pedig korán nyit. Másik, hogy az extra rendelések (kávézó, étterem) árai is teljesen rendben vannak. Kérem, hogy tartsák fönn ezt a mostani színvonalat, mert szeretnénk még visszamenni önökhöz!
  MenDan Magic Spa & Wellness Hotel****superior
  2017-02-10 09:52:58
  Kedves Kovács Zsolt! Köszönjük dicsérő sorait, örülünk, hogy ismét bennünket választottak. Várjuk Önöket sok szeretettel vissza a jövőben is! Üdvözlettel: MenDan Hotel csapata
 • 60-as pár
  2017. 02. 09. 14:37 (Győr)
  Remekül éreztük magunkat, mindennel tökéletesen meg voltunk elégedve. A welness nyitvatartását különösen kiemelmém.
  Visszatérünk!
  MenDan Magic Spa & Wellness Hotel****superior
  2017-02-10 09:52:00
  Kedves Vendégeink! Nagyon köszönjük, hogy megosztották velünk tapasztalataikat. Örülünk, hogy mindennel elégedettek voltak, várjuk Önöket vissza! Üdvözlettel: MenDan Hotel csapata