Bezár

Vendégkönyv

Járt már nálunk?

Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük! • Vendégkönyv bejegyzések

  • Weninger László
   2016. 04. 04. 10:56 (Sopron)
   Összességében remek volt. Igényes belső kialakítás, szép és tiszta szoba és közös helyiségek, szuper, jól felszerelt bár, kedves személyzet. A wellness részleg is szupi, egyetlen hibája, hogy bizonyos korosztálynak (5-12 éves kor között) a medencék túlságosan mélyek (150cm). Az ételek mind minőségükben, mind a mennyiségüket illetően kiemelkednek az átlagból. A szervezett programok nagyon élvezetesek voltak. Külön dicséret illeti Önöket az Irigy Hónaaljmirigy zenekar fellépésének megszervezéséért!!!
   Feleségemmel sok wellness szállodában jártunk már, eddig ez volt a legjobb, itt éreztük magunkat a legjobban.
   MenDan Magic Spa & Wellness Hotel****superior
   2016-04-04 11:00:13
   Kedves Weninger László! Köszönjük kedves, dicsérő szavait. Nagy örömünkre szolgál, hogy elégedettek volta velünk, és nálunk érezték magukat a legjobban. Várjuk Önöket vissza a jövőben is!
  • Baka Zsanett
   2016. 04. 04. 08:40 (Dunaújváros)
   Mindennel meg voltunk elégedve, hatalmas szobát kaptunk.
   Az életek finomak és változatosak voltak. A wellness részleg is minden igényt kielégítő volt.
   MenDan Magic Spa & Wellness Hotel****superior
   2016-04-04 09:24:46
   Kedves Baka Zsanett! Köszönjük visszajelzését, nagy örömünkre szolgál, hogy elégedettek voltak szolgáltatásainkkal. Várjuk Önöket a jövőben is sok szeretettel! Üdvözlettel: MenDan Hotel csapata
  • Antal Zsolt
   2016. 04. 03. 10:22 (Mezőkövesd)
   Az idei Húsvét már a második alkalom volt, amelyet a MenDan Magic Spa és Wellness Hotelben töltöttünk a családommal, és mindkét alkalommal nagyon jól éreztük magunkat. A kiszolgálás és az ellátás kiváló volt, a személyzet nagyon kedves és udvarias, és külön öröm, hogy nem nagyon cserélődik! :) A gyerekeknek biztosított programok minden más (eddig tapasztalt) szállodáét felülmúlják, ezúton is köszönet érte! Egyetlen negatívum a wifi-jel használhatatlansága. Reméljük, tudnak rajta javítani!
   MenDan Magic Spa & Wellness Hotel****superior
   2016-04-04 09:26:22
   Kedves Antal Zsolt! Köszönjük kedves szavait, örülünk, hogy immár másodszor távoztak tőlünk elégedetten, új élményekkel gazdagodva. Várjuk Önöket ismét vissza! Üdvözlettel: MenDan Hotel csapata
  • Szűcsné Wolf Tímea
   2016. 04. 02. 12:35 ( Szekszárd)
   Mindennel 100%-ban elégedettek voltunk.Csodaszép szálloda,nagyon kedves mindenki a vendégekkel.Szobák tiszták,felszeretek,igényesek.A wellnes rész hatalmas.Minden korosztálynak megfelelő.Szaunák szuperek.A gyermek játszóház animátorai képzettek,kislányom kedvencei voltak.(Hugi néni,Zsófi és Regi).Az ételek is izletesek,rengeteg a választék.A két koncert is remek volt.Mi már le is foglaltuk ebben a Hotelben a nyári nyaralásunkat és bátran ajánlom mindenkinek!!
   MenDan Magic Spa & Wellness Hotel****superior
   2016-04-04 09:29:14
   Kedves Szűcsné Wolf Tímea! Köszönjük visszajelzését, örülünk, hogy tetszett Önöknek szállodánk, szolgáltatásaink, kollégáink kedvessége. Külön örülünk, hogy már a nyári pihenésüket is lefoglalták nálunk. Viszontlátásra nyáron! Üdvözlettel: MenDan Hotel csapata
  • Szabó Margit
   2016. 04. 01. 10:47 (Budapest)
   Második alkalommal volt szerencsénk a Húsvéti ünnepeket Önöknél tölteni unokástól. Mindkét alkalommal kiválóan éreztük magunkat! Az ételek ízletesek, a választék fergeteges, a programok jók! Nagyon szépen köszönjük a figyelmességüket, az udvariasságukat, segítőkészségüket és kedvességüket! Mindenkinek tiszta szívvel tudom ajánlani az Önök szállodáját! Még sokszor szeretnénk visszamenni!
   MenDan Magic Spa & Wellness Hotel****superior
   2016-04-01 11:25:03
   Kedves Szabó Margit! Nagyon szépen köszönjük kedves szavait.Sok szeretettel várjuk Önöket vissza szállodánkba.
  • Tamás Adrienn
   2016. 04. 01. 09:17 (Érd)
   Mi most voltunk először és nagyon meg voltunk elégedve. Az étel kínálat bőséges és finom volt, a gyerekeknek is rengeteg program volt, tisztaság volt, a személyzet nagyon kedves és figyelmes volt. Szóval remekül éreztük magunkat! Mindenképpen szeretnénk még visszamenni. :)
  • Úr Tibor
   2016. 04. 01. 08:12 (Székesfehérvár)
   Húsvétkor négy napot töltöttünk a szállodában,kedves-segítőkész személyzettel találkoztunk. A napközbeni programok az esti műsorok a finom ételek és a wellness teljes kikapcsolódást biztosított.Valószínű,hogy máskor is a vendégeik leszünk !
  • Rné Erika
   2016. 03. 31. 22:01 (Kiskunmajsa)
   Tetszett: Első alkalommal jártunk az Önök szállodájában. Nagyon tetszett a szálloda belső elrendezése, különösen a nagy wellness, fürdő és a társalgó. Kevés olyan helyen jártunk még, ahol este 10-ig lehet fürödni és ilyen színvonalas közös játéktér-bár van, mind Önöknél. Bár már nincsenek kis gyerekeink, mindenképpen nagyon ajánlom a kisgyerekes családoknak is, mert a gyerekek lefoglalására is nagyon sok hely és lehetőség van. Az ételek finomak voltak.
   Javítani ajánlom: a családi szobában az ülőgarnitúra nagyon kényelmetlen alvásra. A reggelihez többféle teafilter választhatóságát ajánlom. A vacsorával mindig jól laktunk, bár a levesen kívüli választékot lehetne bővíteni.
   Összességében: mindenképpen szeretnénk még többször Önöknél pihenni. Személy szerint a szállodát az első három helyre sorolnám. Mindent köszönök!
  • Sárik Éva
   2016. 03. 31. 09:28 (Nagymegyer,Szlovákia)
   Már második alkalommal Húsvétoltunk az önök szállodájában teljes megelégedéssel,kellemes meglepetés volt ez alkalommal számunkra fenntartott szoba (101 ) elhelyezkedése,egyszinten a wellnesszel,teljes kényelmünket szolgálta. A személyzet,az étkezés és nemutolsó sorban
   az ünnepi műsor is visszainvitál bennünket! :)
   MenDan Magic Spa & Wellness Hotel****superior
   2016-03-31 09:33:52
   Kedves Sárik Éva! Köszönjük kedves szavait, örülünk, hogy az idei húsvéti ünnepeket is emlékezetessé tudtuk tenni Önöknek. A jövőben is szeretettel várjuk Önöket! Üdvözlettel: MenDan Hotel csapata
  • Bódiss József
   2016. 03. 30. 21:33 (Balatonalmádi)
   Másodszor votunk, de még szeretnénk többször is jőnni. Ha módunkban áll, újra Önnöket vállasztjuk Z.karoson, unokáinkal,gyerekeinkkel. Nagyon SZUPER MINDEN!
   MenDan Magic Spa & Wellness Hotel****superior
   2016-03-31 09:32:27
   Kedves Bódiss József! Nagy örömünkre szolgál, hogy szolgáltatásaink, szállodánk már másodszor szerzett Önöknek kellemes élményeket. Várjuk Önöket sok szeretettel családjukkal együtt a jövőben. Üdvözlettel: MenDan Hotel csapata
  Legnépszerűbb
  csomagajánlataink