MenDan Hotelben Zalakaros
Bezár

Vendégkönyv

Járt már nálunk?

Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük! • Vendégkönyv bejegyzések

  • Szűcsné Wolf Tímea
   2016. 04. 02. 12:35 ( Szekszárd)
   Mindennel 100%-ban elégedettek voltunk.Csodaszép szálloda,nagyon kedves mindenki a vendégekkel.Szobák tiszták,felszeretek,igényesek.A wellnes rész hatalmas.Minden korosztálynak megfelelő.Szaunák szuperek.A gyermek játszóház animátorai képzettek,kislányom kedvencei voltak.(Hugi néni,Zsófi és Regi).Az ételek is izletesek,rengeteg a választék.A két koncert is remek volt.Mi már le is foglaltuk ebben a Hotelben a nyári nyaralásunkat és bátran ajánlom mindenkinek!!
   MenDan Magic Spa & Wellness Hotel****superior
   2016-04-04 09:29:14
   Kedves Szűcsné Wolf Tímea! Köszönjük visszajelzését, örülünk, hogy tetszett Önöknek szállodánk, szolgáltatásaink, kollégáink kedvessége. Külön örülünk, hogy már a nyári pihenésüket is lefoglalták nálunk. Viszontlátásra nyáron! Üdvözlettel: MenDan Hotel csapata
  • Szabó Margit
   2016. 04. 01. 10:47 (Budapest)
   Második alkalommal volt szerencsénk a Húsvéti ünnepeket Önöknél tölteni unokástól. Mindkét alkalommal kiválóan éreztük magunkat! Az ételek ízletesek, a választék fergeteges, a programok jók! Nagyon szépen köszönjük a figyelmességüket, az udvariasságukat, segítőkészségüket és kedvességüket! Mindenkinek tiszta szívvel tudom ajánlani az Önök szállodáját! Még sokszor szeretnénk visszamenni!
   MenDan Magic Spa & Wellness Hotel****superior
   2016-04-01 11:25:03
   Kedves Szabó Margit! Nagyon szépen köszönjük kedves szavait.Sok szeretettel várjuk Önöket vissza szállodánkba.
  • Tamás Adrienn
   2016. 04. 01. 09:17 (Érd)
   Mi most voltunk először és nagyon meg voltunk elégedve. Az étel kínálat bőséges és finom volt, a gyerekeknek is rengeteg program volt, tisztaság volt, a személyzet nagyon kedves és figyelmes volt. Szóval remekül éreztük magunkat! Mindenképpen szeretnénk még visszamenni. :)
  • Úr Tibor
   2016. 04. 01. 08:12 (Székesfehérvár)
   Húsvétkor négy napot töltöttünk a szállodában,kedves-segítőkész személyzettel találkoztunk. A napközbeni programok az esti műsorok a finom ételek és a wellness teljes kikapcsolódást biztosított.Valószínű,hogy máskor is a vendégeik leszünk !
  • Rné Erika
   2016. 03. 31. 22:01 (Kiskunmajsa)
   Tetszett: Első alkalommal jártunk az Önök szállodájában. Nagyon tetszett a szálloda belső elrendezése, különösen a nagy wellness, fürdő és a társalgó. Kevés olyan helyen jártunk még, ahol este 10-ig lehet fürödni és ilyen színvonalas közös játéktér-bár van, mind Önöknél. Bár már nincsenek kis gyerekeink, mindenképpen nagyon ajánlom a kisgyerekes családoknak is, mert a gyerekek lefoglalására is nagyon sok hely és lehetőség van. Az ételek finomak voltak.
   Javítani ajánlom: a családi szobában az ülőgarnitúra nagyon kényelmetlen alvásra. A reggelihez többféle teafilter választhatóságát ajánlom. A vacsorával mindig jól laktunk, bár a levesen kívüli választékot lehetne bővíteni.
   Összességében: mindenképpen szeretnénk még többször Önöknél pihenni. Személy szerint a szállodát az első három helyre sorolnám. Mindent köszönök!
  • Sárik Éva
   2016. 03. 31. 09:28 (Nagymegyer,Szlovákia)
   Már második alkalommal Húsvétoltunk az önök szállodájában teljes megelégedéssel,kellemes meglepetés volt ez alkalommal számunkra fenntartott szoba (101 ) elhelyezkedése,egyszinten a wellnesszel,teljes kényelmünket szolgálta. A személyzet,az étkezés és nemutolsó sorban
   az ünnepi műsor is visszainvitál bennünket! :)
   MenDan Magic Spa & Wellness Hotel****superior
   2016-03-31 09:33:52
   Kedves Sárik Éva! Köszönjük kedves szavait, örülünk, hogy az idei húsvéti ünnepeket is emlékezetessé tudtuk tenni Önöknek. A jövőben is szeretettel várjuk Önöket! Üdvözlettel: MenDan Hotel csapata
  • Bódiss József
   2016. 03. 30. 21:33 (Balatonalmádi)
   Másodszor votunk, de még szeretnénk többször is jőnni. Ha módunkban áll, újra Önnöket vállasztjuk Z.karoson, unokáinkal,gyerekeinkkel. Nagyon SZUPER MINDEN!
   MenDan Magic Spa & Wellness Hotel****superior
   2016-03-31 09:32:27
   Kedves Bódiss József! Nagy örömünkre szolgál, hogy szolgáltatásaink, szállodánk már másodszor szerzett Önöknek kellemes élményeket. Várjuk Önöket sok szeretettel családjukkal együtt a jövőben. Üdvözlettel: MenDan Hotel csapata
  • Simon Rudolfné
   2016. 03. 25. 10:54 (Zalaszentgrót)
   Nagyon jól éreztük magunkat. A hely gyönyörű, a személyzet nagyon figyelmes volt.Egyetlen kis apróság,hogy a szaunában nem működött az ivókút,de ez jelentéktelen dolog.Úgy érzem,hogy 35 éves házassági évfordulónkat méltó képpen ünnepelhettük Önöknél.Élmény volt ott lenni! Bárkinek jó szívvel ajánlom,és ha módunkban áll,újra megyünk. Köszönjük!!!!!!
   MenDan Magic Spa & Wellness Hotel****superior
   2016-03-25 11:43:06
   Kedves Simon Rudolfné! Köszönjük kedves szavait, nagy örömünkre szolgál, hogy emlékezetessé tehettük 35. házassági évfordulójukat! Várjuk Önöket sok szeretettel legközelebb is! Üdvözlettel: MenDan Hotel csapata
  • Oszterek Ágnes
   2016. 03. 22. 10:53 (Nagykozár)
   Nem először voltunk A szállodában, és nem is utoljára! A szálloda igazán minden igényét kielégíti a pihenni vágyóknak. A kisgyerekesek ugyan-úgy megtalálják a nekik megfelelő szolgáltatásokat, mint azok akik kettesben érkeznek! Évről évre találunk újításokat, amelyeket élmény felfedezni, kipróbálni.
   Egyetlen észrevétel: a Wi-Fi jelerősségén lehetne esetleg javítani...
   A takarító személyzetnek pedig külön köszönet a tisztaságért, amit állandó jelleggel, és mégis "láthatatlanul" fenntartanak!
   Üdv.: O Ágnes
   MenDan Magic Spa & Wellness Hotel****superior
   2016-03-22 11:52:47
   Kedves Oszterek Ágnes! Köszönjük visszajelzését, nagyon örülünk, hogy ismét kellemes napokat töltöttek szállodánkban, és ismét elégedettek voltak szolgáltatásainkkal. A WIFI-vel kapcsolatos észrevételét továbbítjuk az illetékesek felé. Várjuk Önöket sok szeretettel legközelebb is! Üdvözlettel: MenDan Hotel csapata
  • Nagy Andrea
   2016. 03. 18. 17:53 (Dorog)
   Először voltunk Önöknél nagy családdal három szobában. Nagyon jól éreztük magunkat és nagyon meg voltunk elégedve mindennel. Gyönyörű tisztaság volt a szobákban is a wellness fürdőben és mindenhol az egész szálloda területén. A masszázsok az az ételek italok isteniek voltak, a személyzet munkája tiszteletre méltó, nagyon kedves és gondoskodó volt mindenki. Jó szívvel ajánljuk a szállodát másoknak is még még visszatérünk. Nagyon köszönjük a csodálatos hosszú hétvégét ::)))
   Üdvözlettel
   Nagy Andrea
   MenDan Magic Spa & Wellness Hotel****superior
   2016-03-21 09:27:45
   Kedves Nagy Andrea! Köszönjük visszajelzésüket, nagy örömünkre szolgál, hogy kellemes hosszú hétvégét töltöttek szállodánkban. Örülünk, hogy elégedettek voltak szolgáltatásainkkal, kollégáink kedvességével. Köszönjük, ha ajánlanak bennünket barátaiknak, ismerőseiknek, és természetesen várjuk Önöket vissza sok szeretettel! Üdvözlettel: MenDan Hotel csapata
  Legnépszerűbb
  csomagajánlataink