Főoldal / Hírek / Természet közeli MenDan élmények

Természet közeli MenDan élmények

2021. 07. 23.

2021. nyarán a meglévő növényeink új „társakat” kaptak, így már még többen csinosítják a MenDan tereit.

Természet közeli MenDan élmények

Természet közeli MenDan élmények

Aki járt már a MenDan-ban, tudja, aki pedig még nem, a fotóinkon, videóinkon bizonyára látta, hogy a természet jelen van a házban, amerre csak a szem ellát. A szívecskés szelfipontunk mellett már a kapuban mesés pálmafák fogadják a vendégeket, de ez a látvány tárul a hallba belépők elé is, ahol több méter magas pálmafák alatt van lehetőség megpihenni vagy éppen egy finom kávét, egy színes koktélt, pár street food falatot vagy egy fenséges desszertet elfogyasztani, hiszen Smaragd Cafénk asztalai kaptak helyet a tövükben.

A zöld minden emeleten dominál

A földszinten azonban még nem érnek véget a természet közeli kalandok, mert van még pár emelet, ahol a zöld szín visszaköszön és szemünk mellett a lelkünket is megsimogatja kicsit. Minden emeletünk körfolyosójának karzatán csodás zöld növények (páfrányok, pálmafajták, sárkányfa félék, fikuszok…) kaptak helyet, akik imádják a felülről, az üvegtető felől érkező napsütést. Növényeinkre ugyanolyan nagy figyelmet fordítunk, mint vendégeinkre, mert tudjuk, hogy az odafigyelést és a törődést ők is meghálálják.

2021. nyarán ezért a meglévő növényeink új „társakat” is kaptak, így már még többen csinosítják a MenDan tereit és visznek kellemesen természetes pillanatokat a mindennapokba.