Főoldal / Hírek / Megújult recepció és fogadótér

Megújult recepció és fogadótér

2021. 07. 22.
Az eddig is tágas hall, valamint a recepciós pult 2020 második felében új köntösbe öltözött, teljesen átalakult. Megújult recepció és fogadótér

Welcome MenDan!

Bizonyára mindenki izgatottan indul útnak a MenDan-os pihenésére, és ha járt is már nálunk, ha nem, a szálloda épületét meglátva megdobban a szíve. A végre (újra) itt vagyunk érzés mindenkit gyorsan hatalmába kerít, hiszen az új élmények szele pikk-pakk megérinti az érkezőket. Ezt az első benyomást tovább fokozza a szálloda épülete előtt található szelfipont szívecske, ami minden vendégnek szó szerint a szíve csücske lesz a pihenés alatt, de az igazi wow érzésre a forgóajtón túl lehet rátalálni… Tágas terek, barátságos színek, mosolygós arcok, azaz welcome MenDan hall!

Megújult terek, varázslatosabb miliő, gyorsabb bejelentkezés…

Az eddig is tágas hall, valamint a hallban központi szerepet élvező, körbejárható recepciós pult azonban 2020 második felében új köntösbe öltözött, teljesen átalakult. A fényárban úszó téren a főszerepet átvette még jobban a természet, ugyanis pálmafák kerültek beültetésre közvetlenül a megbontott burkolatba, hogy még inkább közel hozzuk a természetet vendégeinkhez, ráadásul a hallba, az emeletekről lekúszó növényzet is teljesen megújult.

A recepciós pultunk központi szerepe azért megmaradt, de a központi helye megváltozott, könnyebben elérhetővé, egyszerre több vendég által megközelíthetővé és modernebbé vált, ami hozzájárul az egyszerűbb, gyorsabb bejelentkezéshez és információátadáshoz.

Vendégeinken túl a hallban található kávézónk járt a legjobban a megújulással, hiszen ezzel teret nyertek a vendégek számára, több asztal kerülhetett a szolgálatukba. Egy frissen őrölt reggeli kávé, egy délelőtti fagyikehely, pár délutáni koktélcsoda vagy némi fincsi desszert a pálmafák tövében… felejthetetlen.

A mediterrán miliőt kapott hall méltán vált az elmúlt hónapokban szállodánk ékkövévé, ahová jó megérkezni, ahol jó lenni és ahonnan nehéz elutazni.