Főoldal / Hírek / Panorámalift 6 emeleten keresztül

Panorámalift 6 emeleten keresztül

2021. 07. 22.

Vadonatúj liftünk 6 emeleten keresztül szállítja vendégeinket egészen az étteremtől az 5. emeletig.

Panorámalift 6 emeleten keresztül

Panorámalift – 6 emelet MenDan

Bár szállodánkba pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni járnak az emberek, így az élmények száma, minősége az elsődleges szempont, de a kényelmi funkciók szintén fontos kritériumnak számítanak. Így a bejelentkezés gyorsasága, a szobák kényelme és persze a házon belüli közlekedés ugyanúgy lényeges, amire szintén igyekszünk nagy hangsúlyt fektetni.

2020-ban számos fejlesztésnek és felújításnak álltunk neki - sőt a megújulás folyamatosan jellemző ránk-, így gondoltunk egyet és bár vendégeink szívesen üldögéltek nyílt tűzteres, hangulatos kandallónk melegénél és fényénél, mivel azonban erre csak a hűvösebb őszi és a téli hónapokban volt igény, így ehelyett „alkottunk” egy újabb látványosságot; egy vadiúj panorámalift.

Mínusz egyből az ötödikre

Vadonatúj liftünk 6 emeleten keresztül szállítja vendégeinket egészen az étteremtől az 5. emeletig. Most, aki járt ár nálunk, joggal teheti fel a kérdést, hogy de hol van az 5. emelet? Háááát, ez a szint valójában a MenDan tetőtere, ahol 2021-ben extra dolgok vannak készülőben. Ez lesz szállodánk legújabb és legextrémebb területe 2021 őszétől, ahol egy új napozóterasz és koktélbár mellett helyet kap egy panorámamedence is, amiből nem csak távolra, de a mélybe is szuper lesz a ki/lelátás.

Szóval panorámalifttel fel, panorámamedencébe bele és jöhet a csodás zalakarosi panoráma!