Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • Dr. Vámosi Péterné
  2023. 12. 11. 09:11 (Érd)
  Most is agyon jó volt.Köszönet sok kedves embernek.

  Szeretném kiemelni a szobafoglalás igényeket felmérő és teljesítő munkáját.

  Külön köszönet.
  MenDan Magic Spa & Wellness Hotel****superior
  2023. 12. 21. 07:44
  Kedves Vámos Család! Köszönjük,hogy minket választottak és bízunk benne,hogy újra ellátogatnak hozzánk. Nagyon figyelünk arra,hogy vendégeink az igényeiknek megfelelő szobát kapják:) Szeretettel várjuk vissza Önöket ! Üdvözlettel: MenDan Hotel csapata
 • Farsang Melinda
  2023. 10. 19. 09:44 (Szombathely)
  Már többször jártunk a szállodában, nem véletlenül. A magas színvonalú szolgáltatások, a kedves személyzet nagyban hozzájárult a kellemes kikapcsolódásunkhoz. Vannak már kedvenceink, akik saját egyéniségükkel még kellemesebbé, felejthetetlenné teszik a pihenést. Nagyon kedves számunkra Erika az étteremben, Tibi a szaunában. Az új tetőmedence a napozó résszel, presszó résszel nagyon tetszik. Most élvezhettük a kellemes zenét is ezen a részen. Az ételek nagyon finomak és változatosak. Ki sem tettük a lábunkat a szállodából, mert itt minden adott a kellemes kikapcsolódáshoz, pihenéshez, szórakozáshoz.

  Mindenkinek csak ajánlani tudjuk, próbálja ki a MenDan élményeket!

  Mi már tervezgetjük a következő foglalásunkat.
 • Tarsoly Gyula
  2023. 10. 19. 09:41 (Veszprém)
  Már nem is számoljuk, hogy hányadik hétvégét töltöttük a MenDan hotelben, de mint eddig minden alkalommal, az elmúlt hétvégén is úgy éreztük, hogy a mostani volt az eddigi legjobb. Mindig azt hisszük, hogy ezt már nem lehet fokozni, de úgy látszik, hogy mégis.

  A szeretetteljes légkör, a személyzet segítőkészsége, a finom ételek és italok, a színvonalas programok, a szenzációs SkyPool, na és persze a számunkra legkedveltebb és kihagyhatatlan szauna felöntések Tibivel, mind hozzájárultak ahhoz, hogy ismét nagyon jól éreztük magunkat.

  Azt tervezzük, hogy legközelebb már csütörtöktől vasárnapig megyünk, hogy pénteken és szombaton két teljes napot tölthessünk szaunázással és pihenéssel.

 • Szőnyi Pál
  2023. 10. 18. 15:19 (1214 Budapest)
  Kiváló egészen.
 • Németh Fanni
  2023. 10. 18. 08:32 (Sopron )
  Sokadik alkalommal jártunk ismét a szállodában. Továbbra sem csalódtunk a színvonalban, a személyzet kedvességében, segítőkészségében, valamint a szolgáltatások minőségében.

  Minden egyes alkalommal van valami fejlesztés, új dolog, ami még komfortosabbá teszi a vendégélményt, pihenést.

  Ismét szuper szaunafelöntéseken vehettünk részt. Tibi hozta a "kötelezőt"😅, de Ticián felöntései is sokat fejlődtek pozitív irányba.

  Köszönjük ismét a remek hétvégét és az élményt.

  Reméljük minél hamarabb visszatérhetünk.😊
 • Simon Mónika
  2023. 10. 16. 14:09 (Budapest )
  A szállodában töltött idő felejthetetlen élmény volt.

  Kiváló szolgáltatásokkal, páratlanul kedves munkatársaikkal emelve az amúgy magas színvonalú vendéglátásukat.

  Köszönöm Önöknek és az ott dolgozóknak.

  Üdvözlettel
  MenDan Magic Spa & Wellness Hotel****superior
  2023. 10. 19. 06:28
  Kedves Mónika! Köszönjük a pozitív értékelést és a kedves szavakat. Reméljük még üdvözölhetjük Önöket szállodánkban. Üdvözlettel: MenDan Hotel csapata
 • Sümegi József
  2023. 10. 16. 11:24 (Szorosad)
  A felújítás óta először voltunk a szállodában. Minden nagyon szuper volt. A padláson a medence nagyon klassz!

  Az ételek nagyon finomak a vacsoránál az élőzene nagyszerű.

  Mindenkinek ajánlani tudjuk.

  Köszönünk mindent.
  MenDan Magic Spa & Wellness Hotel****superior
  2023. 10. 19. 06:29
  Kedves József! A Sky pool nagy sikert aratott a vendégeink körében,köszönjük kedves ajánlását. Üdvözlettel: MenDan Hotel csapata
 • Börzsei Margit
  2023. 10. 16. 09:25 (Vácrátót)
  Először jártunk a MenDan-ban , valószínűleg visszatérünk még. Nem tudtunk " belekötni" semmibe, igazán magas szintű szolgáltatással, kiszolgálással találkoztunk. Mindenhol rendkívül kedves , profi volt a kiszolgáló személyzet. Az esti élőzene ma már elég ritka, pedig még kellemesebbé teszi az ízletes vacsora elköltését .. a tető medence kuriózumnak tekinthető.. Egyébként az egész város szép, rendezett, tiszta, tele kiülős helyekkel.  Köszönjük a szép élményt, teljesen ki tudtunk kapcsolódni.

  MenDan Magic Spa & Wellness Hotel****superior
  2023. 10. 19. 06:32
  Kedves Margit! Nagyon köszönjük az elismerést,örülünk,hogy a pihenésük jól telt nálunk.Sok jót írt rólunk,hálásak vagyunk,hogy megosztotta tapasztalatai. Várjuk vissza Önöket a jövőben is! Üdvözlettel: MenDan Hotel csapata
 • Vojna Noémi
  2023. 10. 15. 21:48 (Budapest )
  Remekül éreztük magunkat. A személyzet kedves és segítőkész. Nagyon tetszett hogy este 10-ig van vacsora ezért tovább tudtuk élvezni a wellness részleg kényelmét is. Vacsora után még volt lehetőség a bárban egy kellemes ital elfogyasztasára és egy kis játékra is ( billiárd, darts).Köszönet a személyzetnek. Biztosan visszamegyünk még.
 • Árki László
  2023. 10. 08. 18:11 (Vásárosdombó)
  Több alkalommal jártunk a szállodában. Az érkezéstől a távozásig minden dolgozó azon fáradozik, hogy a vendég jól érezze magát. Fontosnak tartom megemlíteni, hogy máshol ilyen udvarias viselkedést a dolgozók részéről sehol nem tapasztaltam. Mindenkinek csak ajánlani tudom a szállodát. Következő foglalást már eszközöltem. Köszönöm a figyelmes és színvonalas vendéglátást!
  MenDan Magic Spa & Wellness Hotel****superior
  2023. 10. 19. 06:36
  Kedves László! Köszönjük,hogy megosztotta véleményét szállodánkról és hűségéért hálásak vagyunk. Szeretettel várjuk vissza megint:) Üdvözlettel: MenDan Hotel csapata