Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • Tarr Lászlóné
  2016. 04. 04. 17:27 (Pécs)
  Mindenkinek ajánlani tudom! Amit vártunk, meg is kaptuk minden szolgáltatásukban! Köszönjük! Nagyon jó ár-érték arány!
  Külön kiemelném a wellness központot, a szaunashow-ok különleges élményt nyújtottak számunkra!Ha tehetjük legközelebb is Önöket választjuk!
  MenDan Magic Spa & Wellness Hotel****superior
  2016. 04. 05. 09:10
  Kedves Tarr Lászlóné! Köszönjük szíves visszajelzését. Nagy örömünkre szolgál, hogy elégedettek voltak szolgáltatásainkkal. Várjuk Önöket is sok szeretettel vissza! Üdvözlettel: MenDan Hotel csapata
 • Tóth Attiláné
  2016. 04. 04. 11:37 (Budapest)
  Remekül éreztük magunkat. A szobák gyönyörűek és nagyok, minden kényelmet kielégít. A wellness részleg szuper. Az étteremben az élő zene nagyon jó hangulatot adott a finom ételek elfogyasztásához, az ételválaszték bőséges volt nekünk.
  Szállodájukat csak ajánlani tudom másoknak is.
  MenDan Magic Spa & Wellness Hotel****superior
  2016. 04. 04. 14:12
  Kedves Tóth Attiláné! Köszönjük megtisztelő visszajelzését, nagyon örülünk neki, hogy elégedettek voltak és jól érezték magukat nálunk. Várjuk Önöket a jövőben is sok szeretettel! Üdvözlettel: MenDan Hotel csapata
 • Weninger László
  2016. 04. 04. 10:56 (Sopron)
  Összességében remek volt. Igényes belső kialakítás, szép és tiszta szoba és közös helyiségek, szuper, jól felszerelt bár, kedves személyzet. A wellness részleg is szupi, egyetlen hibája, hogy bizonyos korosztálynak (5-12 éves kor között) a medencék túlságosan mélyek (150cm). Az ételek mind minőségükben, mind a mennyiségüket illetően kiemelkednek az átlagból. A szervezett programok nagyon élvezetesek voltak. Külön dicséret illeti Önöket az Irigy Hónaaljmirigy zenekar fellépésének megszervezéséért!!!
  Feleségemmel sok wellness szállodában jártunk már, eddig ez volt a legjobb, itt éreztük magunkat a legjobban.
  MenDan Magic Spa & Wellness Hotel****superior
  2016. 04. 04. 11:00
  Kedves Weninger László! Köszönjük kedves, dicsérő szavait. Nagy örömünkre szolgál, hogy elégedettek volta velünk, és nálunk érezték magukat a legjobban. Várjuk Önöket vissza a jövőben is!
 • Baka Zsanett
  2016. 04. 04. 08:40 (Dunaújváros)
  Mindennel meg voltunk elégedve, hatalmas szobát kaptunk.
  Az életek finomak és változatosak voltak. A wellness részleg is minden igényt kielégítő volt.
  MenDan Magic Spa & Wellness Hotel****superior
  2016. 04. 04. 09:24
  Kedves Baka Zsanett! Köszönjük visszajelzését, nagy örömünkre szolgál, hogy elégedettek voltak szolgáltatásainkkal. Várjuk Önöket a jövőben is sok szeretettel! Üdvözlettel: MenDan Hotel csapata
 • Antal Zsolt
  2016. 04. 03. 10:22 (Mezőkövesd)
  Az idei Húsvét már a második alkalom volt, amelyet a MenDan Magic Spa és Wellness Hotelben töltöttünk a családommal, és mindkét alkalommal nagyon jól éreztük magunkat. A kiszolgálás és az ellátás kiváló volt, a személyzet nagyon kedves és udvarias, és külön öröm, hogy nem nagyon cserélődik! :) A gyerekeknek biztosított programok minden más (eddig tapasztalt) szállodáét felülmúlják, ezúton is köszönet érte! Egyetlen negatívum a wifi-jel használhatatlansága. Reméljük, tudnak rajta javítani!
  MenDan Magic Spa & Wellness Hotel****superior
  2016. 04. 04. 09:26
  Kedves Antal Zsolt! Köszönjük kedves szavait, örülünk, hogy immár másodszor távoztak tőlünk elégedetten, új élményekkel gazdagodva. Várjuk Önöket ismét vissza! Üdvözlettel: MenDan Hotel csapata
 • Szűcsné Wolf Tímea
  2016. 04. 02. 12:35 ( Szekszárd)
  Mindennel 100%-ban elégedettek voltunk.Csodaszép szálloda,nagyon kedves mindenki a vendégekkel.Szobák tiszták,felszeretek,igényesek.A wellnes rész hatalmas.Minden korosztálynak megfelelő.Szaunák szuperek.A gyermek játszóház animátorai képzettek,kislányom kedvencei voltak.(Hugi néni,Zsófi és Regi).Az ételek is izletesek,rengeteg a választék.A két koncert is remek volt.Mi már le is foglaltuk ebben a Hotelben a nyári nyaralásunkat és bátran ajánlom mindenkinek!!
  MenDan Magic Spa & Wellness Hotel****superior
  2016. 04. 04. 09:29
  Kedves Szűcsné Wolf Tímea! Köszönjük visszajelzését, örülünk, hogy tetszett Önöknek szállodánk, szolgáltatásaink, kollégáink kedvessége. Külön örülünk, hogy már a nyári pihenésüket is lefoglalták nálunk. Viszontlátásra nyáron! Üdvözlettel: MenDan Hotel csapata
 • Szabó Margit
  2016. 04. 01. 10:47 (Budapest)
  Második alkalommal volt szerencsénk a Húsvéti ünnepeket Önöknél tölteni unokástól. Mindkét alkalommal kiválóan éreztük magunkat! Az ételek ízletesek, a választék fergeteges, a programok jók! Nagyon szépen köszönjük a figyelmességüket, az udvariasságukat, segítőkészségüket és kedvességüket! Mindenkinek tiszta szívvel tudom ajánlani az Önök szállodáját! Még sokszor szeretnénk visszamenni!
  MenDan Magic Spa & Wellness Hotel****superior
  2016. 04. 01. 11:25
  Kedves Szabó Margit! Nagyon szépen köszönjük kedves szavait.Sok szeretettel várjuk Önöket vissza szállodánkba.
 • Tamás Adrienn
  2016. 04. 01. 09:17 (Érd)
  Mi most voltunk először és nagyon meg voltunk elégedve. Az étel kínálat bőséges és finom volt, a gyerekeknek is rengeteg program volt, tisztaság volt, a személyzet nagyon kedves és figyelmes volt. Szóval remekül éreztük magunkat! Mindenképpen szeretnénk még visszamenni. :)
 • Úr Tibor
  2016. 04. 01. 08:12 (Székesfehérvár)
  Húsvétkor négy napot töltöttünk a szállodában,kedves-segítőkész személyzettel találkoztunk. A napközbeni programok az esti műsorok a finom ételek és a wellness teljes kikapcsolódást biztosított.Valószínű,hogy máskor is a vendégeik leszünk !
 • Rné Erika
  2016. 03. 31. 22:01 (Kiskunmajsa)
  Tetszett: Első alkalommal jártunk az Önök szállodájában. Nagyon tetszett a szálloda belső elrendezése, különösen a nagy wellness, fürdő és a társalgó. Kevés olyan helyen jártunk még, ahol este 10-ig lehet fürödni és ilyen színvonalas közös játéktér-bár van, mind Önöknél. Bár már nincsenek kis gyerekeink, mindenképpen nagyon ajánlom a kisgyerekes családoknak is, mert a gyerekek lefoglalására is nagyon sok hely és lehetőség van. Az ételek finomak voltak.
  Javítani ajánlom: a családi szobában az ülőgarnitúra nagyon kényelmetlen alvásra. A reggelihez többféle teafilter választhatóságát ajánlom. A vacsorával mindig jól laktunk, bár a levesen kívüli választékot lehetne bővíteni.
  Összességében: mindenképpen szeretnénk még többször Önöknél pihenni. Személy szerint a szállodát az első három helyre sorolnám. Mindent köszönök!