Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • Probsdorfer Andrea
  2014. 06. 28. 21:43 (Veresegyház)
  Kedves Mindenki!!
  Nagyon nagy örömmel vettük tudomásul, hogy a Mendán újra Mendán. Gratulálunk!!!
  Igazából csak jót és szépet tudok mondani erről a szállodáról, a nagyon profi kiszolgálsról,a reggeliről, vacsoráról, és nem utolsósorban azokról az emberekről akik ezt a sok jót előteremtik...
  Mi már egy párszor voltunk Önöknél, augusztus végén újra megyünk és már alig várjuk. Most 1 1 /2 éves kisfiunk is velünk tart.
  A mielőbbi viszontlátásra sok szeretettel,
  Andrea Probsdorfer, Anne, Zsombor és Tivadar
  MenDan Magic Spa & Wellness Hotel****superior
  2014-07-01 09:40:27
  Kedves Andrea Probsdorfer, Anne, Zsombor és Tivadar! Várjuk Önöket szeretettel!
 • Kiss-Hajtó Adrienn
  2014. 06. 09. 20:08 (Pápa)
  Tisztelt Vezetőség!
  Volt szerencsénk az Önök szállodájában május elején eltöltenünk egy hétvégét a férjemmel. Szeretném megjegyezni, hogy mindennel annyira meg voltunk elégedve, hogy úgy döntöttünk a pünkösdi hosszú hétvégét is a MenDan ban töltjük. Ezúttal magunkkal vittük a szüleimet és a sógorúnkékat is!!!!
  Remek időt fogunk ki és kellemesen töltöttük a pihenést a szomszédos fürdőben is. Érkezésünkkor mindjárt a londíner kedvessége,segítőkészsége fogadott minket, majd ugyanezt tapasztaltuk a recepciós is. Az étteremben a felszolgálók is kifogástalanul végezték a munkájukat, rendkívűl inteligensek kedvesek voltak. Kiemelném a főpincér segítőkészségét is!!!!!
  Összességében a szálloda minden területén kedves, segítőkész személyzettel találkoztunk. Mind a magunk és családtagjaink nevében szeretném megköszönni a munkájukat. Biztosan a jövőben is a szálloda vendégei közé fogunk tartozni!!!!
  Köszönettel és Üdvözlettel : Kiss-Hajtó Adrienn és Kiss Sándor Pápáról
 • Polgárné Ica
  2014. 06. 05. 14:24 (Szarvas)
  Pár éve voltunk a MenDanban, azóta is minden nyaraláskor reméljük ugyanezt az élményt, a mindennel való elégedettség érzését kapni. Jártunk legutoljára Sümegen, voltunk Hévízen,Egerben, Hajdúszoboszlón, Gunarason,Nyíregyházán,Mórahalmon, kiválasztva egy-egy négycsillagos szállodát, de egyik sem ért a MenDan nyomába. Mindenhol volt valami bibi :) . Vagy a rossz konyha, vagy az elviselhetetlen meleg a szobában a központi klíma miatt (Sümeg! -ez a legfrissebb ), vagy a saját pancsoló hiánya. A MenDan utolérhetetlen .
 • Szabóné Aigner Margit
  2014. 05. 26. 19:37 (Kaposvár)
  A barátnőmmel töltöttünk önöknél két éjszakát és nekünk nagyon tetszett a szálloda hozzáállása a vendégekhez. Nagyon udvarias emberek vannak,mi a fodrászat, és manikűr szolgáltatást vettük még igénybe de a legmaximális kiszolgálásba volt részünk. A szobák tiszták voltak, a konyha és a kaja is kitűnő volt, egyszóval pazarul éreztük magunkat. Remélem vissza fogunk menni még. Kritikát talán a vécé papír minősége miatt tudnám említeni, de ez felejthető a sok kedvesség mellett.
  üdvözlettel? Szabóné Kaposvárról
 • Simon Miklós
  2014. 05. 20. 08:51 (Budapest)
  Csodás 4 napot töltöttünk el a szállodában a rossz idő ellenére is. Nagyon szép, nagy a welness részleg, a szobánk is gyönyörű szép volt.
  Bőséges reggeli és vacsora. Kedves és barátságos volt mindenki. A halpedikűr szuper! Ha tehetjük még vissza térünk!
  További sok sikert kívánunk!
  Simon Miklós
 • Kissné Ildi
  2014. 05. 19. 22:54 (Dunasziget)
  Nagyon jól éreztük magunkat. Apróbb hiányosságok voltak, de ezek nem szegték kedvünket. A pezsgőfürdőkád szuper volt, a wellness részleg is (medencék). A szauna előtere viszont kicsi, nincs hely az átöltözés intimitásához, a szaunázás utáni pihenéshez. A szaunaszeánsz nekünk nem tetszett, Tibi stilusa nem jött be nekünk.
  Az ételek finomak voltak, a szoba tágas és szép.
  MenDan Magic Spa & Wellness Hotel****superior
  2014-05-23 14:09:23
  Kedves Ildi! Köszönjük szépen, hogy értékelte szállodánkat, megosztotta velünk véleményét. Kollégáink nevében is köszönjük a dicsérő szavakat, örülünk, hogy jól érezték magukat nálunk. Üdvözlettel: MenDan Magic Spa
 • Kurányi Györgyi
  2014. 05. 18. 15:59 (Celldömölk)
  Nagyon jól éreztük magunkat a szállodában, bőséges reggelik, vacsorák várták a vendégeket. Külön köszönet Tibinek a a remek szauna programokért.
 • Budai Nóra
  2014. 05. 12. 09:59 (Csorna)
  A szuper szauna show volt a legjobb program a hétvégén! Köszönjük Tibinek! N&K
 • Sz. Zoltán
  2014. 05. 04. 20:07 (Mosonmagyaróvár)
  Az éttermi szolgáltatás és a welness kitűnő, mindenki nagyon kedves, barátságos volt. Majdnem jól éreztük magunkat. Sajnos keserű szájízzel jöttünk el, és úgy érezzük, hogy nem azt kaptuk, amire vártunk. A csomagban meghirdetett programok jó része nem valósult meg. (Fergeteges Fiesta LL. Junior ). A "csomag-ár"-ban foglalt "Gránit-fürdő" belépő / éjszaka.......szintén nem kaptuk meg. A szobánkban a szőnyeg több helyen foltos volt, nem tudtuk eldönteni : vajon kutyapisi-e? A fürdőszoba enyhén szólva "retro". Lepukkant , vízköves ósdi zuhanykabin, kopott, repedezett zuhanytálca, kívülről poros, rozsdás, vízköves, erősen vízköves csaptelepek és mosdókagyló ( még takarítás után is) ezt fényképekkel tudom bizonyítani. Poros fürdőszobai üvegpolc. A mosdókagylónál nem jött meleg víz egyszer sem. Az ablakokon besüvített a szél, és beázott teljes hosszában, éjszaka a fűtés ellenére majdnem megfagytunk. Szóval, ez enyhén szólva nem 4 csillagos szolgáltatás. Ennek ellenére jól éreztük magunkat, köszönjük.
  MenDan Magic Spa & Wellness Hotel****superior
  2014-05-19 12:47:33
  Kedves Zoltán, próbáltunk Önnek mailben válaszolni, de visszadobta a rendszer. Az LL Junior fellépés sajnos nem a mi hibánkból hiúsult meg, hanem a fellépő nem ért ide időben (baleset miatt elakadt Sepsziszentgyörgy és Budapest között, 23:00 órára ért volna ide. A fürdőbelépőt a recepción adták a kollégák, de előre ezt nem nyomtatták ki, hanem lenn kellett kérni minden nap. A szobák felújítása fokozatosan történik így mire legközelebb jönnek, már biztosan látni fogják a pozitív változást.
 • S. Judit
  2014. 04. 28. 11:59 (Budapest)
  Sokszor jártunk már a szállodában,de most is csakis pozitív véleménnyel szolgálhatok. Valóban a legbarátságosabb szálloda :-) Köszönet mindenkinek,aki részese volt a kitűnő hétvégénknek. Tibornak köszönjük a csodálatos "felöntéseket", különösen jó volt a sós és a mézes ! Ígérem, milőbb visszatérünk.