Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • Viszket Zsolt
  2023. 03. 12. 08:44 (Szombathely)
  Rendkívűl jól éreztük magunkat így első alkalommal.Már az érkezésnél lenyűgözött minket a környezet a rend a kedvesség ami végig érzékelhető volt. Végig tisztaság ragyogó ízletes ételek,csodás wellness részleg szép nagy szoba kényelmes ágy.Biztosan jövünk még!!
  MenDan Magic Spa & Wellness Hotel****superior
  2023-04-11 12:07:06
  Kedves Zsolt! Köszönjük szépen a pozitív visszajelzést.
 • Horváthné Száraz Andrea
  2023. 03. 12. 08:11 (Gyúró)
  A szálloda nagyon szép. Minden igényt kielégít.

  Ami leginkább tetszett a wellness részleg és a skypool..!!

  Valamint, hogy esténként a vacsoránál előzene szól..! :-)

  Gyermekbarát szállodaként hirdeti magát és valóban az!!!

  Hatalmas játszó házzal ami tényleg HATALMAS!!

  Nagyon jó volt ott lenni biztosan visszatérünk még.
  MenDan Magic Spa & Wellness Hotel****superior
  2023-04-11 12:05:08
  Kedves Andrea! Sok vendégünk értékeli az új létesítményünket és,hogy esténként táncolni tudnak a vacsorát követően.Külön köszönet,hogy megosztotta tapasztalatát a gyermekbarát szolgáltatásunkról. Várjuk vissza Önöket szeretettel a jövőben is!
 • Ináncsi Miklós
  2023. 03. 11. 10:59 (Várpalota)
  Az idén másodszor jártunk a szállodában. Ismét a legnagyobb megelégedettséggel töltöttünk ott három éjszakát! Az értékesítésen a hölgyek próbálják minden kérésünket teljesíteni. A személyzet kedves és segítőkész az ételek továbbra is nagyon finomak! A SKYPOOL csodálatos élmény! A szauna szeánszok Tibivel és Andrással szuper volt! Mindenkinek csak ajánlani tudom!!!!
  MenDan Magic Spa & Wellness Hotel****superior
  2023-04-11 12:00:25
  Kedves Miklós! Igyekszünk a vendégeink kedvében járni és a kívánságaikat lehetőség szerint teljesíteni.Köszönet a dicséretért.
 • Kiss Judit
  2023. 03. 10. 14:03 (Szombathely)
  Először jártunk a szállodában , nagyon kellemes napokat töltöttünk el.

  Mindennel meg voltunk elégedve,

  Máskor is jönni fogunk.

  Kőszönjük!
  MenDan Magic Spa & Wellness Hotel****superior
  2023-04-11 11:55:42
  Kedves Judit! Örülünk,hogy elégedetten távoztak tőlünk,próbáljanak ki minket máskor is.
 • Attila Németh
  2023. 03. 08. 14:36 (Topolniky )
  Nagyon jól éreztük magunkat a szállodában. Az éttermi kínálat bőséges és finom, a wellness tágas, választékos. A szaunák és a szaunaseánszok szuperek, a szaunamesterek hozzáértés példás.
  MenDan Magic Spa & Wellness Hotel****superior
  2023-04-11 11:52:42
  Kedves Attila! Örülünk,hogy éttermünk kínálata elnyerte tetszését és a szaunavilágunk is jól vizsgázott Önöknél. Térjenek hozzánk újra vissza.
 • Dr Siposné Mészáros Henrietta
  2023. 03. 08. 10:39 (Szigethalom)
  Legjobb wellness szálloda az országban. Ezen a véleményünket legalább 18 éve változatlanul fenntartjuk. Leteszteltük a szállodát a gyermekeink minden életszakaszában: baba, ovis, kisiskolás, kamasz és felnőtt korukban is. Minden korosztály számára ajánlom. Szobák kényelmesek, tágasak, szépek; konyhája remek, wellness részlege páratlan, az új sky pool zseniális, a személyzet kedves. Plusz pont, hogy "mindenmentes" diétát folytatva is bőséges kínálatot találtam. Jó lenne gyakrabban MenDan vendégnek lenni.
  MenDan Magic Spa & Wellness Hotel****superior
  2023-04-11 11:49:33
  Kedves Henrietta! Köszönjük szépen az elismerő szavakat és hűségüket szállodánk iránt.Várjuk Önöket a jövőben is szeretettel!
 • Laskovics Mónika
  2023. 03. 08. 09:46 (Lajosmizse)
  Szuper hétvégét töltöttünk a szállodában!

  Kedves személyzet, gyönyörű hely, a wellnes nagyon változatos sok színű, pont jó meleg a víze a medencéknek, az élmények 20 percenként minden nagyon tetszett nekünk!

  Meleg szívvel ajánljuk!

  Köszönjük Szépen!

  Móni és Zsolti
  MenDan Magic Spa & Wellness Hotel****superior
  2023-04-10 18:49:51
  Kedves Mónika! Személyzetünk kedvességét sokan dicsérik,köszönjük,hogy Ön is ezt tette.Várjuk Önöket vissza a jövőben is!
 • Deni és Gábor
  2023. 03. 06. 17:56 (Szlovákia )
  Kedves Mendan csapat!

  Elmondhatatlanul örülünk, hogy Benneteket választottunk! Egy életre szóló élményt nyújt ez a szálloda! Csodálatos 3 napot töltöttünk el nálatok. Egy pillanatig sem éreztük azt, hogy bármi is hiányozna, hiszen hozzátok belépve csak törődést, kedvességet, odafigyelést kaptunk. Hatalmas szobát kaptunk, maximális tisztaság volt, a fürdőszobában is, a kád plusz jó pontot kapott. Az ételek és italok minősége és mennyisége is kiváló volt. A wellness részleg lenyűgözött bennünket, a skypool pedig maga a csoda! Soha ilyen szuper helyen nem jártunk még! Mindenkinek csak ajánlani tudjuk és bízunk benne, hogy hamarosan újra vissza térünk hozzátok! Köszönjük!

  Deni és Gábor
  MenDan Magic Spa & Wellness Hotel****superior
  2023-04-10 18:44:59
  Kedves Deni és Gábor! Köszönjük,hogy minket választottak és hálásak vagyunk az elismerésért.Térjenek hozzánk vissza megint!
 • Borosné Zilai Csilla
  2023. 03. 06. 10:07 (Budapest)
  A férjemmel már a lányaink ovis kora (most már 18 és 20 évesek :)) óta visszajáró vendégek vagyunk, mert még soha nem csalódtunk a szállodában. Minden évben újra és újra szeretjük átélni azon csodálatos pillanatokat, amelyeket a szolgáltatások és a vendégszerető, kedves személyzet nyújtanak. A wellness részleg a különböző hőfokú és élményelemet használó, szuper medencekomplexummal, a szaunaszenászokkal, az isteni masszázsok profi masszőrökkel testileg-lelkileg hihetetlenül feltöltenek még 1-2 nap alatt is. A finomabbnál finomabb étel különlegességek pedig minden igényünket kielégítik. Most 2023-ban kipróbálhattuk a skypool-t is, ami még így tél végén is szauna után főleg WOW! Annyira isteni, hogy nem tudtunk vele betelni! Amit sajnálunk, hogy a funhouse éppen felújítás alatt volt így nem tudtuk élvezni, de már nagyon várjuk, hogy jövőre láthassuk az újragondolt funhouse-t, mert tuti, hogy kellemes meglepetésben lesz részünk! Szóval jövőre is ott a helyünk! Boros család
  MenDan Magic Spa & Wellness Hotel****superior
  2023-04-10 18:35:33
  Kedves Csilla! Nagyon köszönjük ,hogy hosszú évek óta megtisztelnek minket azzal,hogy újra és újra minket választanak. Köszönjük a megértésüket a felújítással kapcsolatban,célunk,hogy a vendégeinknek még több örömet okozzunk.Várjuk Önöket a jövőben is vissza nagy szeretettel!
 • Mátrai Gyorgyne
  2023. 03. 05. 19:25 (Siofokszuper)
  Szuper szalloda, barátságos személyzet, kitűnő welness. A sky pool...nagyon vártuk, nagy élmény volt. Tisztasag

  mindenhol, rengeteg növény. Ételek finomak. Szeretnénk meg visszatérni.MCEDHO
  MenDan Magic Spa & Wellness Hotel****superior
  2023-04-10 18:28:56
  Kedves Vendégünk! Kollégáinkkal nagyon örülünk a pozitív visszajelzéseknek,köszönjük ,hogy megosztotta velünk véleményét.A jövőben is látogassanak el hozzánk!