Bezár

Vendégkönyv

Járt már nálunk?

Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük! • Vendégkönyv bejegyzések

  • Baloghné Geri Andrea
   2014. 07. 06. 21:56 (Vecsés)
   Tisztelt Mendán Munkatársak, Vezetőség!
   1 és 5 éves kislányunkkal nyaraltunk (volna) Önöknél immár 4. alkalommal. Sajnos a kisebbik lányom betegsége miatt nem sokáig élveztük a nyaralást, be kellett feködnünk a kanizsai kórházba infúzióra. Férjem a nagyobbik lánnyal próbálta a helyzetből a legjobbat kihozni, hogy legalább az óvodás nyaraljon egy kicsit.
   Ezúton szeretnénk köszönetet mondani az étterem dolgozóinak, akik, ha kellett,frissen főztek a babának, hogy a kórházba be tudja hozni a férjem. Köszönet a recepciónak és a Vezetőségnek, akik szó nélkül figyelembe vették a számla végösstegében is, hogy sajnos csak ketten voltunk a teljes családból. És nem utolsósorban köszönet Klaudinának a játszószobából, akit a nagylány évek óta nagyon szeret és ezért ott tudtuk hagyni nála, amíg a férjem mimket a kórházban látogatott. Remélem legközelebb be tudjuk pótolni az elmaradt felhőtlen nyaralást Önöknél!
  • Gajárszki Józsefné
   2014. 06. 29. 19:14 (Százhalombatta)
   Tisztelt MenDan Hotel Vezetősége,Munkatársai!

   Az utóbbi kis welness 3 napunkat 2 hete töltöttük Önöknél,immár második alkalommal. Ebben az évben,mint fürdővendégek is jártunk már Önöknél,de tavaly is. Most újból tervezzük,hogy júliusban is pár napot eltöltünk az Önök szállodájában. Mehetnénk máshová is,de ilyen vendéglátásban,mint Önöknél,még sehol nem volt eddig részünk! A welness részleg is kiváló,minden működött ahogyan kell!

   A szálloda valamennyi részlegének dologzóit a maximális kedvesség,udvariasság jellemzi,a pincérek a reggelinél,vacsoránál,azonnal viszik el a már nem használatos edényeket, a vacsorához gyújtják meg a gyertyát az asztalon,ahogyan helyet foglalunk. Az abroszok is kifogástalanul tiszták,vasaltak.
   Amikor odaértünk már a szoba légkondícionálója a nagy melegben be volt kapcsolva, csoda szép rend fogadott bennünket,minden ragyogó tiszta volt. Hát,lehet ilyen helyen nem jól érezni magunkat?
   Ja, és a vacsora választék is sokat fejlődött pl. az előző két évhez viszonyítva,és a reggelik,elmondhatatlanul kiváló minőségűek!
   Csak gratulálni tudunk,és köszönjük!
   MenDan Magic Spa & Wellness Hotel****superior
   2014-07-01 09:38:58
   Kedves Gajárszki Józsefné ! Igazán köszönjük kedves szavaikat! Várjuk Önöket szeretettel vissza!!
  • Probsdorfer Andrea
   2014. 06. 28. 21:43 (Veresegyház)
   Kedves Mindenki!!
   Nagyon nagy örömmel vettük tudomásul, hogy a Mendán újra Mendán. Gratulálunk!!!
   Igazából csak jót és szépet tudok mondani erről a szállodáról, a nagyon profi kiszolgálsról,a reggeliről, vacsoráról, és nem utolsósorban azokról az emberekről akik ezt a sok jót előteremtik...
   Mi már egy párszor voltunk Önöknél, augusztus végén újra megyünk és már alig várjuk. Most 1 1 /2 éves kisfiunk is velünk tart.
   A mielőbbi viszontlátásra sok szeretettel,
   Andrea Probsdorfer, Anne, Zsombor és Tivadar
   MenDan Magic Spa & Wellness Hotel****superior
   2014-07-01 09:40:27
   Kedves Andrea Probsdorfer, Anne, Zsombor és Tivadar! Várjuk Önöket szeretettel!
  • Kiss-Hajtó Adrienn
   2014. 06. 09. 20:08 (Pápa)
   Tisztelt Vezetőség!
   Volt szerencsénk az Önök szállodájában május elején eltöltenünk egy hétvégét a férjemmel. Szeretném megjegyezni, hogy mindennel annyira meg voltunk elégedve, hogy úgy döntöttünk a pünkösdi hosszú hétvégét is a MenDan ban töltjük. Ezúttal magunkkal vittük a szüleimet és a sógorúnkékat is!!!!
   Remek időt fogunk ki és kellemesen töltöttük a pihenést a szomszédos fürdőben is. Érkezésünkkor mindjárt a londíner kedvessége,segítőkészsége fogadott minket, majd ugyanezt tapasztaltuk a recepciós is. Az étteremben a felszolgálók is kifogástalanul végezték a munkájukat, rendkívűl inteligensek kedvesek voltak. Kiemelném a főpincér segítőkészségét is!!!!!
   Összességében a szálloda minden területén kedves, segítőkész személyzettel találkoztunk. Mind a magunk és családtagjaink nevében szeretném megköszönni a munkájukat. Biztosan a jövőben is a szálloda vendégei közé fogunk tartozni!!!!
   Köszönettel és Üdvözlettel : Kiss-Hajtó Adrienn és Kiss Sándor Pápáról
  • Polgárné Ica
   2014. 06. 05. 14:24 (Szarvas)
   Pár éve voltunk a MenDanban, azóta is minden nyaraláskor reméljük ugyanezt az élményt, a mindennel való elégedettség érzését kapni. Jártunk legutoljára Sümegen, voltunk Hévízen,Egerben, Hajdúszoboszlón, Gunarason,Nyíregyházán,Mórahalmon, kiválasztva egy-egy négycsillagos szállodát, de egyik sem ért a MenDan nyomába. Mindenhol volt valami bibi :) . Vagy a rossz konyha, vagy az elviselhetetlen meleg a szobában a központi klíma miatt (Sümeg! -ez a legfrissebb ), vagy a saját pancsoló hiánya. A MenDan utolérhetetlen .
  • Szabóné Aigner Margit
   2014. 05. 26. 19:37 (Kaposvár)
   A barátnőmmel töltöttünk önöknél két éjszakát és nekünk nagyon tetszett a szálloda hozzáállása a vendégekhez. Nagyon udvarias emberek vannak,mi a fodrászat, és manikűr szolgáltatást vettük még igénybe de a legmaximális kiszolgálásba volt részünk. A szobák tiszták voltak, a konyha és a kaja is kitűnő volt, egyszóval pazarul éreztük magunkat. Remélem vissza fogunk menni még. Kritikát talán a vécé papír minősége miatt tudnám említeni, de ez felejthető a sok kedvesség mellett.
   üdvözlettel? Szabóné Kaposvárról
  • Simon Miklós
   2014. 05. 20. 08:51 (Budapest)
   Csodás 4 napot töltöttünk el a szállodában a rossz idő ellenére is. Nagyon szép, nagy a welness részleg, a szobánk is gyönyörű szép volt.
   Bőséges reggeli és vacsora. Kedves és barátságos volt mindenki. A halpedikűr szuper! Ha tehetjük még vissza térünk!
   További sok sikert kívánunk!
   Simon Miklós
  • Kissné Ildi
   2014. 05. 19. 22:54 (Dunasziget)
   Nagyon jól éreztük magunkat. Apróbb hiányosságok voltak, de ezek nem szegték kedvünket. A pezsgőfürdőkád szuper volt, a wellness részleg is (medencék). A szauna előtere viszont kicsi, nincs hely az átöltözés intimitásához, a szaunázás utáni pihenéshez. A szaunaszeánsz nekünk nem tetszett, Tibi stilusa nem jött be nekünk.
   Az ételek finomak voltak, a szoba tágas és szép.
   MenDan Magic Spa & Wellness Hotel****superior
   2014-05-23 14:09:23
   Kedves Ildi! Köszönjük szépen, hogy értékelte szállodánkat, megosztotta velünk véleményét. Kollégáink nevében is köszönjük a dicsérő szavakat, örülünk, hogy jól érezték magukat nálunk. Üdvözlettel: MenDan Magic Spa
  • Kurányi Györgyi
   2014. 05. 18. 15:59 (Celldömölk)
   Nagyon jól éreztük magunkat a szállodában, bőséges reggelik, vacsorák várták a vendégeket. Külön köszönet Tibinek a a remek szauna programokért.
  • Budai Nóra
   2014. 05. 12. 09:59 (Csorna)
   A szuper szauna show volt a legjobb program a hétvégén! Köszönjük Tibinek! N&K
  Legnépszerűbb
  csomagajánlataink