Bezár
Főoldal » Hírek » Szépségápolás felsőfokon

Szépségápolás felsőfokon

Szépségápolás felsőfokon

Ami miatt számunkra ez érdekes és büszkeséggel tölt el bennünket, hogy szállodánk fiatal munkatársa, Beke Barbara a fesztivál keretében megrendezésre kerülő III. Skills Hungary Nemzeti Döntőben Szépségápoló kategóriában megszerezte a szakmai kiválóságra jogosító első helyet. A megmérettetésen test- és köröm ápolással kapcsolatos feladatokkal kellett megküzdenie, illetve a kozmetika és smink területén is helyt kellett állnia.

Miért is olyan meggyőző és szép Barbara sikere?

Meggyőző, hiszen a versenyen Barbara nagyon nagy figyelemnek örvendett a szakmai zsűri szemében, mindenkinek szemet szúrt a kolléganő tudása, felkészültsége és hozzáállása, valamint szép és felelősségteljes, mert egy szép szakma mesterének lenni nagyon nagy kihívást is jelent. Kihívás, mert a jövőben aztán nincs megállás, jöhetnek az újabb és újabb kihívások, a mindig megújuló trendek, ami tanulással, gyakorlással és még több gyakorlással jár majd.

Az igazi küzdelem pedig csak ezután kezdődik majd, hiszen Barbi előtt áll még a 2016. decemberében megrendezésre kerülő göteborgi Európa Bajnokság. Az izgalom nagy, de a kitartása annál nagyobb, hiszen idén szeretné a tavalyi Sao Paulóban zajlott World Skills versenyen megszerzett 16. helyezését most megdönteni. Mi támogatjuk a sikerhez vezető úton.

Gratulálunk Barbi ezúton is.

Munkatársaid, azaz a Hotel MenDan Csapata

Legnépszerűbb
csomagajánlataink