Főoldal / Hírek / Szépségápolás felsőfokon

Szépségápolás felsőfokon

2016. 05. 04.

Április a szakmák, valamint számunkra a büszkeség hónapja volt.

„Hiszen egy jó szakma felér egy diplomával” szlogennel 2016. tavasszal Budapesten megrendezésre került a IX. Szakma Sztár Fesztivál, avagy a Szakma Kiváló Tanulója Verseny és az Országos Szakmai Tanulmányi Verseny döntője, ahol több, gyakorlatot igénylő szakmát tanulók képviselői mérethették meg magukat.

Szépségápolás felsőfokon

Ami miatt számunkra ez érdekes és büszkeséggel tölt el bennünket, hogy szállodánk fiatal munkatársa, Beke Barbara a fesztivál keretében megrendezésre kerülő III. Skills Hungary Nemzeti Döntőben Szépségápoló kategóriában megszerezte a szakmai kiválóságra jogosító első helyet. A megmérettetésen test- és köröm ápolással kapcsolatos feladatokkal kellett megküzdenie, illetve a kozmetika és smink területén is helyt kellett állnia.

Miért is olyan meggyőző és szép Barbara sikere?

Meggyőző, hiszen a versenyen Barbara nagyon nagy figyelemnek örvendett a szakmai zsűri szemében, mindenkinek szemet szúrt a kolléganő tudása, felkészültsége és hozzáállása, valamint szép és felelősségteljes, mert egy szép szakma mesterének lenni nagyon nagy kihívást is jelent. Kihívás, mert a jövőben aztán nincs megállás, jöhetnek az újabb és újabb kihívások, a mindig megújuló trendek, ami tanulással, gyakorlással és még több gyakorlással jár majd.

Az igazi küzdelem pedig csak ezután kezdődik majd, hiszen Barbi előtt áll még a 2016. decemberében megrendezésre kerülő göteborgi Európa Bajnokság. Az izgalom nagy, de a kitartása annál nagyobb, hiszen idén szeretné a tavalyi Sao Paulóban zajlott World Skills versenyen megszerzett 16. helyezését most megdönteni. Mi támogatjuk a sikerhez vezető úton.

Gratulálunk Barbi ezúton is.

Munkatársaid, azaz a Hotel MenDan Csapata