Főoldal / Hírek / Selfieccino – figyelmesség egy kávéhabban

Selfieccino – figyelmesség egy kávéhabban

2021. 07. 22.

Smaragd kávézónkban beüzemelésre került egy innovatív technológiával működő kávényomtató gép.

Selfieccino – figyelmesség egy kávéhabban

Selfieccino – üzenet egy feketében

Egy kedves üzenet, egy apró figyelmesség igazán jól tud esni mindenkinek, pláne, ha az szívből jön. Nap, mint nap találkozhatunk olyan kis apró üzenetekkel, amivel szebbé, boldogabbá, viccesebbé tehetjük a barátaink, szerelmünk, családtagjaink napjait, hiszen üdítős palackok feliratai vagy éppen kupakja, csokoládék, bonbonok csomagolásai is cuki üzeneteket hordozhatnak. Miért ne lehetne egy ilyen kis figyelmesség egy kávéhabban is?

Az élet és az emlékek habos oldala

Szívecskével, virággal már bizonyára mindenki találkozott egy cappuccino vagy egy latte macchiato tetején is, de egy szívecskét a pocakján viselő tündéri pingvinnel, egy szülinaposnak járó tortával, egy I love you feliratos szívvel vagy akár egy saját emlékeket őrző képpel még biztosan nem! A MenDan-ban azonban már találkozhat és akár pikk-pakk meg is lephet vele valakit. Hogy hogyan?

Smaragd kávézónkban beüzemelésre került egy innovatív technológiával működő kávényomtató gép, mely a 3,5%-os zsírtartalmú tejből készített selymesen lágy habra (cappuccino vagy latte macchiato) tanúsított ételfestékkel a helyszínen kiválasztható sablonok segítségével vagy egy telefonnal készített kép beolvasásával (QR kód segítségével) bármilyen képet, mintát képes rányomtatni.

Bár a képes csodakávék elkészítése így egy kicsit hosszabb időt vesz igénybe, azonban a kedves gesztus garantáltan kárpótol mindenkit érte.

Igény esetén kérje munkatársaink segítségét! Az extra habos selfieccino kávékülönlegességek 200/400 Ft-os felár ellenében rendelhetők.