Bezár
Főoldal » Hírek » MenDan Nyár Minecraft Mars Misszióval – Küldetésre fel!

MenDan Nyár Minecraft Mars Misszióval – Küldetésre fel!

MenDan Nyár Minecraft Mars Misszióval – Küldetésre fel!

Napsütés, csobbanás, izgalmak és programozás virtuális kalandokkal

Kerek a Föld, de a világunk egyre inkább kocka

Szinte hozzánk nőttek manapság a mobiltelefonok, okosórák és tabletek, sőt, nagyon nem is szeretünk olyan helyre menni, ahol nincs WiFi (pláne jó erős), mert nem szeretnénk lemaradni a világ nagy dolgairól, az ismerősök öröméről és bánatáról, na meg azért az sem utolsó dolog, hogy megosszuk másokkal a sajátjainkat. De ha kicsit fontosabb vizekre evezünk, azaz a munka világába, már akkor sem maradhat el mellőlünk egy laptop, amin azért rá-rá pillanthatunk a levelekre, megírhatunk egy-egy riportot vagy szimplán felkészülhetünk a következő munkanapra. Legyen szó kisgyerekről, nagygyerekről, felnőttről, szülőről vagy nagyszülőről, minimum egy kütyünek lennie kell. Jó dolog ez vagy rossz? Ki-ki maga dönti el, de az automatizált világnak azért akadnak előnyei is minden korban, ha azt jól használjuk ki.

Kocka előnyök, azaz mire jó a digitális tudás

Már 2020-ban is, a jövőben pedig lassacskán szinte minden területen elengedhetetlen lesz a digitális tudás legalább alapfokon. A hivatali ügyintézésben, az oktatásban, a munkában, de van, hogy már egy éttermi rendelésnél is csak a saját kútfőnkre és a benne rejlő digitális, virtuális infókra támaszkodhatunk. Szóval, érdemes már időben elkezdeni az információszerzést, már csak a könnyebb jövő érdekében is.

Create. Code. Enjoy. Így hangzik a Logiscool szlogenje.

Azaz kreativitás, programozás és élmények. Hogy hogyan passzol össze ez a három fogalom, azt nem csak leírjuk, hanem a Logiscool segítségével a nyáron több héten keresztül meg is mutatjuk az arra fogékony és érdeklődő gyerkőcöknek, hiszen júliusban 2 hétre a MenDan falai közé költözik a Logiscool programozó tábora, ahol az 5-11 éves kor közötti vendégek napi 1,5 órában megismerkedhetnek a digitális eszközök használatával, valamint elsajátíthatnak olyan programozói ismereteket, mely hatással lehet a jövőjükre. Mindezt játékosan; olyan kreatív módon, ami által fejlődik a matematikai és a programozói tudásuk is, ráadásul mindezt a legújabb és legismertebb Minecraft videó játékokon keresztül.

Kockulva tanulás a családi wellness pihenés alatt is – MenDan Minecraft tábor

2020. július 6-10, valamint 2020. július 20-24. között napi másfél órában a kockulásé lesz a főszerep a MenDan-ban, ahol a résztvevő gyerekek a Minecraft Classic és a MineCraft Mars Misszió játékokon keresztül nyerhetnek betekintést a programozás világába. Szárnyalhat a fantázia, jöhetnek a végtelen lehetőségek, indulhat a virtuális kaland a csapdák, kincsek, rejtekhelyek világába! Sőt, a gyerkőcök a redstone által nyújtott lehetőségeken túl már belekóstolhatnak az űrutazás világába a Mars Misszióval!

Az ismeretek elsajátításához mindössze némi fogékonyságra van szükség, a részvételhez való eszközöket biztosítjuk. A Minecraft tábor szakképzett oktatói garantálják a vidám hangulatot és az élményekkel tarkított tanulást, ráadásul meglepetéssel is kedveskednek a résztvevő gyerkőcöknek.

Részvételi díj:

A foglalkozásokon való részvételszám korlátozott, maximum 12 gyermek / foglalkozás, így a részvételt kizárólag előzetes egyeztetés alapján tudjuk garantálni. A foglalkozások nem épülnek egymásra, így lehetőség van 1-1 alkalommal is részt venni a programon.

Legnépszerűbb
csomagajánlataink