Egyedülálló csúszdapark

Emelkedjen az adrenalin szint! A strand területén 2016 nyarára készült el a csúszdapark, mely a jelenlegi csúszdaelemek bővítésével a 14 éven felüli korosztály számára kínál izgalmas időtöltést. A kibővült csúszdapark elemei között több olyan is rendelkezésre fog állni, amely jelenleg még...

A strandon lévő csúszda együttes öt új elemmel bővült.

Az egyik az úgynevezett MagicTunnel - Varázsalagút csúszda. Ez egy zárt rendszerű építmény, mely 133,46 m hosszú; e csúszda a magyarországi fürdők kínálatában is egyedülálló, különleges fény effektjeinek, kialakításának köszönhetően.

Zárt és nyitott részek váltakoznak az úgynevezett UFO csúszdán, melyen 105,5 méter hosszan csúszhatnak a vendégek, elkészült egy 47,8 méter hosszú kamikaze csúszda, egy úgynevezett Turbo+csúszda (67,8 méter), illetve egy 84,7 méter hosszú inga+rafting.

Összességében több mint 400 méter új csúszda attrakció létesült a Zalakarosi Fürdő strandján, s elmondható, hogy igazán különleges, hiszen a legmagasabb indító pont 18 méter magasan helyezkedik el. A “Turbo” elnevezésű elem egy átlátszó cső csúszda, amely dizájnt illetően nyújt különleges vizuális élményt a vendégeknek.

Az új beruházás hiánypótló a Zalakarosi Fürdő kínálatát illetően, hiszen a kicsik mellett juniorok (14 pluszos korosztály) és a felnőttek számára is különleges élményt kínálnak az adrenalin szintet elég jelentősen növelő csúszdaparkkal.

Programnaptár