Főoldal / Hírek / Coral FunHouse – új dizájn, megszokott élmények

Coral FunHouse – új dizájn, megszokott élmények

2021. 09. 02.

Az évek óta nagy népszerűségnek örvendő Coral FunHouse 2021 tavaszán ráncfelvarráson esett át.

Coral FunHouse – új dizájn, megszokott élmények

Coral – új dizájn, megszokott élmények

Az évek óta nagy népszerűségnek örvendő (és igaz, kamaszoknak készülő, de felnőtt vendégek körében is élményszámba menő) Coral FunHouse 2021 tavaszán ráncfelvarráson esett át. Noha nem azért került sor erre a „beavatkozásra”, mert már elvesztette a fiatalságát, csupán teret adtunk még jobban a játék élményének, hiszen a MenDan kamasz (illetve felnőtt) játéktere igencsak központi szerepet játszik a nálunk pihenő tinédzserek körében.

Coral FunHouse – új bárpult, nagyobb tér 

A street food fogásokat, frissítőket felsorakoztató bár májusban új helyre került és teljesen új dizájnt kapott, így a FunHouse-ban megtalálható játékok – csocsó, darts, billiárd, x-box – immáron jóval könnyebben elérhetők, nem zavarva ezáltal az önfeledt és szabad játékot.

Coral étterem – büféasztal új külsőben

A Coral FunHouse melletti Coral étterem is büszkélkedhet némi újdonsággal, ugyanis a FunHouse bárpultjával együtt az étterem büféasztala is új külsőt kapott megkönnyítve, hatékonyabbá téve ezáltal a kiszolgálást. Az étterem kínálata, a kiszolgálás és az ételek minősége, a választékos fogások persze semmit sem változtak.