Főoldal / Hírek / A Sky Pool már a láthatáron

A Sky Pool már a láthatáron

2022. 04. 20.

Mindössze hetek kérdése és a várva várt Sky Pool csobbanásra készen várja majd a MenDan vendégeit.

A Sky Pool már a láthatáron

Hatalmas öröm számunkra, és reméljük vendégeinknek is, hogy a tavasz végére, ha még csak tesztüzemben is, de megnyithatjuk szállodánk Sky Pool világát, teret adva ezzel és az erre épülő új szolgáltatásokkal az újabb MenDan élményeknek a jövőben.

Több, mint varázslatos

Erre valóban nem elég a varázslatos jelző, ez annál sokkal több lesz; izgalmas, lélegzetelállító, szájakat tátva tartó, de abban bízunk, hogy leginkább felejthetetlen lesz mindenki számára, aki lesz kellően bátor egy újabb MenDan adrenalin kalandhoz. Mert ide aztán kell majd némi bátorság, merészség, mert nem elég, hogy a tetőmedence nagy része átlátszó, de a napozóterasz is igazán légies élményeket ígér az ötödik emeleti magasságban.

De itt még nem ér véget a Sky Land élményeinek sora, ugyanis a csobbanás, a pezsgés és a napfürdő mellett lesz még mit kiélvezni a MenDan tetején. Helyet kapott a Sky Pool és a 750 négyzetméteres napozóterasz mellet egy 80 fős, dézsa formájú „panorámaszauna” külön pihenőterasszal, fedett és szabadtéri merülőmedencével, jégkúttal, ami a felnőttek körében bizonyára nagy sláger lesz, ugyanis ez a rész kizárólag a 18+ korosztály számára áll majd rendelkezésre.

A wellness kalandok sora azonban itt sem érhet véget finom ételek és italok nélkül, a Sky bárban frissen készülnek majd a street food fogások, keverednek koktélok, főnek a forró vagy éppen jeges kávék.

Élmények számokban

S ha már minden képzelet a nyári tetőmedence körül forog, akkor azért kicsit számokban is megmutatjuk, mire is vállalkoztunk 2020-ban:

  • 750 m2 napozóterasz, a medence mellett üvegterasszal, kényelmes nyugágyakkal
  • 6x26 méteres medence 2/3 részben átlátszó fallal és aljzattal, pezsgőelemekkel
  • 1,1-1,4 méter vízmélység
  • 16 méteres magasságban, az 5. emeleten
  • körben panorámafolyosóval
  • 80 fős panorámaszauna, merülőmedencével, pihenő- és napozóterasszal, jégkúttal (18+)
  • Sky bár számos ínycsiklandó falattal és frissítővel – saját konyhával, egyedi ét-és itallappal

Hát itt tartunk most; a Húsvét utáni napokban. Terveink szerint pár hét, és május végén jöhet a próbaüzem, szóval már nem csak a fényt látjuk az alagút végén, hanem lelki szemeink előtt a Sky Pool-ban lubickoló, a pihenőteraszokon barnuló, a szaunában pihenő és energiát gyűjtő vendégeket is.

Hamarosan Sky Pool csobbanás!