Főoldal / Hírek / 2016 újdonsága: Magic Suite

2016 újdonsága: Magic Suite

2016. 07. 18.

Lenyűgöző moziélmény, high-tech megoldások szállodai szinten, avagy valóban mindent a vendégek varázslatos kényelméért 

2016 újdonsága: Magic Suite

Egy zalakarosi wellness szálloda tele minden földi jóval, extra szolgáltatással, benne pedig néhány új szoba, ami a luxus élvezete, a mozi látvány- és hangélménye mellett a minőségi megoldásokat és kényelmet keresők igényeit hivatott kiszolgálni. Felkeltettük az Ön érdeklődését is? Akkor valószínűleg Ön is szereti a modern technikát és a kikapcsolódás első osztályú formáit. Érdemes most jól figyelnie, hiszen ez most már nem csak a képzelet része lehet!

Álomvilágból a valóságba

A karosi MenDan Magic Spa és Wellness Hotel újra nagy durranással rukkolt elő a 2016-os nyár közepén. Míg a hotel környezete, gasztronómiai és wellness lehetőségei eddig is a legszínvonalasabbak közé tartoztak országos szinten, a szálloda most rátett még egy lapáttal minderre és olyan high-tech megoldásokkal, ámulatba ejtő miliővel ruházta fel néhány szobáját, hogy bátran állíthatjuk; ide belépve a fantázia varázsbirodalma tárul elénk. Egy lépés a lábujjak közé beférkőző, puha szőnyegen és máris a mennyországban érezhetjük magunkat. Aztán jöhet az ámulat fokozása. A lakosztály színharmóniáját a hatalmas ablakokon beszűrődő napfényen túl, csodás kristálycsillárok emelik ki, a fürdőszoba csillogó üvegkristályos kialakítása is magáért beszél. Itt a vendég minden négyzetcentiméteren átélheti a luxus kényelem, az élmény-wellness és a relaxálás tökéletes hármasát.

A harmónia tökéletes triója

Kezdjük is a kényelemmel! Míg a nappali pihenésről a többféleképpen állítható kanapé gondoskodik, addig az éjszaka nyugalmát a hálószoba hangulatvilágítással ellátott franciaágya biztosítja. 

S az élmény? Az egyszerűen fantasztikus! A 160 cm képátmérőjű, 4K felbontású, ultra HD televízió a mozik látványelemeit, a 7.1-esházimozi rendszer és a blu-ray lejátszó pedig az igazi hangélményt garantálja. Sőt, a lejátszóhoz filmek széles tárháza áll rendelkezésre, igazán tökéletessé téve a feelinget.

A wellness kényeztetés pedig tovább folytatódhat privátban is. A lakosztály közepén tündöklő kör alakú jacuzzi a relaxálás és a romantika pillanatait szövi össze, amit a kétszemélyes, karbonszálas infraszauna egészíthet ki.

S hogy mivel lehet mindezt még fokozni? A lakosztály kétzónás borhűtőjének minőségi borválasztékából származó pohár borral a balkonon, ahonnét káprázatos panoráma tárul elénk Zalakaros legújabb látványosságaira, az erdővel szegélyezett ökoparkra és termáltóra.

Romantika kontra high-tech

Összességében pedig kinek ajánljuk? Bárkinek, aki maga mögött hagyva a mindennapokat elszökne a modern fantázia szállodai otthonába, ahol a kikapcsolódás minden pillanatát varázslatos élmények, pazar elemek összhangja alkotja.

Uraim, Hölgyeim!? Íme tehát a hosszú kapcsolat titka; a megoldás a romantika és a high-tech világ fúziójára, ahol a párok minden tagja megtalálja a számítását. Ezt mindenképpen ki kell próbálni! Íme egy kis ízelítő!