Zalaszabari KalandoZoo

Szabadtér, friss levegő, valódi vidéki kalandok, gyönyörű kilátás a Kis-Balatonra és egy fergeteges programokkalteli, garantált kikapcsolódás Zalakrostól mindössze 15 percnyire.

Zalaszabari KalandoZoo - Szabadtéri programlehetőség

A Zalakarostól 15 percre, a Kis-Balaton nyugati partján, Zalaszabarban található - egyénileg, családosan, illetve csoportosan is látogatható - kalandpark az aktív pihenést, öko-turizmust kedvelő fiatalok, családok, baráti társaságok, iskolák és cégek számára remek kikapcsolódási, szabadidő eltöltési lehetőséget kínál, nyugodt, idilli környezetben, a friss levegőn - a kaland és szórakozás jegyében.

Kalandos programok, csúszdaház

A Zobori KalandoZoo az osztálykirándulások, táborok, túrák, céges csapatépítő tréningek ideális helyszíne. Alapprogramok: Kilátó:a terület legmagasabb pontján került megépítésre a Thury őrhely és kilátó, ahonnan a gyönyörű panoráma még teljesebben megcsodálható. A fából készült, több emeletes kilátóból szép kilátás nyílik a Szabari dombvidékre, a Kis-Balaton rejtelmes szigetvilágára. Tiszta légköri viszonyok egészen Badacsonyig kémlelhetjük a horizontot.
A kilátóhoz hangulatos sétaút vezet. Játszótér:Kalandparkunk játszótere a legkisebbek mozgásigényét elégíti ki, ahol hinta, csúszda, homokozó található.Ugráló trambulinok, állatsimogató, kötélpálya:speciális felszereléssel (sisak, heveder) biztonságos körülmények között lehet nekivágni a változatos ügyességi akadályokból álló két szintes oszlopbirodalomnak, mely izgalmas kalandot, felejthetetlen élményt jelent kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A félelemtől elesett "hősöket" kiképzett felügyelőink készséggel lehozzák az anyaföldre.

Csapatmunka, csapatjáték

Röplabda pálya, focipálya: homokos röplabda pálya, füves focipálya. A pályákhoz a megfelelő labdákat biztosítják. Pingpong: kültéri asztal, ütőket és labdát biztosítják. Íjászat: Céltáblára, vagy lufikra vadászat Robin Hood módra. Lézerharc: Igazi csapatjáték minden korosztály számára az akadályokkal és lövésztoronnyal tarkított harcmezőn való küzdelem. Maximum 2*5 fős csapatot tudnak felfegyverezni speciális lézerpuskával és találatokat érzékelő egységgel, valamint elegendő virtuális élettel és tölténnyel.

Programnaptár