Bezár

Vízi világ, Aqualand

Szállodánk saját élményfürdője, termálfürdője Zalakaroson

Élményfürdő Zalakaroson a MenDanbanA kékről a színszimbolika alapján erősen asszociálunk a békességre, a nyugalomra, az életre, a gyógyításra, a megértésre és a lágyságra.

víz színe, a spa színe megadja az alaphangulatot mindahhoz, amiről egy wellness pihenés szól.

Az Európában egyedülálló termálvíz egyszerre kínálja a gyógyítás és a megelőzés lehetőségét a hozzánk látogató fürdőzőknek.

A MenDan Hotel vízi világának megalkotásakor nem köveket, nem csempéket használtunk az építéshez, hanem egy kis kékséget, egy kis nyugalmat, egy kis harmóniát... így lettünk a spa egyedülálló szigete.

Páratlan szépségű fürdőkomplexumunk, az Aqualand több mint 400 nm vízfelülettel csábítja a fürdőzni vágyókat.

Aqualandunkon 27-28 °C a levegő hőmérséklete. A zárt fürdőtér belső hőmérsékletének és páratartalmának optimalizálásáról egy Menerga típusú, négy egységből álló, automatán üzemelő légkezelő berendezés gondoskodik, mely figyelembe veszi a napszakot, évszakot, a belső- és külső hőmérsékletet, valamint a páratartalmat. Ez a rendszer számítógép vezérlésű online beavatkozási lehetőséggel. 

Medencekínálatunkban minden kedves vendégünk megtalálja a kedvére valót:

Aqualandunk kínálatát Kneipp kúránk, egyedülálló élményzuhanyaink, gyönyörű látványt kínáló napozóteraszunk, nyugágyaink, mediterrán pihenőszobánk teszik teljessé.

Szauna parkunkban finn és bioszauna, valamint gőzkabin várja a szauna rajongókat egy kis egészséges izzadásra. Nem lenne azonban MenDan a MenDan, ha nem nyújtanánk itt is egy kicsivel többet - napi több alkalommal ingyenes szauna show programokkal kedvezünk Vendégeinknek! Joghurtos, sörös, mézes, jeges, sós, jó reggelt, vagy afrodiziákumos szauna programjaink elvarázsolnak mindenkit, ráadásul a profi szauna mester vezetésével megtanulhatjuk az egészséges izzadás mikéntjét is.

Poolbárunk változatos frissítő és koktélkínálata a fürdőzés utáni felfrissülést szolgálja.

Aqualandunk legkedveltebb programja a minden pénteken vagy szombaton megrendezésre kerülő éjszakai fürdővarázs party, mely során 24:00 óráig tart nyitva a fürdő részleg, fények, zene, hastánc és szauna programok szórakoztatják a lubickoló vendégeket.

Újdonságok!

A vízi világban helyet kapott egy új infraszauna és vadonatúj rattan napozóágyak kerültek a medencetérbe.

Jégbarlang: Az északi népek szauna kultúrája szerint a forró légfürdő után a szabadban tartózkodtak egy ideig. Ma már rendelkezésre állnak azok a technológiák, amelyekkel mesterséges módon akármilyen évszakban biztosítható hasonló élmény. A jégbarlangban a hőmérséklet 0 - -3°C.

Jégkása kút: A hűtőfürdőzés egyik különleges módja, amikor testünkre apró szemű jégkását, jégdarát szórunk, vagy tenyerünkből az apró szemű jeget bőrünkre dörzsöljük. A jégkása hatékony kiegészítője a szaunázásnak. 

Privát wellness

Az Aqualand privát bérlésére is van lehetőség, akár romantikára, akár privát szórakozásra vágyó csoportok számára - a nyitvatartási időn túl 25.000 Ft/óra összeg ellenében. Amennyiben ilyen igénye merül fel, keresse kollégáinkat a e-mail címen, vagy foglalásában/ajánlatkérésében a megjegyzés rovatban jelezheti igényét szobafoglalás részlegünk felé! 

Legnépszerűbb
csomagajánlataink