Hívjon bennünket! Visszahívjuk!Vezetékes: +36 93 542 142
Mobil: +36 30 508 9881

Szépség - lelkileg és testileg

Szépségszalon / beauty | MenDan HotelHogy a szépség belülről fakad, nem csak mondás, hanem a spa titka. Megszépítjük a lelkét, hogy teste is készen álljon a kiegyensúlyozott szépség befogadására.

Professzionális arc- és testkezelések, Thalasso terápiák, aromafürdős kezelések, haj- szobrászat, professzionális smink, manikűr-pedikűr, fekvő és álló szolárium - minden egy szépségszigeten.

Különlegességekre vágyik? Nekünk erre is van ötletünk: csokoládé masszázs, Kleopátra tejes-mézes kezelés, holisztikus tengeri spa kezelés, aroma-alga testpakolás. Szépülni szeretne testben, lélekben? Válaszunk: a MenDan.

Exkluzív szolgáltatásaink: LuXLash 3 dimenziós szempilla-hosszabbítás, Byas Face Lifter bőrfiatalítás

Uraim: Önöket is szeretettel várjuk.

Szépségtanácsadás 

A kozmetikai kezeléseket egy bőrápolási konzultáció előzi meg, melynek során szakembereink pontos bőrdiagnózist készítenek vendégeink bőrének állapotáról, tájékoztatják a lehetséges kezelés menetéről és hatóanyagairól. Személyre szóló kezelési tervet, és otthoni szépségprogramot állítanak össze.

Szépség szolgáltatásaink:

Krioszauna

Ez a hagyományos szauna ellentettje, ugyanis a szervezetet nagyon rövid időre -120 °C és -170 °C közötti hőmérsékletnek teszi ki.

Egy terápia időtartama 60-180 másodperc, a teljes kúra 10-20 vagy még több alkalomból áll. A nagyon alacsony hőmérsékletértékek ellenére a testünk nem fagy meg, mivel a krioszauna fülkében a levegő rendkívül száraz. Az eljárás alatt érzett hideg elviselhető mértékű, sokkal kevésbé kellemetlen, mint például ha hideg vízbe mártózna meg az ember. 

A kezelés menete

A krioszauna fülkében a hideget folyékony nitrogén elpárologtatásával állítják elő. A krioszauna minden egyes használatát megelőzően 2-3 perces időtartamra van szükség a hőmérsélet megfelelő lehűtésére.

Mielőtt belépéne a kabinba, a vendégnek védőruházatot, azaz vastag pamut zoknit, valamint szintén pamutból készült fürdőruhát (fehérneműt) kell felvennie. A krioszauna padlózatának magassága állítható, így azt a vendég testmagasságához lehet igazítani, ezért csupán vállmagasságig "merül el" a hideg gázokban, és mivel a feje a gáz szintje fölött van, a környezeti levegőt lélegezheti be, így nem kell szájmaszkot viselnie. A hőmérséklet mintegy 30 másodperc alatt csökken -20 °C-ról akár -170 °C-ra, majd az elért hőmérséklet a kívánt időtartamig változatlan marad.

A kezelés végén a padló automatikusan visszasüllyed, és kollégánk segít a vendégnek elhagyni a kabint.

Ára: 5 900 Ft / 3 perc; 23 600 Ft / 4+1 kezelés

Újdonságaink a Topáz Beauty Szalonban

Új szolgáltatásainkat, kezeléseinket, Topáz Beauty Szalonunkkal kapcsolatos híreinket ITT elérheti.

Aktuális áraink

Aktuális árlistánkat itt tekinthetik meg.

Akciós ajánlataink

Szolgáltatás Ajánló
Vendégeink mondták
Vélemények szállodánkról

Hírlevél

Tájékozódjon folyamatos akcióinkról és ajánlatainkról!

Iratkozzon fel