Bezár

Szépség - lelkileg és testileg

Szépségszalon / beauty | MenDan HotelHogy a szépség belülről fakad, nem csak mondás, hanem a spa titka. Megszépítjük a lelkét, hogy teste is készen álljon a kiegyensúlyozott szépség befogadására.

Professzionális arc- és testkezelések, Thalasso terápiák, aromafürdős kezelések, haj- szobrászat, professzionális smink, manikűr-pedikűr, fekvő és álló szolárium - minden egy szépségszigeten.

Különlegességekre vágyik? Nekünk erre is van ötletünk: csokoládé masszázs, Kleopátra tejes-mézes kezelés, holisztikus tengeri spa kezelés, aroma-alga testpakolás. Szépülni szeretne testben, lélekben? Válaszunk: a MenDan.

Exkluzív szolgáltatásunk: LuXLash 3 dimenziós szempilla-hosszabbítás

Uraim: Önöket is szeretettel várjuk.

Szépségtanácsadás 

A kozmetikai kezeléseket egy bőrápolási konzultáció előzi meg, melynek során szakembereink pontos bőrdiagnózist készítenek vendégeink bőrének állapotáról, tájékoztatják a lehetséges kezelés menetéről és hatóanyagairól. Személyre szóló kezelési tervet, és otthoni szépségprogramot állítanak össze.

Szépség szolgáltatásaink:

Krioszauna

Ez a hagyományos szauna ellentettje, ugyanis a szervezetet nagyon rövid időre -120 °C és -170 °C közötti hőmérsékletnek teszi ki.

Egy terápia időtartama 60-180 másodperc, a teljes kúra 10-20 vagy még több alkalomból áll. A nagyon alacsony hőmérsékletértékek ellenére a testünk nem fagy meg, mivel a krioszauna fülkében a levegő rendkívül száraz. Az eljárás alatt érzett hideg elviselhető mértékű, sokkal kevésbé kellemetlen, mint például ha hideg vízbe mártózna meg az ember. 

A kezelés menete

A krioszauna fülkében a hideget folyékony nitrogén elpárologtatásával állítják elő. A krioszauna minden egyes használatát megelőzően 2-3 perces időtartamra van szükség a hőmérséklet megfelelő lehűtésére.

Mielőtt belépne a kabinba, a vendégnek védőruházatot, azaz vastag pamut zoknit, valamint szintén pamutból készült fürdőruhát (fehérneműt) kell felvennie. A krioszauna padlózatának magassága állítható, így azt a vendég testmagasságához lehet igazítani, ezért csupán vállmagasságig "merül el" a hideg gázokban, és mivel a feje a gáz szintje fölött van, a környezeti levegőt lélegezheti be, így nem kell szájmaszkot viselnie. A hőmérséklet mintegy 30 másodperc alatt csökken -20 °C-ról akár -170 °C-ra, majd az elért hőmérséklet a kívánt időtartamig változatlan marad.

A kezelés végén a padló automatikusan visszasüllyed, és kollégánk segít a vendégnek elhagyni a kabint.

Ára: 5 900 Ft / 3 perc; 23 600 Ft / 4+1 kezelés

Újdonságaink a Topáz Beauty Szalonban

Új szolgáltatásainkat, kezeléseinket, Topáz Beauty Szalonunkkal kapcsolatos híreinket ITT elérheti.

Aktuális áraink

Aktuális árlistánkat itt tekinthetik meg.

Legnépszerűbb
csomagajánlataink