Adni öröm! Ajándékozás folyamatban…

Gratulálunk! Már csak pár lépésre van attól, hogy valakinek mosolyt csaljon az arcára!

Választott ajándékutalvány: Luxus-Wellness Fantáziautalvány

Érvényes: 2024. 09. 01 - 2024. 12. 20.-ig

Kérem adja meg, hogy melyik utalványtípusból hány darabot szeretne vásárolni!
Majd ne felejtse el megadni a megajándékozott/ak nevét!

db 2 fő / 2 éjszaka, 197 900 Ft / db

Megrendelő adatai:


Figyelem! A Freemail, Citromail, Indamail és Yahoo ingyenes levelezőrendszerek korlátozottan képesek leveleinket fogadni, így egyéb (pl. gmail-es) e-mail címet célszerű itt is megadni. Az űrlap beküldését követően visszajelzéseinket a Beérkező/Promóciók/SPAM mappában is érdemes ellenőrizni!0 Ft

Postázási adatok:
Banki átutalás:

A banki közleményben kérjük adja meg a megrendelő nevét a könnyebb azonosításhoz! Amennyiben más névről érkezik az utalás, kérjük azt előre jelezze.

Név: MBH Bank Nyrt.
Cégnév: MenDan Hotel Kft.
Bankszámlaszám: 50440016-10009660-00000000
Adószám: 23424379-2-20
IBAN: HU69 5044 0016 1000 9660 0000 0000
BIC: MKKBHUHB
Székhely: 8749 Zalakaros Gyógyfürdő tér 8.

A K&H szép kártyás utalást Ön tudja indítani szállodánk felé, ehhez a K&H bankot kell Önnek felhívni a 06-1-33-53-355 telefonszámon.

Szállodánkat, mint elfogadóhely MenDan Magic Spa & Wellness Hotel **** superior, vagy cégnéven: MenDan Hotel Szállodaipai Kft. néven fogják azonosítani. A cím mindkét esetben: 8749 Zalakaros, Gyógyfürdő tér 8.

Szálloda azonosítószáma, melyet a bank kérni fog: 84017336

Kérem, legyen kedves email-ben előre jelezni, hogy a a K&H szép kártyáról milyen névről és mekkora összeget szeretnének szállodánknak utalni!

Az összeg beérkezése után küldjük az utalványt a megrendelésben megjelölt módon.
Az MKB SZÉP kártyás tranzakció megkezdéséhez kérjük, a kártyatulajdonos nevét, illetve a kártya azonosító számát (4; 5 vagy 6 jegyű azonosító) elküldeni szíveskedjen számunkra, illetve hogy mekkora összeget szeretne utalni!

A megadott adatok megadását követően könyvelésünk az MKB banktól kapni fog egy 10 jegyű azonosítót, melyet elküldünk Önnek email-ben, és amelynek segítségével az MKB szép kártya honlapján az utalást Ön el tudja indítani szállodánk felé.

Szállodánkat, mint elfogadóhely MenDan Magic Spa & Wellness Hotel **** superior, vagy cégnéven: MenDan Hotel Szállodaipai Kft. néven találják meg. Cím mindkét esetben: 8749 Zalakaros, Gyógyfürdő tér 8.

Az összeg beérkezése után a megrendelésben megjelölt módon küldjük az utalványt.

Online rendszerünk részére az OTP Bank Nyrt. biztosítja a kártyaelfogadás lehetőségét, biztonságos, SSL protokollt használó kártyaelfogadó rendszere által. Bankkártyás fizetéskor Önt átirányítjuk az OTP Bank fizetőoldalára, így a fizetés közvetlenül a Bank által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik, és nem a webáruház oldalán.
Az internetes áruház az Ön kártya-, illetve a mögötte álló számla adatainak, számának, lejárati dátumának semmilyen formában nincs birtokában, abba betekintést nem nyerhet.

OTP vásárlói tájékoztatóTudomásul veszem, hogy a Mendan Hotel Kft. (8749 Zalakaros Gyógyfürdő tér 8., Adószám: 23424379-2-20) adatkezelő által a https://wellnesshotelmendan.hu/ felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: név, telefonszám, e-mail cím, számlázási cím adatok (ország, irányítószám, város, út, házszám) és szállítási cím adatok (ország, irányítószám, város, út, házszám). Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: https://simplepay.hu/adatkezelesi-tajekoztatok/