Bezár

Rendelés Ajándékutalvány

Adni öröm! Ajándékozás folyamatban…

Gratulálunk! Már csak pár lépésre van attól, hogy valakinek mosolyt csaljon az arcára!

Választott ajándékutalvány: 70 000 Ft értékű utalvány

Érvényes: A kiállítástól számított 1 évig.-ig

Kérem adja meg, hogy melyik utalványtípusból hány darabot szeretne vásárolni! Majd ne felejtse el megadni a megajándékozott/ak nevét!

db 70 000 Ft / db

Megrendelő adatai:

Postázási adatok:
A bankkártya adatokat kizárólag az OTP Bank Nyrt. oldalán adja meg!
A "Megrendelem" gomb megnyomása után Ön az OTP Bank Nyrt. fizetőoldalára jut!

vcard2

Az OTP Bank 2018. január 31-től nem bocsát ki American Express (AMEX) bankkártyákat, ügyfeleinek más típusú bankkártyákat biztosít. Ennek következményeként 2018. február 1-től nincsenek OTP Bank által kibocsátott érvényes AMEX típusú kártyák a magyar piacon. Az ilyen kártyákkal kezdeményezett tranzakciókat a bank rendszere elutasítja.

Online rendszerünk részére az OTP Bank Nyrt. biztosítja a kártyaelfogadás lehetőségét, biztonságos, SSL protokollt használó kártyaelfogadó rendszere által. Bankkártyás fizetéskor Önt átirányítjuk az OTP Bank fizetőoldalára, így a fizetés közvetlenül a Bank által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik, és nem a webáruház oldalán.
Az internetes áruház az Ön kártya-, illetve a mögötte álló számla adatainak, számának, lejárati dátumának semmilyen formában nincs birtokában, abba betekintést nem nyerhet.

OTP vásárlói tájékoztató

Kérjük, hogy ezt a fizetési módot abban az esetben válassza, ha a megrendelés teljes összegét egyetlen alszámláról tudja fizetni. Amennyiben az összeget csak különböző alszámlákról tudja kiegyenlíteni, kérjük, a SZÉP kártyás átutalást válassza. Az online fizetéstől eltérően a befizetést abban az esetben SZÉP kártya számlájáról a foglalást követően, utólag tudja majd teljesíteni.