Olajos thai masszázs utalvány

Érvényes: 2024. június 21-ig, majd 2024. szeptember 1. és december 20. között, a szállodával előre egyeztett időpontban

Miért áll a feje tetejére minden, amikor közeleg egy ünnep? Miért rohangál a legtöbb ember üzletről üzletre, hogy beszerezze az ajándékokat, amivel majd meglepi párját, családját?

Kötelesség? Megszokás? Elvárás? Biztos ilyen érvek is húzódnak a háttérben, de az ünnepi készülődés eme fontos momentumának van egy sokkal fontosabb apropója is; az öröm. Az öröm, amit egy boldogságban úszó szempár fejez ki, ami nem is csak az ajándéknak, hanem Önnek is szól. S mi a legfontosabb ebben a pillanatban? Az együttlét. Mert ezek a pillanatok örökre megmaradnak és a legboldogabbá tehetnek mindenkit.

Ebből kellene mindenkinek; apróságoknak, kamaszoknak, szülőknek, nagyszülőknek, de akár még a barátoknak is a legtöbb. S hogy ezt az örömet tovább fokozza, ajándékozzon szeretteinek még többet belőle egy varázslatos wellness élmény formájában!

Ne habozzon! Válasszon kedvesének, párjának vagy családjának személyre szabott élményt, és mi elkészítjük a névre szóló ajándékutalványt!

Utalvány ára:
  • 13 900 Ft/1 fő
Felhasználható:
2024-01-07 - 2024-06-21, 2024-09-01 - 2024-12-20
Megrendelem
  • 1x olajos thai masszázs 60'

Érvényes: 2024. június 21-ig, majd 2024. szeptember 1. és december 20. között, a szállodával előre egyeztett időpontban.

Az ár 1 fő részére értendő, tartalmazza a fenti szolgáltatást és az áfát. Az ajándékutalványt az utalvány teljes összegének beérkezése után postai úton vagy e-mailben továbbítjuk a megrendelőnek.

Az utalvány a későbbiekben készpénzre nem váltható.

Jól dönt, mert:

  • Pihenés és élmények garantálva: ajándék, aminek mindenki örül!
  • Igényes külső: mert a csomagolás is számít!
  • Rugalmasság, tág időintervallum a felhasználásra!
  • SZÉP kártyájával is fizethet, így annak felhasználhatósága időben kitolható.
  • Korlátozás nélkül átruházható.