Bezár

Vendégfogadás információk 2020 május

Kedves Látogatóink, leendő Vendégeink!

Bár múlt héten már jeleztük, hogy 2020. május 5-én újra visszatér az élet a MenDan-ba és - bár a tárt karokat most még egy kicsit nélkülözve - tárt kapukkal és persze a megszokott élmény- valamint mosolymennyiséggel várjuk Önöket, de arról még nem szólt a fáma, hogy hogyan. Nem szólt, mert szolgáltatáskínálatunk a régi, azaz változatlan, azonban pár extrával kiegészítettük, hogy a MenDan-feeling igazán tökéletes legyen. És akkor jöjjön ez a varázslatos életérzés részletesebben...

S bár nem az élmények közé sorolandó, de azért azt is megemlítjük, hogy természetesen a folyamatos fertőtlenítés a mindennapi életünk és munkánk része, rendkívül nagy figyelmet fordítunk rá, legyen szó a szobákról, a közösségi terekről. Szállodánkban több helyen is rendelkezésre állnak érintés nélkül használható kézfertőtlenítők, igény esetén maszkot is biztosítunk. Munkatársaink egészségi állapotára extra figyelmet fordítunk.

Úgy gondoljuk, minden adott egy tökéletes pihenéshez, így ha Ön is vágyik már rá(nk) és a lámpa Önnél is zöldre váltott, azaz készen áll a MenDan-feelingre, akkor ne feledje, mi ITT VAGYUNK!

Jöjjenek a tárt kapuk és a MenDan vendégfogadásának részletesebb intézkedései:

Ezt tesszük mi:

Amit mi kérünk Önöktől:

Vigyázunk Önökre, vigyázunk egymásra.

Élményekkel és a megszokott, mosolygós csapattal várjuk Önöket.

MenDan Csapat

Ajánlásaink, intézkedéseink során az MTÜ ajánlásait vettük figyelembe: 

https://mtu.gov.hu/documents/prod/COVID-19-kezikonyv_szallashelyek.pdf

Legnépszerűbb
csomagajánlataink