MenDan Hotelben Zalakaros
Bezár
Főoldal » Hírek » MenDan Kedvezményfüzet

MenDan Kedvezményfüzet

MenDan Kedvezményfüzet

Minimum 3 éjszakás foglalástól a MenDan élmények mellé Öné egy „Fedezze fel, élje át, visszavárjuk!” KUPONFÜZET is, mellyel kedvezményesen kalandozhat, fedezheti fel Zalakaros és a környék csodáit, szerezhet új élményeket, kedvezményekkel élvezheti szállodánk szolgáltatásait is. Ráadásul őszi MenDan pihenését is extra kedvezménnyel foglalhatja le.

Pörgős nyári #MenDanFeeling EGYEDI kuponfüzettel, EXTRA kedvezményekkel

Ön hogy képzeli el a felejthetetlen nyaralás képkockáit lelki szemei előtt? Felcsap egy jó könyvet egy medence partján? Kifekszik egy puha pázsitra törölközőjén és órákon át sütteti a hasát?  Egy nyugágy árnyékában vagy egy kényelmes ágy pihe-puha ölelésében alszik jó nagyokat?

Mi ennél azért pörgősebb nyarat terveztünk. Valahogy így:

  1. Fincsi és tápláló falatokkal indítjuk, folytatjuk és persze zárjuk is a pihenés minden napját. Erről Zafír és Coral éttermünk, Smaragd kávézónk és Pool bárunk, valamint a MenDan összeszokott szakács csapata gondoskodik. Szóval az evés-ivás ezzel megoldva :)
  2. S ha már megvan az energia, és nyárról beszélünk, jöhet a forró nyár elleni legjobb orvosság; a csobbanás az Aqualand öt medencéjének habjaiban, amit kiegészíthet minden vendégünk kénye-kedve szerint pár óra karosi, csúszós, pancsolós, strandolós kalanddal is.
  3. Gyerekkel – legyen mini, kicsi vagy nagyobbacska – mindig jól jön némi különlét, így míg a legfiatalabb generáció az óvónőkkel „kreatívkodik”, bulizik, játszik, a kamaszok kiélvezhetik a FunHouse világát, a szülőknek pedig jut idő egy kényeztető masszázsra, „én-időre”.

Azonban itt még mindig nincs vége a sornak, sőt! Ha már ismerik a MenDan szinte minden zegzugát, irány Zalakaros és a környék, ami szintén felfedezésre vár, melyhez az idei nyáron a MenDan extra kedvezményekkel járul hozzá. Szóval, ha…

S ha a szép emlékek, a szuper élmények és a szíve (na meg a család többi tagja) már a hazafelé úton legszívesebben visszahúzná, kuponfüzetünkben ehhez is talál egy 5000 Ft-os kedvezménykupont. 

Várjuk és visszavárjuk…

MenDan Hotel Csapata

Legnépszerűbb
csomagajánlataink