Bezár
MenDan Business Day/s
MenDan Business Day/s
Korlátozott kapacitás
. legnépszerűbb ajánlat
100% árgarancia
Foglalható: 2021.04.05 - 2021.04.30.
Kivételek:
Minimum tartózkodás: 1 éj
már 13 900 -tól /fő/éj
» » MenDan Business Day/s

MenDan Business Day/s

A hatályos jogszabályok értelmében és az előírt feltételek betartása mellett 2021. február 25-től szállodánk is fogadja az üzleti, gazdasági vagy tanulmányi céllal Zalakarosra és környékére érkező vendégeket. A kizárólag vendégeink számára nyitva tartó Zafír éttermünk és Smaragd Cafénk az ellátásért felel az itt tartózkodás ideje alatt, Mandara Wellness világunk és Topáz Beauty szalonunk segít a dolgos munkanapokon az ellazulásban, felfrissülésben a járványügyi feltételek szigorú betartása mellett.

  • Minimum 1 éj szállás bőséges reggelivel és vacsorával, melyet létszámtól függően menüválasztásos vagy büféasztalos formában biztosítunk – igény esetén szobaszerviz lehetőséggel
  • Fürdőköpeny használat felnőttek számára
  • Mandara wellness és Topáz Beauty szalonunk, gyógyászati részlegünk kezelései biztonságosan elérhetők – előzetes egyeztetés alapján, kezelések között megfelelő időintervallum beiktatásával, alapos fertőtlenítést követően (térítés ellenében)
  • A szállodai fürdőkomplexuma (Aqualand – szaunák, medencék, fitness terem) jelenleg nem üzemel
  • Igény esetén Nordic Walking botok használata, Coral FunHouse felnőtt játéktér élményelemeinek használata (darts, csocsó, billiárd) – munka utáni sportoláshoz
  • A szálloda teljes területén ingyenes WIFI
  • Vendégfogadásunk a legnagyobb biztonságban történik, intézkedéseinkről az alábbi linkre kattintva tájékozódhat: Biztonságos vendégfogadás
  • Szolgáltatásaink kizárólag üzleti, gazdasági vagy tanulmányi céllal vehetők igénybe, melyhez kérjük, hozzák magukkal a szükséges nyilatkozatot, melyet az alábbi linkre kattintva le is tölthetnek: Nyilatkozat

Amennyiben a korlátozások feloldásra kerülnek, a MenDan Business Days csomagunk érvényét veszti, helyére a Szevasz Wellness Tavasz nevű ajánlatunk és árai lépnek.
A szálloda fenntartja a jogot, hogy a korábban visszaigazolt foglalásokat módosítsa az aktuális csomagtartalomnak és áraknak megfelelően.
Áraink tájékoztató jellegűek, a szabad kapacitás függvényében valamint szobatípusainktól függően változhatnak.
Idegenforgalmi adó 2021. évben: 500 Ft / fő / éj
18 éves kor felett fizetendő.

Parkolási díj: 900 Ft / autó / éj

Általános gyermekkedvezmények 2020:
0 - 6 éves korig ingyenes félpanziós ellátással
6 - 11 éves korig 10 900 Ft / fő / éj félpanziós ellátással

A gyermekkedvezmény annyi gyermekre értendő, ahány teljes árat fizető vendég lakik a szobában.

Normál időszakban amennyiben a szobát egy felnőtt és egy gyermek veszi igénybe, a felnőttnek egyágyas felár, a gyermeknek (12 éves korig) pedig a korának megfelelő gyermekár számolandó.

A kiemelt időszakokban, tematikus hétvégéken amennyiben a szobát egy felnőtt és egy gyermek veszi igénybe, akkor nem egyágyas felárral számolunk, hanem a két teljes árat fizető főre vonatkozó csomagár fizetendő.

Lemondási feltételek:

1. A megrendelőnek a lemondást a szállodával minden esetben írásban kell közölnie.
2. Egyéni vendégek esetében a megrendelt szolgáltatásokat az érkezést megelőző 3 napon túl lehet lemondani kötbérfizetési kötelezettség nélkül.
3. Abban az esetben, ha a lemondás az érkezést megelőző 3 napon belül történik (vagy No Show esetén), Megrendelő 1 éjszakai szobaár megrendelt szolgáltatások (reggeli, félpanzió) kötbérkénti megfizetésére köteles.
4. Amennyiben a vendég a visszaigazolt tartózkodási időn belül, egy későbbi napon érkezik meg, vagy egy korábbi napon távozik, köteles a teljes, megrendelt időszakra vonatkozó szállásköltséget, azaz a szobaárat megrendelt szolgáltatásokat (reggeli, félpanzió) megfizetni.

Programkínálat pihenéskor